icon

Dubaj 2 dospelí +1 dieťa

25. okt 2023

Zvažujeme dovolenku v Dubaji 2 +1 dieťa (2 roky).
V cestovke nám spravili ponuku cez Kartago.
Hotel 3km od Dubai Mall, Fontány... a 2,9km od plaze.
Hotel má bus ,ktorý chodí na pláž a k nákupným centrám zdarma.
V cene je v podstate všetko aj poistenie a stravu sme si dali raňajky.
Spolu to vyšlo 2600e ...

Je to dobrá cena ?

tahomi
•
25. okt 2023

Tak este dolezity faktor - kedy a na ako dlho.

autor
•
25. okt 2023

@tahomi v polke apríla a na 8 dni 🙂

tahomi
•
25. okt 2023

Este taky point, pozri si ako padne ramadan tento rok.

autor
•
25. okt 2023

@tahomi nie je dobre ísť cez ramadan ?

autor
•
25. okt 2023

@tahomi tak 11 marec až 11 apríl vychádza. My ideme 14. Apríl.

vlado818
•
26. okt 2023

Na mna vela. Kupujem za 100€ letenku osoba.( Wizz z viedne)
Hotel na bookingu vyberiem.

zuzanka.zuzu
•
26. okt 2023

cena pre 3 os. na 8 dní celkom ok ale závisí od hotela aký pekný ste si vybrali. lebo za tú cenu viete zohnať aj pri mori (nie prvý rad ale v pešej dostupnosti áno). bus k fontáne jazdí zadarmo snáď odvšadiaľ z hotelov, jazdiť k moru by ma nebavilo

autor
•
26. okt 2023

@zuzanka.zuzu my sme nechceli pri mori ale priamo v centre skôr takže to nám vyhovuje. Nejde nám až tak o kúpanie skôr atrakcie pobehať. Hotel je pekný 4* vyhlad priamo na burj khalifa

autor
•
26. okt 2023

@vlado818 áno jasne len my chceme ísť cez cestovku, je nám to s malým dieťaťom pohodlnejšie. Viem ze bez CK to vyjde lacnejšie. Keď bude malý väčšii určite pôjdeme takto bez CK.

dencii
•
26. okt 2023

Podľa mňa na to ze idete cez cestovku dobra cena, my sme boli minulý rok koncom marca 2+1 (5 ročná dcéra) a vyšlo nás to o tisícku viac, my sme ale chceli hotel all inclusive s vlastnou plazou, išlo nám prioritne o kúpanie a vyžitie pre dcéru, na výlety v meste sme boli 2 dni (taxíkom, sú mega lacné a všade sa dostanete za pár korún, my sme boli 15 min jazdy od centra). S dvojročným by som si moc nerobila ilúzie o poznávacom zájazde, hlavne v tom teple. A čo sa týka ramadanu, vôbec žiadne obmedzenia kvôli tomu neboli, to by som neriešila vôbec. Len nám povedali nech sa v obchodnom centre nepromenadujeme s jedlom v ruke

zuzanka.zuzu
•
26. okt 2023

tak výhľad na Burj Khalifa je asi odvšadiaľ 😀 potom by som teda hľadala bližšie k fontánam aby som aspoň do jedného nemusela ísť busom

mamamima
•
26. okt 2023

@vlado818 wau, boli sme viackrat a dlhsie hladam letenku a s predstihom, ale za 100 sa mi este nepodarilo najst. Cez Wizz.

oliverceky
•
26. okt 2023

@dencii v kt hoteli s All inclusive ste boli?

dencii
•
26. okt 2023

@oliverceky Riu hotel Dubai. Tento rok v marci sme boli, neviem prečo som v tom ze už je ďalší rok 😄

oliverceky
•
26. okt 2023

@dencii môžem poprosiť recenziu? Má aj vysoké tobogány pre pubertiakov?
Vyberám Riu alebo vedľajší Centara.
Vďaka

dencii
•
26. okt 2023

@oliverceky za nás top dovolenka, aj poloha hotela aj služby v hoteli. Áno sú tam aj veľké tobogany (v jednom bazéne pre menšie deti, v druhom pre vacsie/dospelých). Centara je hneď vedľa, bola som sa poprechádzať aj na ich plazi, ale keď porovnám takto vizuálne lepšie to vyzeralo v Riu (aj lehátka aj slnečníky aj celkovo vonkajší dojem z hotela). Kamaráti ale boli aj v centare a tiež chválili

oliverceky
•
26. okt 2023

@dencii tak radšej Riu?
Ďakujem

dencii
•
26. okt 2023

@oliverceky s centarou to viem porovnať len vizuálne ale na dojem určite lepši Riu (novší, modernejší, čistejší)

oliverceky
•
26. okt 2023

@dencii 😀👍

jajanka31
•
1. nov 2023

Dieta v case dovolenky bude mat uz 2? Lebo do 2 by vychadzala ina cena...

ivanka2222
•
3. jan 2024

@dencii ahoj prosim Ta na cestovka ma uvedené ze vodný park od 120cm akože všetky detské bazény s atrakciami sú takto alebo len tie veľké tobogany ??

dencii
•
4. jan 2024

@ivanka2222 zda sa mi ze aj ten bazén s menšími smykalami mal tabuľu od 120cm (nie som si istá musela by som fotky popozerať ci to tam neuvidim) ale nikto to tam neriesil, moja dcera este doteraz toľko nemeria a boli tam od nej aj mladšie deti