Kam ísť na adrenalínovú dovolenku s kamarátkami?
Prosim viete mi odporucit kam ist s kamoskami na kratku dovolenku,chceme si uzit, ruka hore, party, alkohol aj tanec,nieco adrenalinove zazit. Ziadny rezort s detmi. Aku lokalitu pozerat prosim? Ma niekto skusenost?lebo uzit si chceme ale nie sa ..rvit alebo sa nechat uniest....
Ibiza tam mas diskoteku na diskoteke, plno klubov, nocny zivot, najlepsi DJ tam vystupuju v tych drahych kluboch v lete. Tak isto mas Zrce oblast v Chorvatsku, tiez same zurky a party.
Ale party niesu adrenalín
@katuskamala1 príďte k nám... Máme doma veľký bazén , trampolínu, hojdačky, hupaciu sieť, gril..a k tomu štyri deti... Ruka hore, adrenalínu si tiež užijete a alkoholu vám dám, čo vám srdce ráči 😁😁😁
Jasne, žartujem, ale v dobrom vám prajem...užite si kdekoľvek budete😘😘
Ale party niesu adrenalín
@anonym_75e8d0 nie adrenalinovu party . Ale party a aj adrenalinove nieco zazit.. ;)
@katuskamala1 príďte k nám... Máme doma veľký bazén , trampolínu, hojdačky, hupaciu sieť, gril..a k tomu štyri deti... Ruka hore, adrenalínu si tiež užijete a alkoholu vám dám, čo vám srdce ráči 😁😁😁
Jasne, žartujem, ale v dobrom vám prajem...užite si kdekoľvek budete😘😘
@anonym_068970 :D dakujem pekne, to iste mam i ja, ale deti menej, no hluku robia aj za 4 🙂 Snad sa nam to podari, trosku vypnut od vsetkeho a opat zazit na chvilku tu taku mladost pochabost sa nam raci 🙂
@katuskamala1 chces adrenalin? Ta do Secoviec
@anonym_e22b63 🤣 ta co ja znam.. :D uvidzime kedz še ibiza nepodari ta i secofce budu :D

Ibiza, Malorka