Hraničný priechod Maďarsko - Slovinsko M70
Ahoj.. z chorvátskych hranic sme išli na Maďarsku dialnicu M70 (pridávam aj foto) keby ideme este pár km rovno sú tam madarsko/slovinské hranice.. ale my sme
odbocili vpravo na Tornyiszentmiklos... pridávam aj foto ( Maďarsku diaľničnú mame ale Slovinsku sme nemali keďže sme neprekročili ich hranice ale zabocili sme v pravo na Maďarsku dedinu) mate niekto skúsenosti s touto trasou? Ďakujem krasne
Dole pridávam google foto. 🙂
V pohode. Obides Slovinsko. Bude to trvat o 15min dlhsie a usetris 16EUR. Ja chodim cez SLovinsko, ale mimo dialnice ten kusok. Z dialnice v Chorvatsku ale odbacam skor. Nabuduce pojdem asi tak ako pises ty. Malo by to byt rychlejsie
áno 16,00 € malo byť
fakt 15 minút iba? Čo budú letieť cez dediny ako na dialnici? či chceš povedať, že cesta je kratšia takto?? Nič v zlom, len sa pýtam.
@rooskoliv takže myslíš ze keď som nešla rovno na hranice ale na tej ceste som odbocila do práva na Tornyiszentmiklos tak je to v pohode.? Nemám sa báť ze mi príde pokuta do slovinska?
Zo Slovinska *
bola si v Slovinsku na dialnici? odpoved na tuto otazku sa rovna odpovedi na tvoju otazku
Nemáte, prosím, niekto aktuálne informácie, či sa dá prejsť z Rakúska na Istriu cez slovinské diaľnice (Maribor, Ljublana) bez problémov? Myslím v súvislosti s povodňami. Ďakujem.
@miska52752 dobrý deň neprišla ved sme neprekročili slovinské hranice.. my sme zabocili na Maďarsku dedinu Tornyiszentmiklos.. keďže Maďarsku diaľničnú sme mali zaplatenú tam všetko Ok
@miska52752 vy ste išli po tej ceste rovno? Neodbocili ste na diaľnici do dediny Tornyiszentmiklos?
Neodbočili, ale rovno. Prestali nám ísť dáta a ani v jednom mobile nešla navigácia, až keď sme boli v Slovinsku a to už bolo neskoro
@miska52752 jaj no to je škoda keby odbočíte do práva tak ste v maďarskej dedine... tam si trebalo dávať pozor že hneď z maďarskej diaľnice do dediny lebo ak ste išla rovno dostala ste sa cez prechod na slovinsku dilanicu

nemáme s tým skúsenosť, je škoda, že si to takto zhoršujete, bude to dlhé, namáhavé ... Ja by som Vám radila sa vrátiť na dialnicu a radšej zaplatiť DZ v Slovinsku na 7 dní - 8 eur, keď sa vraciate stačí.
https://sk.cebia.com/detailArticle/slovinska-di...
Tak držím palce a veľa trpezlivosti, hlavne sledovať navigáciu. 🍀