icon

Kam idete tento rok na dovolenku?

22. feb 2026

Ahojte
Dajte nejaký tip..2 dospelý 1 dieťa.10r..aby tam.nebola nuda a do 4000€ prelom.jul.august.

Strana
z5
anonym_fdb3a5
25. feb 2026
@anonym_0d27b3

@anonym_fdb3a5 No nech studujem ako studujem, za CELY pobyt si zaplatila do 5000€, nie ze za izbu. Ta "zlava" 3000€ moze byt klasicky marketingovy odrb - v skutocnosti vam ziadnu zlavu nedali. To, ze pobyt pre 4 osoby v priemernom tureckom rezorte na 2 tyzdne stoji do 5000€, ti verim. To, ze len jedna izba tolko stoji (a nic ine), ako si tvrdila pred chvilou, je blbost.

@anonym_0d27b3 no a druha tiez,pretoze nas ide 8,co mu nerozumies.Asi si este nikdy nikde nesla cez ck.

mooonika1975
25. feb 2026
@marsmykkok

@anonym_660583 Tak Slováci zo seba radi robia chudákov... Včera som po dlhej dobe bola v Actione, ľudí tam toľko že sa nedalo tam pomaly pohnúť a pokladníci nestíhali, viac ako bolo ked otvárali... A všetko máš plné, aquaparky, lyžiarske strediská, obchodné centrá, Mc Donaldy, na ceste plno nových aút a všetkým sa žije zle.

@marsmykkok čo je Action za obchod? Veď to haraburdy, tam môžu byt veru plne obchody takých

anonym_fdb3a5
25. feb 2026
@anonym_0d27b3

@anonym_fdb3a5 No nech studujem ako studujem, za CELY pobyt si zaplatila do 5000€, nie ze za izbu. Ta "zlava" 3000€ moze byt klasicky marketingovy odrb - v skutocnosti vam ziadnu zlavu nedali. To, ze pobyt pre 4 osoby v priemernom tureckom rezorte na 2 tyzdne stoji do 5000€, ti verim. To, ze len jedna izba tolko stoji (a nic ine), ako si tvrdila pred chvilou, je blbost.

@anonym_0d27b3 2ha izba,dokopy cez 9000eur,kazdu izbu sme platili zvlast a 2500eur preto,ze tam chceme aj nieco zazit,ist na vylety a trhovisko.

anonym_fdb3a5
25. feb 2026
@anonym_0d27b3

@anonym_0d27b3 kazda izba ma svoje cislo zajazdu,lebo je to aj tak brane.Zaroven sme dali poziadavku mat izby,co najblizsie k sebe,ale to budeme asi riesit uz tam na mieste.

anonym_fdb3a5
25. feb 2026
@mooonika1975

@marsmykkok čo je Action za obchod? Veď to haraburdy, tam môžu byt veru plne obchody takých

@mooonika1975 uz v auguste predavali vianocnych mikulasov,a adventne kalendare,som sa vtedy smiala,ze si ich kupim 6,a budu Vianoce.Ani na velku noc nesklamali,a teda uz mali velkonocne dekoracie v januari.

anonym_098b21
25. feb 2026
@anonym_0d27b3

@anonym_fdb3a5 Toto?? https://www.dertour.de/hotel/calimera-serra-pal...

Tak to vas bud poriadne odrbala CK, alebo si vymyslas. Ved to uz od pohladu nemoze stat 5000€ za izbu.

@anonym_0d27b3 No dobre to ma naratane pretoze SK cestovka ma proste take ceny, samozrejme ze vyssie. Ja si vzdy pozriem ci dany hotel neponuka ina cestovka vyhodnejsie a vzdy mi ukaze rakuske ci nemecke cestovky. Tu byva ale odlet z Viedne, tak autorke by to asi vadilo a zaroven, neviem ako je na tom s jazykmi, tak mozno preto ideradsej so slovenskou cestovkou. No a je si tym padom vedoma, ze zaplati viac. A ako uz pisala, nevie vyhladavat samostatne letenky a ubytko+ostatne, no nie kazdy na to je, tak musi sa spolahnut na to co jej ponukaju SK cestovky. Ja by som autorke doporucila, ze nabuduce nech skusi pozriet aj medzi viacerymi SK cestovkami, pretoze za tu cenu sa dalo najst aj lepsi 5* hotel v Side, ale to uz je teraz jedno. Tak snad bude spokojna.

mooonika1975
25. feb 2026
@anonym_fdb3a5

@mooonika1975 uz v auguste predavali vianocnych mikulasov,a adventne kalendare,som sa vtedy smiala,ze si ich kupim 6,a budu Vianoce.Ani na velku noc nesklamali,a teda uz mali velkonocne dekoracie v januari.

@anonym_fdb3a5 viem si predstaviť toho Mikuláša a tu čokoládu, 😳

anonym_488114
25. feb 2026
@anonym_7b17c4

Nikam, konsolidujeme a zivime decka na vysokych skolach🫣

@anonym_7b17c4 nech Vam nie je luto My opatrujeme vyse 10r. rodicov,takze tiez doma.Niekto zas opatruje roky dieta..

anonym_bec58a
25. feb 2026
@anonym_488114

@anonym_7b17c4 nech Vam nie je luto My opatrujeme vyse 10r. rodicov,takze tiez doma.Niekto zas opatruje roky dieta..

@anonym_488114 rodičov by som neopatrovala. Sorry moje deti živým kým nedokončia školu ale rodičov nie. Keď nevládze nech ide do domu dôchodcov, predsa máme svoj život

anonym_63457e
25. feb 2026
@anonym_fdb3a5

@anonym_0d27b3 studuj

@anonym_fdb3a5 ano stoji to tak . Ja som bola minuky rok hydrotour 10 noci ja a 2 deti syn 11 dcera 8 a dalu sme 3700 plus poistenie . Tohto roku je to skoro o 500 eur drahsie. Ja chodim sama s detmi tak chodim cez cestovku tiez zatial...plus ked je to olazovy hotel nie niekde dalej vzdy jebto drahsie

mironka
25. feb 2026

@anonym_autor Za mna Cyprus ❤️

anonym_fdb3a5
25. feb 2026
@anonym_63457e

@anonym_fdb3a5 ano stoji to tak . Ja som bola minuky rok hydrotour 10 noci ja a 2 deti syn 11 dcera 8 a dalu sme 3700 plus poistenie . Tohto roku je to skoro o 500 eur drahsie. Ja chodim sama s detmi tak chodim cez cestovku tiez zatial...plus ked je to olazovy hotel nie niekde dalej vzdy jebto drahsie

@anonym_63457e ja Turecko neviem porovnat,ideme prvy krat.Ale Tunis sme boli 2krat,a aj tam ten druhy bol drahsi ale aj preto,ze prvy krat mal najmensi pol rocka tak bol uplne zadarmo,ani letenku nemal a druhy krat uz mal svoje miesto aj letenku,ale boli sme zase inde tak ani to nemozem uplne porovnat.

olivia1425
25. feb 2026

@anonym_autor my sme.boli na kanarskych ostrovoch a v lete by som sla este do chorvatska

anonym_fdb3a5
25. feb 2026
@anonym_63457e

@anonym_63457e ale buduci rok porovnam prvy hotel,chceme ist este do Tunisu buduci rok,do prveho hotela,co mal maly pol rocka,tak ten buduci rok porovnam,ale aj deti budu zase väcsie tak ta cena zase bude aj pritom istom hotely ina,uvidim v decembri.

Strana
z5