icon

Kam do tepla v októbri/novembri?

23. sep 2022

ahojte, kam do tepla by ste odporucali vycestovat na prelome oktobra-novembra.

len prosim Egypt nie..tam uz som bola vela krat chceme vyskusat nieco ine.
Rozmyslali sme nad Kapverdami, Senegalom, Dominikánska republika
Ide nam hlavne o oddych pri mori, cize aby malo more teplotu aspon 25+

dakujeem😉

lianka123
•
23. sep 2022

Dubaj, smartwings leti z ba 3krat do tyzdna, hotel si vies cez rakusku cestovki booknut.

natalala
•
23. sep 2022

Kapverdy su super na oddych (pekna dlha siroka plaz boli sme na ostrove Boa vista) aj Dominikanska super (dlhsia cesta ako na kapverdy) no a v Senegale som este nebola, ale videla som, ze to Hydrotour zacal ponukat a vyzera to fajn. Este by som do zoznamu na zvazenie pridala Oman a mozno Dubaj (tam som bola raz a uz sa nechystam, je to taka mestska dovolenka, kde z plaze vidis mrakodrapy, byvali sme na palme a mne sa viac paci pohlad na ocean, palmy a prirodu)

autor
•
23. sep 2022

@natalala no ten Dubaj nas odrazda viac menej presne kvoli tomuto...tiez chceme viac prírody...

lienockamalicka
•
23. sep 2022

My sme boli v novembri na Kube, super pocasie! Takze okrem Kuby odporucam aj cely Karibik. V novembri zacina sezona 🙂

lienockamalicka
•
23. sep 2022

V Senegale bola v juni kolegyna na svadobnej ceste a nebola moc spokojna. Ze strasna spina a chudoba vsade dookola. Ze ani z hotela sa nedalo vyjst kvoli bezpecnosti. Na kazdom fakultativnom vylete vsetci len peniaze drankali. Krajina a Safari pekne, uzili si ten vylet. Ale inak ze nic moc, ze uz by nesla viac.

autor
•
23. sep 2022

@natalala a v ktorom mesiaci ste boli na Kapverdoch...pocula som ze tam fuka dost len niesom si teraz ista ktore mesiace

natalala
•
23. sep 2022

Bol to hotel Riu Touareg ostrov Boa Vista. Tak je to pri oceane, tak moze byt veterno ale ziaden extrem. Treba asi pozriet konkretne oktober 🙂 my sme boli iny mesiac.

lauriik
•
23. sep 2022

V ramci europy kanarske ostrovy. Mimo europy napriklad karibik, seycheli, mauricius, maledivy, thajsko, ... Zalezi aky mate budget 😉

oliverceky
•
23. sep 2022

@lienockamalicka tiež som to počula o Senegale

lamara55
•
23. sep 2022

Tenerife máte stabilnú teplotu príjemnú počas celého roka.

maranco
•
24. nov 2022

Únik pred zimou za necelú stovku. Čím lákajú najobľúbenejšie z Kanárskych ostrovov?
https://www.aktuality.sk/clanok/tMeJA2Z/