Je bezpečné cestovať na dovolenku do Paríža?
Ahojte, rada by som sa opýtala ci bol niekto v blízkej dobe v Paríži. Rozmýšľam, ze sa tam pôjdem pozrieť, ale vraj to tam nie je bezpečné. Ďakujem za odpovede.
@anonym_autor
Kup si burku a je to v pohode
Boli sme tam 2x aj s dcérou. Samozrejme len turistické časti a Disneyland a Versailles. Všetko v poriadku a bezpečne. A určite pôjdeme ešte raz 🙂
ano, uplne v pohode... chodim tam tak 12x do roka a neni problem..
Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
ano, uplne v pohode... chodim tam tak 12x do roka a neni problem..
@anonym_167a62
Nerozumiem, preco zena nasho syna mlada atraktivna Parizanka klame, ze to nieje v pohode?
@anonym_autor
Kup si burku a je to v pohode
@anonym_795227 naša krásna Európa ide takto dolu vodou. Otrasné niečo
My sme to podcenili, boli sme sa vecer prejst ku Eifelovke a potom spät vlakom do Disneylandu.
Nam sa nestalo nic, ale uz by som takto nikdy nesla. Je to ako v noci sa prechadzat po luniku IX... ono si to tam kakalo kam chcelo, vydavalo zvuky, polihovalo kade tade popod nohy... pomedzi to tam behali potkany. Nic pekne, nic parizske.
Aj vo vlaku sme, bohvie preco, boli jedini... ako to nazvat, aby sa to radikalnych voliciek progresivneho slovenska nedotklo...no.. povodni parizania ani turisti tym vlakom nesli.
80% ludi v tom vlaku bolo slusnych, ale tych zvysnych 20% bolo hrozivych.
@anonym_167a62
Nerozumiem, preco zena nasho syna mlada atraktivna Parizanka klame, ze to nieje v pohode?
@anonym_795227 Aj nas blizky kamarat, rodeny parizan, nam rovnako klamal.
A este vravel, ze vzdy oslavoval Novy rok v meste a ze tento rok sa uz neodvazil ani on ani jeho znami... zbabelci🤦♀️
Mne tam pracuje kamarat, vraví ze katastrofa, mimo turistických častí, tiez sa boji, hovoril ze hnusnejsie mesto este nevidel.Az do plaču mu bolo ked dostal znova zákazku v Paríži a musel sa vratit
@anonym_167a62
@anonym_795227 a preco sa to pytas mna?

Sama by som tam nešla jedine v doprovode spolu s priateľom som si Paríž užila