icon

Je Thajsko naozaj cieľom mužov pre sex?

18. sep 2026

chodia muzi naozaj do thajska za sexom? je to tam ozaj take lahke nejaku si zobrat na izbu ?

Strana
z2
anonym_f8967a
18. sep 2026

Vieme o známom že chodí do Thajska za sexom. Oficiálne tam chodí kvôli golfu 😂 raz sa opil a prekecol sa.

patrike
18. sep 2026

Najdi si o tom YT dokumenty. Ano, tak to funguje a ked platis, je to lahke.

anonym_9a4bd6
18. sep 2026

@anonym_autor potvrdzujem 😅

brrunetkaa
18. sep 2026

Známy tam chodí. Dokonca si jedného času z tade doviedol aj partnera 😀

anonym_365a73
18. sep 2026

@anonym_autor ano. Bola som v Thajsku a dokonca som bola ubytovana blizko Phatthaja, co je najznamesie mesto "hriechu". Omylom 😃, lebo som nevedela vopred. Vecer plna ulica zien aj ladyboys, doslova podnik za podnikom, pred ktorym stali a nukali sa. Cez den mnozstvo belochov, najma nemcov a americanov, ktorym spolocnost robili thajky.

anonym_29f870
18. sep 2026

Zvyčajne áno 🙂

anonym_47397a
18. sep 2026

@anonym_autor to už vie aj malé decko

orisker
18. sep 2026

Veľmi ľahké.
Kamarát hovoril...
😉

anonym_ff4c5f
18. sep 2026

@anonym_autor tam sa chodí hlavne kvôli inému druhu sexu, je to raj pre pdf..

anonym_8051bc
18. sep 2026

@anonym_autor Osobne si myslím, že áno. Prečo inak by tam chodili? Akože na cestovanie sú o toľko krajšie, lepšie destinácie... Thajsko je známe týmto, s e x
s maloletými a s mužatkami Takže tak

anonym_1839b6
18. sep 2026

Mám známeho, ktorý si odtiaľ v týchto dňoch prináša manželku, ktorú stretol vďaka sexturizmu.

tenerifka
18. sep 2026

Tak k.. y su vsade na svete, ale v krajinach 3.sveta su lacne, takze hocijaky chudak z Europy si to moze dovolit. Zasa sa netvarme, ze zeny chodia do Egypta obdivovat len pyramidy.....

anonym_1cba85
18. sep 2026
@anonym_9a4bd6

@anonym_autor potvrdzujem 😅

@orisker
@anonym_9a4bd6 To sa vám nehnusi pichnúť vtáka do takého človeka, kde bolo pol zemegule? Alebo ste tak ubohi, že si neviete nájsť normálnu ženu?

anonym_b88d0c
18. sep 2026
@anonym_ff4c5f

@anonym_autor tam sa chodí hlavne kvôli inému druhu sexu, je to raj pre pdf..

@anonym_ff4c5f presne, tam chodia hlavne pdf. V tej krajine veľmi často unášajú detičky kvôli obchodu s ľuďmi.

anonym_9a4bd6
18. sep 2026
@anonym_1cba85

@orisker
@anonym_9a4bd6 To sa vám nehnusi pichnúť vtáka do takého človeka, kde bolo pol zemegule? Alebo ste tak ubohi, že si neviete nájsť normálnu ženu?

@anonym_1cba85 ja som žena 😀 a viem to lebo som tam s partiou v mladosti chodila silvestrovat a videla som co sa tam deje. A je to divočina, nie len ze pichnúť vtáka tam kde bolo pol zemegule. Ale tam nemá človek istotu ani ci to ide pichnúť do ženy alebo do muža 🙈😅

andrejka2424
18. sep 2026
@anonym_1cba85

@orisker

Ja sa trošku čudujem, že sa verejne priznajú, že nemajú problem so sexovaním s lacnými prostitútkami. Pre niekoho asi trofej. Za štetkami inak vôbec netreba cestovať len do Thajska, sú v každom rušnejšom letovisku a meste a aj tu na Slovensku je ich dosť. Výpadovky, bordely a rôzne stránky-amatérky napr. Len sa tým väčšinou chlapi verejne nechvália.

anonym_dfc118
18. sep 2026
@anonym_8051bc

@anonym_autor Osobne si myslím, že áno. Prečo inak by tam chodili? Akože na cestovanie sú o toľko krajšie, lepšie destinácie... Thajsko je známe týmto, s e x
s maloletými a s mužatkami Takže tak

@anonym_8051bc
Mám rada tieto komentáre o Thajsku od ľudí, ktorí ho nevedia nájsť ani prstom na mape, nieto aby tam niekedy boli. Tak ako sa veľa ľudí trepe do egyptských rezortov, my sme s mužom alergickí na moslimské krajiny, takže chodíme do Thajska. A Thajsko, mimochodom, nie je len Phuket – sú tam nádherné ostrovy a skvelé jedlo. Ideme aj tento rok a strávime tam Vianoce.

titttike23
18. sep 2026
@anonym_dfc118

@anonym_8051bc
Mám rada tieto komentáre o Thajsku od ľudí, ktorí ho nevedia nájsť ani prstom na mape, nieto aby tam niekedy boli. Tak ako sa veľa ľudí trepe do egyptských rezortov, my sme s mužom alergickí na moslimské krajiny, takže chodíme do Thajska. A Thajsko, mimochodom, nie je len Phuket – sú tam nádherné ostrovy a skvelé jedlo. Ideme aj tento rok a strávime tam Vianoce.

@anonym_dfc118
Presne 👏🏼

anonym_080ae3
18. sep 2026
@anonym_dfc118

@anonym_8051bc

@anonym_dfc118 Lenže toto bola diskusia o prostitútkach a nie o spoznávaní krajiny .Predstav si, že sú dostupné k tejto konkrétnej téme aj dokumenty. Napr.na ČT2 nedávno. Alebo to, ako tam funguje sexturizmus zistíš iba ked si to vyskúšaš na vlastnej koži a stráviš tam vianoce?

anonym_541076
18. sep 2026

Osobná skúsenosť z Bangkoku spred cca 5 rokov - úplne normálny život v uliciach, trhy, rikše, obchody, fastfood, všade samý budhistický chrám, nič nenasvedčovalo existencii zmieneného biznisu

anonym_541076
18. sep 2026

chcelo by to k príspevku lepšiu profilovú fotku...

anonym_dfc118
18. sep 2026
@anonym_080ae3

@anonym_dfc118 Lenže toto bola diskusia o prostitútkach a nie o spoznávaní krajiny .Predstav si, že sú dostupné k tejto konkrétnej téme aj dokumenty. Napr.na ČT2 nedávno. Alebo to, ako tam funguje sexturizmus zistíš iba ked si to vyskúšaš na vlastnej koži a stráviš tam vianoce?

@anonym_080ae3
Cela juzna aziia je podobna Kambodza a Filipiny su este horsie vzhladom na chudobu .

orisker
18. sep 2026
@anonym_1cba85

@orisker

@anonym_1cba85 ,
kde si to vzala, že som bol v Thajsku s prostitútkou?!
Písal som snáď niečo také?!
To, že som tam viackrát bol a mal možnosť to vidieť, neznamená, že som to aj reálne urobil. Skús použiť rozum, keď čítaš príspevky a hlavne, keď vynášaš súdy nad niekým o kom absolútne nič nevieš!
Do Thajska sa chodím hlavne potápať.

nikoletta1712
19. sep 2026

@anonym_autor Áno, dvaja moji kamaráti tam chodia kvôli sexu…

martinmmartin
19. sep 2026

Plus tam uz maju super rezistentnu-kvapavku ktoru nevyliecis atb. (prenos aj oralne z hrtanu a ustnej sliznice)

najkrajsiaobloha
20. sep 2026
@nikoletta1712

@nikoletta1712 to sa im oplatí tak ďaleko cestovať len kvôli tomu? Veď to je komické.

nikoletta1712
20. sep 2026
@najkrajsiaobloha

@nikoletta1712 to sa im oplatí tak ďaleko cestovať len kvôli tomu? Veď to je komické.

@najkrajsiaobloha Ževraj oplatí…Za 50€ na celý týždeň za jednu slečnu a urobia všetko…

anonym_74a09e
20. sep 2026

Vyskocili mi take videa na IG, z Thajska, obstarozni pupkati plesati ujkovia, od pohladu sedlacina za ruky s mladymi asi Thajcankami, dievcata vyzerali tak 16-18 rocne, mladucke, skoro deti. Bolo mi na grc, z celeho toho sveta, kde sa deti musia predavat, aby asi uzivili rodinu a chuji zo zapadneho sveta, v ktorom si o nich zena asi neoprie sni bicykel si ich za par eur kupuju

najkrajsiaobloha
20. sep 2026
@nikoletta1712

@najkrajsiaobloha Ževraj oplatí…Za 50€ na celý týždeň za jednu slečnu a urobia všetko…

@nikoletta1712 to je smutne, chudinky, ťažký život

najkrajsiaobloha
20. sep 2026
@nikoletta1712

@nikoletta1712 mas zaujímavých kamarátov

Strana
z2