icon

Hotel, penzión s vnútorným bazénom na Liptove

xxxxxnnnnn
7. mar 2017

Poraďte hotel - penzión na Liptove, v ktorom je neobmedzený bazén, poprípade sauna, vírivka. V normálnej cene.

belllinka
•
7. mar 2017

Penzión Motýľ v Liptovskej Teplej

stefi_k
•
7. mar 2017

Čo je to normálna cena ?

xxxxxnnnnn
autor
•
7. mar 2017

@belllinka bola si tam osobne??? Bazén, strava.............ďakujem

ibrunova
•
7. mar 2017

Avena Liptovský Ján, Bystrá Liptovský Ján, Alexandra Liptovský Ján, hotel Sojka Malatíny, prípadne trošku ďalej hotel Permon..

ibrunova
•
7. mar 2017

ešte hotel Sorea Máj.

lasina
•
7. mar 2017

Permon je fajn,ale masovka.Niekedy sa nacakas do sauny.Nereguluju si počet ľudí.Aj izby sú fajn,aj jedlo.Potom hotel Jánošík,majú wellness taký malinký,ale dá sa.Aj bazén.Len neviem ako strava a ubytovanie.

xxxxxnnnnn
autor
•
8. mar 2017

@belllinka a bola si v Motýli osobne? Podľa fotky je bazén vonku - krytý? NIe je tam zima pre deti???

belllinka
•
8. mar 2017

@xxxxxnnnnn Ano, boli sme tam v lete asi 3 roky dozadu. Bazen je vonku, je tam aj protiprud. Ak bolo zimsie, tak zatiahli to prekrytie nad bazenom a kupali sme sa v pohode dalej. Zaplavat sa tam dalo super.
Ubytko bolo perfektné, akurát strava, no, mohla byt aj lepsia 🙂 MOzno som iba ja náročná. Dá sa objednat aj polpenzia, ranajky, alebo normalne z jedalneho listka. Mozno sa uz odvtedy nieco zmenilo...

lucik194
•
8. mar 2017

no hotel Permon je sice masovka ale stale vies najst bez problemov termin kedy je tam viac ludi a kedy menej, do bazenov reguluju pocet ludi (minulotyzdenna skusenost), neviem ci mate deti ale male deti tam do sauny nemozu, inak v okoli je to najvacsi saunovy svet a potom este v Liptovskom Jane chodievame do hotela alexandra je tam plavecky bazen, dobre varia... akuratne som pozerala maju zlavu
https://www.zlavadna.sk/zlava_202871_zimna-dovo...

odesi
•
8. mar 2017

@lasina lenze Permon je celkom drahy hotel, nie?..teda aspon ja tak mam zafixovany ze patri medzi tie drahsie hotely..

lasina
•
8. mar 2017

Neviem,bola som tam dávno..

lucik194
•
8. mar 2017

hej permon nie je hotel kde sa najes za 5€ a mas k tomu full service.... to nie, permon sa teraz zacal velmi zameriavat na rodiny s detmi, robia vela programov pocas celeho dna pre deti, vnutorne aj vonkajsie ihrisko, bazen.... hej taka stredna vyssia trieda

xxxxxnnnnn
autor
•
8. mar 2017

Permon je veľmi drahý.............tak okrem Permona. Ďakujem

lucik194
•
8. mar 2017

@xxxxxnnnnn pozri teda tu alexandru v liptovskom jane alebo privat v liptovskom jane (da sa najst vsetky kategorie) a chodievajte sa kupat do alexandry (maju aj bazen aj sauny)

lucik194
•
8. mar 2017

napr. v liptovskom jane aby si vedela ohladom cien: http://www.kompisovci477.sk/index.php?mnu=4&lan...

xxxxxnnnnn
autor
•
8. mar 2017

@lucik194 škoda, že tam nie je bazén☹

lucik194
•
8. mar 2017

ale napr. v alexandre je bazen 25m, proste riesila by som to ubytovat sa niekde a inam chodit do bazena, ja viem ze je to menej komfortu ale aj to je riesenie....

ibrunova
•
8. mar 2017

@xxxxxnnnnn U Kompišovcov je super, a na bazén môžeš ísť, aj keď tam nie si ubytovaná.. Oni ani nie sú ďaleko od Mája napr.