icon

Hotel Permon verzus Sitno

haimi
30. aug 2022

Ahojte, boli ste niekto v tychto hoteloch, idealne v oboch na porovnanie. Zaujima ma hlavne porovnanie - stravy, wellness, animacie pre deti, kutik a ubytovanie. Dakujem 🙏

edith34
•
30. aug 2022

Ak mate deti, jednoznacne Sitno.

barb06
•
30. aug 2022

začiatkom augusta sme boli v permone, za mňa je top; ubytovanie krásne, úžasné prostredie, strava super, animácie pre decká a program tiež; a wellness na Slovensku nemá kokurenciu, najväčší a z vonkajších sáun rovno do jazera ... tobogan pre decká tiež fajn; neviem to síce porovnať so sitnom, ale ja som bola nadmieru spokojná

mimisami
•
30. aug 2022

za nás je Permon TOP 👍 ....či s deťmi, alebo bez (boli sme tak i tak)

edith34
•
30. aug 2022

my sme boli uz 3x v sitne a pre deti asi naj...velky kutik, kucharske studio, herna pre starsie deti, vnutorne tobogany,smykalka velka do bazena, lezecka stena v bazene, bazen vonkajsi, pre malinke deti...animatori, kino vnutorne., tvorive dielnicky ...syn tam chodi od 5 rokov a jedine Sitno u neho....ale aj u nas....aj pre dospelych je super.....boli sme aj v Permone- suepr, luxus, niet ,co vytknut, ale ten je viac pre dospelych, kvoli spa a welnes,vale aj pre deti....Sitno ma z mojho pohladu ale pre deti vacsie vyzitie

vani190493
•
30. aug 2022

@haimi Sitno, je trošku staršie, za mňa by to chcelo väčší poriadok.
Už len kvôli tej vysokej cene, myslím, že je veľmi drahé, keď si porovnám co dostanem.

edith34
•
30. aug 2022

co sa tyka vybania a vzhladu , velkosti iyieb- v tom zase urcite Permon....Sitno je v tomto jednoduchsie

deedol
•
30. aug 2022

boli sme aj-aj, za nas permon, mame jedno 4r dieta. strava lepsia v sitne, wellness sa nam zdal lepsi v permone, animacie neviem povedat, lebo nas maly to nema moc rad, detske kutiky tak narovnako (v senci bol najlepsi :D), ubytovanie jednoznacne permon. nam sa pacilo, ze v permone bol vacsi pokoj, v sitne bolo vela vselijakych animacii pre deti aj dospelych, krik, hlasna hudba, my take velmi nevyhladavame 🙂 okolie je tiez krajsie v permone. hadam som pomohla 🙂

haimi
autor
•
30. aug 2022

@barb06 🙏 animacie su tam ake a ako casto. Mame uz 7 rocne deti tak by som prijala aj pre tento vek. A co sa tyka kina, xboxu... Neviete, je to platene, ci v cene. Dakujem

barb06
•
31. aug 2022

@haimi ja mám deti 9 a 11 a v pohode boli aj na programe s animatorkami, dokonca jeden deň celé doobedie, lebo my sme boli na e-bikoch bez detí; moja malá tam samozrejme chcela ostať potom s animatorkami, keď sme išli domov 🙂 vkútiku je aj také minikino, veľká obrazovka … xboxy sú tuším 2 a všetko je free; pingpong a kolky sme mali na 1 hodinu free v balíku, ale ani za ďalšie sme neplatili 🙂 tiež je veľký bonus oproti iným hotelom, že v permone je plná penzia a v deň odchodu máš aj obed a wellness do 15. alebo do 16.

barb06
•
31. aug 2022

@haimi vždy bol program aj doobeda, aj poobede, aj večer detská disco a nejaké kvízy atď; my sme absolútne nemali problém, že by sa deti nudili alebo nebavili

haimi
autor
•
31. aug 2022

@barb06 super, dakujem :-

ropucha6
•
17. sep 2022

@haimi izby a wellness jednoznacne lepsie Permon, v strave sa dost pokazili…Sitno je take jednoduchsie za tie ceny, zda sa mi tam vacsi hurhaj 🙂