Kam ísť na cenovo dostupný výlet?
Ahojte, blížia sa moje narodeniny a s partnerom sme sa rozhodli, že miesto darčeka niekam pôjdeme. Viete mi poradiť kam ísť do zahraničia na pár dní, aby to zase nenarušilo veľmi rozpočet? V prahe sme boli veľakrát. Ďakujem 😊
Čo znamená u teba nenarušilo rozpočet? Každý má latku financií inde .
Mníchov, Berlín, Rakúsko, Maďarsko
Skuste ist po napad na primatravel. Robia 1, 2 aj 3 dňové vylety, aj dlhšie. A velmi zaujimave destinácie
Krakov, Gdansk , Zakopane kuni na bookingu lacné úbytka krakow sa myslím dá aj vlakom
Prilis malo info. Aky mas rozpočet, chces aktivnu dovolenku alebo wellness s vylihovanim? Chces more, hory, pamiatky, mesta? Mas predstavu o krajine? Lebo romantiku vies zazit aj v českom krumlove
V Gdaňsk sme boli v decembri. Je tam nádherne.
@lakebabe
@zorkahorka rozpočet tak do 800€ max 1000€. Skôr aktívna dovolenka, nejaké pamiatky. Určite nie more. A predstavu o krajine nemám žiadnu.
Tak to mate pekný rozpočet kľudne Rím tam je krásne Miláno, Benátky alebo Barcelona
My sa chystáme s mužom do Macedónska (Skopja), 4 noci+letenky do 150e😀😀😀 a tam ak niečo málo minieme. A podla toho co mi aj par dievčat písalo je to krásne. Je to aj historické a v okolí sú krásne miesta.
Ďakujem, pozriem😊
S Ryanair do tureckeho Dalaman. Pozicat auto a smer more. Tam su vybrat dedinu ktora nie je plna rezortov, stravovat sa v domacich restauraciach. A ste v poho. My sme 3 a s ketenkami, autom, ubytkom aj stravou na 8 dni do 1.000€ naozaj nesetrime. Len si teda nedame kebab na plazi za 6€ ale v ulicke za 2€ napriklad

Krakov