icon

Kam ísť na adrenalínovú dovolenku s kamarátkami?

katuskamala1
Dnes o 18:16

Prosim viete mi odporucit kam ist s kamoskami na kratku dovolenku,chceme si uzit, ruka hore, party, alkohol aj tanec,nieco adrenalinove zazit. Ziadny rezort s detmi. Aku lokalitu pozerat prosim? Ma niekto skusenost?lebo uzit si chceme ale nie sa ..rvit alebo sa nechat uniest....

anonym_7e9375
Dnes o 18:16

Ibiza, Malorka

anonym_fdcb25
Dnes o 18:27

@katuskamala1
Saint Denis - Paris

madeincssr
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
Dnes o 18:35

Ibiza tam mas diskoteku na diskoteke, plno klubov, nocny zivot, najlepsi DJ tam vystupuju v tych drahych kluboch v lete. Tak isto mas Zrce oblast v Chorvatsku, tiez same zurky a party.

katuskamala1
autor
Dnes o 18:36

O skvele baby dakujem pekne

anonym_75e8d0
Dnes o 19:01

Ale party niesu adrenalín

anonym_e22b63
Dnes o 19:05

@katuskamala1 chces adrenalin? Ta do Secoviec

anonym_068970
Dnes o 19:08

@katuskamala1 príďte k nám... Máme doma veľký bazén , trampolínu, hojdačky, hupaciu sieť, gril..a k tomu štyri deti... Ruka hore, adrenalínu si tiež užijete a alkoholu vám dám, čo vám srdce ráči 😁😁😁
Jasne, žartujem, ale v dobrom vám prajem...užite si kdekoľvek budete😘😘

katuskamala1
autor
Dnes o 19:51
@anonym_75e8d0

Ale party niesu adrenalín

@anonym_75e8d0 nie adrenalinovu party . Ale party a aj adrenalinove nieco zazit.. ;)

katuskamala1
autor
Dnes o 19:52
@anonym_068970

@katuskamala1 príďte k nám... Máme doma veľký bazén , trampolínu, hojdačky, hupaciu sieť, gril..a k tomu štyri deti... Ruka hore, adrenalínu si tiež užijete a alkoholu vám dám, čo vám srdce ráči 😁😁😁
Jasne, žartujem, ale v dobrom vám prajem...užite si kdekoľvek budete😘😘

@anonym_068970 :D dakujem pekne, to iste mam i ja, ale deti menej, no hluku robia aj za 4 🙂 Snad sa nam to podari, trosku vypnut od vsetkeho a opat zazit na chvilku tu taku mladost pochabost sa nam raci 🙂

katuskamala1
autor
Dnes o 19:54
@anonym_e22b63

@katuskamala1 chces adrenalin? Ta do Secoviec

@anonym_e22b63 🤣 ta co ja znam.. :D uvidzime kedz še ibiza nepodari ta i secofce budu :D