Je bezpečné ísť v septembri na Cyprus?
Ahojte myslite že je bezpečne ísť v septembri na cyprus? A keď už sme pri tom, aké tam je v septembri počasie? Dá sa to ešte?
@anonym_autor kto má veštecku guľu, vyjadrite sa. Bude bezpečné ísť v septembri na Cyprus? Aká bude bezpečnostna situácia vo svete? A keď už niekto vidí do budúcnosti, budú sa úroky na hypotékach zvyšovať?? 😂😂
@anonym_autor bola som v polke oktobra . Fotky mam v profile .kupali sme sa v ozaj teplej vode . Nebola sice tepla ako caj ako v auguste ,no stale bila teplejsia ako v lete v chorvatsku ,co sme zazili . Male deti do 3 rokov sa kupali v pohode . V noci ked sme sli do klubu sme so sebou braki tenke svetriky ,ale ani sme ich neobliekli ,lebo neboko treba . Cez den kratqsy a tielko , a pocitovo hoci pisalo na nete 26 stupnov. Tak sa mi zdalo ze je isto 30 ...
A ci je to bezpecne ... uz lens ohladom na to ,ze mozu kedykolvek zrusit let , a nechcem byt v stese ,tam tento rok nejdeme . Su tam vojenske zakladne , vzdusny priestor je prilis blizko vojenskeho konfliktu . Takze sme si povedali ,ze nam to nestoji za to riziko ,ktore tam vzdy je , a tento rok to budi chalkidiky a v sept. Niejaky juh Spanielska
Viem sa vyjadrit iba k pocasiu, pretoze co sa tyka buducnosti, to ti tu nikto nepovie. Pre mna to bolo idealne, more teplejsie ako vzduch nad nim. Teploty max 32 stupnov, uzila som si vylety po celom ostrove, co v sezone by som asi nezvladla. Aj tak bolo krasne teplo, slnecno, nadherna dovolenka a ostrov, kde sa chcem este vratit.
V septembri bolo pekne, horúco. Boli sme v prvej polovici. Ale potom prišiel studený front, na konci dovolenky sme cítili studené prúdy vo vode a vraj ďalší týždeń bolo trochu chladnejšie a aj vlny. Dopredu nemáš ako vedieť, tak ako ani u nás nevieme ako bude v septembri. Tam sa bežne aj v oktobri dovolenkuje. Počasie je väčšinou dobré, ale stane sa aj , že nevyjde. Otázka bezpečia je skôr pre tú vešticu.
My sme boli koniec augusta bolo teplo tak ako na konci jula len vo vode na nissi bolo uz clviac rias bordelu..boli sme j jedno leto tak som mala porovnanie. K sutiacii nevieme co bude..my ideme tunisko a egyot
Ako mame vedieť, či Oranžada bude s miestnymi spojencani stale ostreľovať Iran? To budu len domnienky- bohužiaľ nevieme.
Vo sa tyka septembra , jasne, ak si pozries kde leźi Cyprus, čo sa počasia tyka. Čo sa mora tyka vychodne stredomorie je o čosi teplejšie ako zapadne a ma stabilnejšie teploty kvôli chladnejšim prudom z oceanu cez Gibraltarsky prieliv.
My sme boli koniec augusta bolo teplo tak ako na konci jula len vo vode na nissi bolo uz clviac rias bordelu..boli sme j jedno leto tak som mala porovnanie. K sutiacii nevieme co bude..my ideme tunisko a egyot
@slavomira236 my sme boli minuly rok na začiatku jula a bolo v Nissi plno rias- asi 10 až 15 m ako brokolicova, či špenatova polievka, ďalej krasne more, horšie keď ideš von maš to na osuške😅, našťastie sme tam neboli, len vylet sme si dali. Ono ako sa globalne otepľuje, tak to asi posuva aj obdobie tych rias.

Áno, je to úplne najlepšia časť roka na jeho návštevu. More vyhriate a aspoň o kúsok menej ľudí. A či je to bezpečne? Ja som sa vrátila z Cypru aj pred 2ma týždňami …