icon

Kam ísť na adrenalínovú dovolenku s kamarátkami?

katuskamala1
24. jún 2026

Prosim viete mi odporucit kam ist s kamoskami na kratku dovolenku,chceme si uzit, ruka hore, party, alkohol aj tanec,nieco adrenalinove zazit. Ziadny rezort s detmi. Aku lokalitu pozerat prosim? Ma niekto skusenost?lebo uzit si chceme ale nie sa ..rvit alebo sa nechat uniest....

anonym_7e9375
24. jún 2026

Ibiza, Malorka

anonym_fdcb25
24. jún 2026

@katuskamala1
Saint Denis - Paris

madeincssr
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
24. jún 2026

Ibiza tam mas diskoteku na diskoteke, plno klubov, nocny zivot, najlepsi DJ tam vystupuju v tych drahych kluboch v lete. Tak isto mas Zrce oblast v Chorvatsku, tiez same zurky a party.

katuskamala1
autor
24. jún 2026

O skvele baby dakujem pekne

anonym_75e8d0
24. jún 2026

Ale party niesu adrenalín

anonym_e22b63
24. jún 2026

@katuskamala1 chces adrenalin? Ta do Secoviec

anonym_068970
24. jún 2026

@katuskamala1 príďte k nám... Máme doma veľký bazén , trampolínu, hojdačky, hupaciu sieť, gril..a k tomu štyri deti... Ruka hore, adrenalínu si tiež užijete a alkoholu vám dám, čo vám srdce ráči 😁😁😁
Jasne, žartujem, ale v dobrom vám prajem...užite si kdekoľvek budete😘😘

katuskamala1
autor
24. jún 2026
@anonym_75e8d0

Ale party niesu adrenalín

@anonym_75e8d0 nie adrenalinovu party . Ale party a aj adrenalinove nieco zazit.. ;)

katuskamala1
autor
24. jún 2026
@anonym_068970

@katuskamala1 príďte k nám... Máme doma veľký bazén , trampolínu, hojdačky, hupaciu sieť, gril..a k tomu štyri deti... Ruka hore, adrenalínu si tiež užijete a alkoholu vám dám, čo vám srdce ráči 😁😁😁
Jasne, žartujem, ale v dobrom vám prajem...užite si kdekoľvek budete😘😘

@anonym_068970 :D dakujem pekne, to iste mam i ja, ale deti menej, no hluku robia aj za 4 🙂 Snad sa nam to podari, trosku vypnut od vsetkeho a opat zazit na chvilku tu taku mladost pochabost sa nam raci 🙂

katuskamala1
autor
24. jún 2026
@anonym_e22b63

@katuskamala1 chces adrenalin? Ta do Secoviec

@anonym_e22b63 🤣 ta co ja znam.. :D uvidzime kedz še ibiza nepodari ta i secofce budu :D

veselo_neveselo
24. jún 2026

Spokojne aj juh Spanielska, ci Grecko, vdacne je Taliansko, tam vzdy najdes zabavu aj vylety.

catherin4
Včera o 02:15

Aj na Korfu do Kavos chodia mladi ludia co chcu diskoteky

anonym_c783a5
Včera o 06:23

ked som citala adrenalin tak som chcela poradit kanonig a rafting v Slovinsku, ale vy sa chcete hlavne ozierat, taze nic...

lucik194
Včera o 07:41

hladaj Ibiza. to je party ostrov

katuskamala1
autor
Včera o 14:00
@anonym_c783a5

ked som citala adrenalin tak som chcela poradit kanonig a rafting v Slovinsku, ale vy sa chcete hlavne ozierat, taze nic...

@anonym_c783a5 preco sa v kazdej diskusii musi najst osoba, ktora si robi vlastne nazory, ktora proste MUSI vyjadrit svoju frustraciu smerom k niekomu inemu,koho ani nepozna, nespyta sa,a hned škatulkuje a ma to neodolatelne nutkanie v sebe vrtnut si do niekoho? Ved ked s niecim nesuhlasis, alebo hned proste sudiš niekoho v svojej hlavicke, tak upriam pozornost na nieco ine pre teba prijemne...

anonym_c783a5
Včera o 16:28
@katuskamala1

@anonym_c783a5 preco sa v kazdej diskusii musi najst osoba, ktora si robi vlastne nazory, ktora proste MUSI vyjadrit svoju frustraciu smerom k niekomu inemu,koho ani nepozna, nespyta sa,a hned škatulkuje a ma to neodolatelne nutkanie v sebe vrtnut si do niekoho? Ved ked s niecim nesuhlasis, alebo hned proste sudiš niekoho v svojej hlavicke, tak upriam pozornost na nieco ine pre teba prijemne...

@katuskamala1 zeby to bolo tym, ze ja mam na adrenalin iny nazor ako ty? Party a alkohol pre mna nie su adrenalin. Nic viac

katkazatka
Včera o 16:35

Lunik IX

katuskamala1
autor
Včera o 18:54
@anonym_c783a5

@katuskamala1 zeby to bolo tym, ze ja mam na adrenalin iny nazor ako ty? Party a alkohol pre mna nie su adrenalin. Nic viac

@anonym_c783a5 a pytam sa ja na tvoj nazor co je pre teba adrenalin?