icon

Hotel a aktivity s dieťaťom v Brne

3. júl 2025

Aký máte názor na tento hotel v Brne? Sú tam dobre raňajky? A aký je ten detsky kútik?
A kam ísť v Brne v rok a pol starým dieťaťom?

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
barka1
•
3. júl 2025

Odporucam Orea Resort Panorama v Blansku. Kusok od Brna, ale v prirode, detsky kutik, bazén vonku aj vnutri. A jedlo suprove.

autor
•
3. júl 2025
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 prepáčte no. Zabudla som pridať fotku🙈

really8
•
3. júl 2025

Orea su slusne hotely

barka1
•
3. júl 2025

Voronez je kongresovy hotel. Tam by som s malým dieťaťom nešla. Orea má hotel aj na priehrade alebo v už spominanom Blansku.

Inak v Brne s malým dieťaťom máš zábavný park Bruno, zoo, len tak sa tulat mestom, male kupalisko v Julianove, krásne velké kupalisko na Rivere (kusok od tvojho vybraného hotela), lodou po priehrade,krasny park Lužánky, vela vela ihrisk.)

taisu
•
3. júl 2025

Nám sa tam páčilo, super raňajky a oproti VIDA centrum. Ale sme boli s 10 ročným synom, s malým dieťaťom tam nemá zmysel, je to ďaleko od centra mesta

really8
•
3. júl 2025

Ja teda neviem ako tvoje dieta ale pre moje je top strop aktivita odviest sa elektrickou, kuknut na vlaky, lietadla, busy, lode, takze u nas poldenna aktivita bola previest sa elektrockou na vlakac, prejst sa na busko, odviest sa do pristavu a spat a ine som nepocuvala zvysok dovolenky

madeincssr
•
3. júl 2025

Mne sa zda centrum/sirsie centrum Brna pomerne kompaktne (a v "salinach" je system "Pipni a jed" klasickou bezkontaktnou bankovou kartou). Pozrite si na mapach foto a recenzie "Otevrena zahrada" (z Jostovej okolo "cerveneho kostela" rovno a potom mierne doprava (rozostavane elektrickove kolajisko), pomalovana pasaz - vstup do zahrady (dobrovolne vstupne, vodne cesticky pre male deti, zmrzka, drinky...) je po lavej strane.

madeincssr
•
3. júl 2025

Inak mensie deti (a niekedy aj rodicia 😁) sa vysantia aj v striekajucej vode na tom "fontanovom placi" v parku na Moravskem namesti, alebo kusok vedla pred Janackovym divadlom pri vodnej stene (vodotrysky "z podlahy", vecer tusim farebne nasvietene).
A v centre (kusok od hlavniho nadrazi) v cipe ulic Josefska a Novobranska na poschodi takeho "obchodneho domceka" je plateny "Modelovy svet" (vlaciky).
Da sa ist hore na vezu starej radnice (pri namesti Zelny trh). V pasazi novej trznice je vyborna pekaren so sedenim vnutri aj vonku, vsetko mozne slane aj sladke, zakusky, kava...

autor
•
3. júl 2025
@madeincssr

Mne sa zda centrum/sirsie centrum Brna pomerne kompaktne (a v "salinach" je system "Pipni a jed" klasickou bezkontaktnou bankovou kartou). Pozrite si na mapach foto a recenzie "Otevrena zahrada" (z Jostovej okolo "cerveneho kostela" rovno a potom mierne doprava (rozostavane elektrickove kolajisko), pomalovana pasaz - vstup do zahrady (dobrovolne vstupne, vodne cesticky pre male deti, zmrzka, drinky...) je po lavej strane.

@madeincssr super. Ďakujem vám

autor
•
3. júl 2025

Ďakujem všetkým za nápady😊❤️

leonakr
•
10. jan 2026
@anonym_autor

Ďakujem všetkým za nápady😊❤️

@anonym_autor ahoj,absolvovala si nakoniec to Brno s deťmi?Ak máš nejaké tipy,môžeš sa podeliť?🙂

autor
•
26. jan 2026
@leonakr

@anonym_autor ahoj,absolvovala si nakoniec to Brno s deťmi?Ak máš nejaké tipy,môžeš sa podeliť?🙂

@leonakr ahoj. Áno. Boli sme. Klasika prechádzky po meste. Na hrad sme sa išli pozrieť. Boli sme v zoo. V papylonii a tom takom detskom vedeckom múzeu alebo čo to tam je. Vsade sme chodili električkou