Je možné nájsť výhodný last minute zájazd do exotiky?
Ahojte zaujímalo by ma ci sa dá ešte kúpiť výhodný Last minute? Nemyslím teraz (Egypt, Grécko, Turecko a pod.) myslím Exotiku, konkrétne by ma zaujímal Zanzibar, Srí Lanka.. (november, december by som chcela ísť)
Pýtam sa preto, že či sa dá takto kúpiť lebo my keď sme čakali ci ceny klesnú tak sa vypredali letenky a ceny ani ne klesli. Potom sme museli letieť miesto BA bud z Prahy alebo Viedne a tiež zmeniť termín.
A tak sa pýtam ci mate skúsenosť ze prídete do cestovky.. A kúpite dovolenku za super peniaze - s odletom do par dni.
Ja som v sobotu rezervovala Vietnam dec/jan a prva trieda spat bola vypredana. Vcera, ked som platila zalohu bola vypredana uz aj prva trieda.
Takze predpokladam, ze tie zajazdy momentalne idu ako teple rozky a cakat na lepsie ceny sa neoplati. Minuly rok Vietnam neklesol.
Fischer napr. berie zalohu 50 EUR na osobu, co si myslim, dava velku moznost na pripadnu zmenu, ak by niekde inde dali super zlavu.
Ak ti vsak nezalezi na termine, mieste, tak cakaj, zoberies co ostane.
Síce chodíme málo s cestovkami, ale last minút neznamená že na poslednú chvíľu? Kúpiť niečo v máji a ísť na dovolenku v januári je všetko len nie na poslednú chvíľu. Keď som hľadala niečo také tak sme šli max do 2-3 dní....
Síce chodíme málo s cestovkami, ale last minút neznamená že na poslednú chvíľu? Kúpiť niečo v máji a ísť na dovolenku v januári je všetko len nie na poslednú chvíľu. Keď som hľadala niečo také tak sme šli max do 2-3 dní....
@anonym_6d8853 ved sa pyta, ci sa jej oplati cakat na ten last minute, nie ze chce last minute kupit teraz.
Ja som v sobotu rezervovala Vietnam dec/jan a prva trieda spat bola vypredana. Vcera, ked som platila zalohu bola vypredana uz aj prva trieda.
Takze predpokladam, ze tie zajazdy momentalne idu ako teple rozky a cakat na lepsie ceny sa neoplati. Minuly rok Vietnam neklesol.
Fischer napr. berie zalohu 50 EUR na osobu, co si myslim, dava velku moznost na pripadnu zmenu, ak by niekde inde dali super zlavu.
Ak ti vsak nezalezi na termine, mieste, tak cakaj, zoberies co ostane.
@katarinaba my máme kúpenú Dominikánsku na február. Už mám skúsenosť ze tu sa čakať neoplatí, skôr ma zaujímalo ze ci sa dá kúpiť takto exotika na poslednú chvíľu.. Pokiaľ budeme mat termín a bude nám v podstate jedno kam pôjdeme..
@anonym_6d8853 viem co znamená Last minúte, píšem že chcem ísť november, december (nepíšem ze to idem kupovať teraz - kupovať to budem týždeň pred odletom)
Len zisťujem ci ma niekto skúsenosť a kúpil tak dovolenku...
@anonym_6d8853 ved sa pyta, ci sa jej oplati cakat na ten last minute, nie ze chce last minute kupit teraz.
@katarinaba presne tak som to myslela 😊
@katarinaba my máme kúpenú Dominikánsku na február. Už mám skúsenosť ze tu sa čakať neoplatí, skôr ma zaujímalo ze ci sa dá kúpiť takto exotika na poslednú chvíľu.. Pokiaľ budeme mat termín a bude nám v podstate jedno kam pôjdeme..
@kitty2803 velmi zalezi na termine, prelom roka sa vypreda podla mna skoro. Mozno januar by sa dal, potom budu jarne prazdniny, kde si myslim, ze hrozi opat velky zaujem. Ale ked ti to je jedno, tak urcite nieco dostanete. Len to moze byt to "najhorsie" z celej ponuky.
Nikto dopredu nevie koľko ľudí bude chcieť ísť presne v tvojom termíne a koľko ich bude musieť dovolenku zrušiť. Musíš len vyskúšať.
Neviem, ja by som s exotikou moc necakala, malokedy su volne letenky, ze vies ist aj last minute. Taketo zajazdy byvaju vypredane, my si vzdy kupujeme dopredu aj polroka a to nas uz v travelcu poznaju, kedze stale chodime cez nich a vela krat som sa ich pytala, ci sa oplati cakat a vacsinou mi povedali, ze nie, ze o exotiku je teraz velmi velky zaujem
Tiež váham,my chceme cez jarné prázdniny od 17.2🤔 oproti tejto sezóne dosť stúpla cena 🙈
@macka06 ja co som zatiaľ pozerala Dominikánsku tak ceny nestupli, chodíme 2x do roka vždy na 2 týždne , a ceny sú zatiaľ rovnaké, či stúpli iné dovolenky neviem 🤷
@kitty2803 nám skoro 2 tisíc 🫣 aj to týždňovka..
V ck mi hovorila, že možno je to tým ze iná letecká spoločnosť a priamy let 🤷♀️

@kitty2803 ano da.