icon

Kam ísť namiesto Dubaja na Veľkú noc?

Dnes o 08:49

Ahojte, ti co ste mali plan stravit Velku noc v Dubaji, kam planujete miesto toho za teplom?

Strana
z2
marsmykkok
Dnes o 10:04
@melanta

@patrike ja podnikám s Arabmi, ja sa pracovne mimo SR posielam sama. A áno, úplne v pohode do Dubaja budúci týždeň opäť poletím, lietam tam 2x niekedy 3x mesačne. Tie dni, ktoré som v Dubaji uviazla, som strávila na pláži a večer normálne v meste vonku so známymi. Letela som včera, číslo letu ek157, nech sa páči. Ty chceš byť neustále múdry, v každej jednej diskusii, ale nie vždy ti to vychádza zlatko, väčšinou si trápny. Pekný deň.

@melanta Však ako pracovne by som išla aj ja aj teraz, ak sa niečo má stať zlé stane sa mi aj tu, nebojím sa a keby uviaznem firma mi preplatí ubytovanie a drahšie letenky naspäť. Ale súkromne by som ako napríklad 4 členná rodina nešla aby som tam uviazla a potom trpla kedy sa domov dostanem a dala pre rodinu 10 000 eur za letenky. A teda dúfam že vláda ak sa situácia neupokojí nebude neskôr robiť naspäť repatriačné lety, lebo naozaj ak tam niekto pôjde súkromne lebo bude teraz napríklad malý záujem a lacné ubytovanie je to jeho problém nie štátu, nie je odporúčanie tam cestovať... Teda myslím že by si mala brať do úvahy rozdiel že je iné letieť tam pracovne a odporúčať nejakej rodine súkromne v tejto situácii...

patrike
Dnes o 10:06
@melanta

@patrike ja podnikám s Arabmi, ja sa pracovne mimo SR posielam sama. A áno, úplne v pohode do Dubaja budúci týždeň opäť poletím, lietam tam 2x niekedy 3x mesačne. Tie dni, ktoré som v Dubaji uviazla, som strávila na pláži a večer normálne v meste vonku so známymi. Letela som včera, číslo letu ek157, nech sa páči. Ty chceš byť neustále múdry, v každej jednej diskusii, ale nie vždy ti to vychádza zlatko, väčšinou si trápny. Pekný deň.

@melanta EK 157 je Dubaj - Stockholm, na ten vcerajsi to pise "zruseny" ...

melanta
Dnes o 10:16
@patrike

@melanta EK 157 je Dubaj - Stockholm, na ten vcerajsi to pise "zruseny" ...

@patrike ek127 včera odletel z Dubaja do Viedne, dnešný tiež odletel z Dubaja do Viedne. Lietam pravidelne roky letom ek127 z Dubaja do Viedne a letom ek128 z Viedne do Dubaja (ten včera odletel z Viedne do Dubaja a dnes má tiež plánovaný odlet). A rovnako tak budúci týždeň mám letenky na let ek128 z Viedne do Dubaja a následne ek127 z Dubaja do Viedne. Let z Dubaja do Stockholmu poznám, 2 roky som tam žila a lietala som vtedy DBX a ARN pravidelne tak ako teraz DBX/VIE. Viac sa ti fakt nemienim venovať, ozaj ma diskusie s trapkami nebavia.

melanta
Dnes o 10:20
@marsmykkok

@melanta Však ako pracovne by som išla aj ja aj teraz, ak sa niečo má stať zlé stane sa mi aj tu, nebojím sa a keby uviaznem firma mi preplatí ubytovanie a drahšie letenky naspäť. Ale súkromne by som ako napríklad 4 členná rodina nešla aby som tam uviazla a potom trpla kedy sa domov dostanem a dala pre rodinu 10 000 eur za letenky. A teda dúfam že vláda ak sa situácia neupokojí nebude neskôr robiť naspäť repatriačné lety, lebo naozaj ak tam niekto pôjde súkromne lebo bude teraz napríklad malý záujem a lacné ubytovanie je to jeho problém nie štátu, nie je odporúčanie tam cestovať... Teda myslím že by si mala brať do úvahy rozdiel že je iné letieť tam pracovne a odporúčať nejakej rodine súkromne v tejto situácii...

@marsmykkok ja som ale nikomu nič neodporúčala. Napísala som predsa, že ja letím, ale letím pracovne. Autorke som dala iné tipy. A letenky a náklady si zväčša platím sama, neplatí mi ich firma, keďže firma som sama sene.

autor
Dnes o 10:24
@marsmykkok

@marsmykkok presne, my mame kupene letenky s emirates na april ale nejdeme tam urcite. Zaroven chceme s detmi niekam aspon na tyzden

anonym_4d6862
Dnes o 10:26

@anonym_autor nešla by som nikam,kým sa neupokojí situácia. Pretože nikdy nemôže človek vedieť,čo sa stane. Veľmi nestabilná situácia a spoliehať sa na leteckú dopravu je momentálne rizikové.

valria
Dnes o 11:05
@zmrzlinka2021

@anonym_c5ac21 v apríli je aspoň 30 stupňov na SK?

@zmrzlinka2021 Načo by nám bolo už od apríla 30? Stačí to na leto, treba si užiť aj jar, kým ešte nejaká je.

stvura
Dnes o 11:09

@anonym_autor Mallorka uplne v pohode v aprili

autor
Dnes o 11:19
@anonym_4d6862

@anonym_autor nešla by som nikam,kým sa neupokojí situácia. Pretože nikdy nemôže človek vedieť,čo sa stane. Veľmi nestabilná situácia a spoliehať sa na leteckú dopravu je momentálne rizikové.

@anonym_4d6862 pravdu mas, prave citam ze iran chce hodit atomovu hlavicu na izrael takze asi pockame kym sa situacia neupokoji

anonym_4d6862
Dnes o 11:24
@anonym_autor

@anonym_4d6862 pravdu mas, prave citam ze iran chce hodit atomovu hlavicu na izrael takze asi pockame kym sa situacia neupokoji

@anonym_autor tak zase všetci sa radi zastrašujú,netreba robiť paniku,lenže na druhej strane,stačí jeden idiot a môže sa to skončiť zle. Mne išlo skôr o to,že je teraz kopa neistoty a stačí,že letiska nebudú fungovať na 100%,zbytočne si komplikovať dovolenku.

autor
Dnes o 11:26
@anonym_4d6862

@anonym_autor tak zase všetci sa radi zastrašujú,netreba robiť paniku,lenže na druhej strane,stačí jeden idiot a môže sa to skončiť zle. Mne išlo skôr o to,že je teraz kopa neistoty a stačí,že letiska nebudú fungovať na 100%,zbytočne si komplikovať dovolenku.

@anonym_4d6862 nie som panikar ale mam deti ktore potrebujem doviezt do dospelosti a potom uz mi mozu aj rakety nad hlavou lietat ;)

anonym_4d6862
Dnes o 11:29
@anonym_autor

@anonym_4d6862 nie som panikar ale mam deti ktore potrebujem doviezt do dospelosti a potom uz mi mozu aj rakety nad hlavou lietat ;)

@anonym_autor presne tak,načo riskovať čo i len problém s letiskom,zbytočnevodlozenym letom,pár hodinami navyše má letisku. Veď to je nepríjemné i počas normálneho stavu,nie ešte teraz. Keď človek nemusí,nech necestuje,kde nemusí s je odkázaný na lietadlo.

oliverceky
Dnes o 11:43
@melanta

@anonym_c5ac21 ja píšem o Emirates aerolinkách. Nie o repatriačných letoch. Tie v tejto chvíli Dubaj neprijíma, rovnako tak chartrové lety cestoviek. Ale Emirates aerolinky včera začali lietať, ale ako píšem, v obmedzenom režim, iba 50 odletov za hodinu letisko povoľuje.

@melanta aká je aktuálna cena letenky?

patrike
Dnes o 11:50
@melanta

@patrike ek127 včera odletel z Dubaja do Viedne, dnešný tiež odletel z Dubaja do Viedne. Lietam pravidelne roky letom ek127 z Dubaja do Viedne a letom ek128 z Viedne do Dubaja (ten včera odletel z Viedne do Dubaja a dnes má tiež plánovaný odlet). A rovnako tak budúci týždeň mám letenky na let ek128 z Viedne do Dubaja a následne ek127 z Dubaja do Viedne. Let z Dubaja do Stockholmu poznám, 2 roky som tam žila a lietala som vtedy DBX a ARN pravidelne tak ako teraz DBX/VIE. Viac sa ti fakt nemienim venovať, ozaj ma diskusie s trapkami nebavia.

@melanta To bude tym, ako si na zaciatok sama napisala Ek 157 namiesto Ek 127 ... Ano, vcera pristal, ked si sa opravila, uz ti verim.

anonym_3ba00d
Dnes o 11:51

@anonym_autor co tak do sauny?

anonym_468dd9
Dnes o 11:53
@anonym_4d6862

@anonym_autor presne tak,načo riskovať čo i len problém s letiskom,zbytočnevodlozenym letom,pár hodinami navyše má letisku. Veď to je nepríjemné i počas normálneho stavu,nie ešte teraz. Keď človek nemusí,nech necestuje,kde nemusí s je odkázaný na lietadlo.

@anonym_4d6862 Prosím ťa, nie som jediná, ktorej to trhá oči, ale asi jediná sa ozvem: používaj za čiarkami medzerník! Inak, s tvojím názorom súhlasím.;)

valria
Dnes o 11:54
@anonym_autor

@anonym_autor To si len myslíš;). Aj o dospelé sa budeš báť rovnako.

namornicka
Dnes o 12:48
@patrike

@melanta Pytam sa na ten dalsi let tam ...

@patrike ved si daj do google “dubai airports departures” a hodi ti to odletovu tabulu kde priamo uvidis, ze sa lieta.

anonym_854279
Dnes o 13:39

Na dunaj

sfet
Dnes o 14:00

Záleží, čo tam chcete robit. Osobne by som išla do Chorvátska do národných parkov na turistiku, ked tam nie sú ešte horúčavy, možno aj Taliansko - Rím, pokial ste veriaci, to možno, ale najviac sa teším na Veľkú noc doma. Vianoce by som pokojne mohla mat aj na dovolenke v zahraničí, ale Veľkú noc veru nie.

anonym_5a7d8f
Dnes o 14:14

@anonym_autor neviem…Tiez mame vsetko zarezervovane. Mame za sebou narocne obdobie potrebovali sme si oddychnut v teple a mame len necely tyzden. Do Dubaja sme takto bezne lietali na 5-7 dni.
Do Karibiku nepojdeme to potrebujeme aspon 2 tyzdne, ktore nemame. A na poznavacku nemam energiu ani chut. Potrebujem 30 a viac stupnov…

a0
Dnes o 14:55

Tenerife, Azory, Madeira, Kolumbia, Mexico, Malajzia, Singapur, Vietnam, Seychely, Dom.republika, Maledivy, Austrália, Indonézia, nový Zéland, nová Guinea… 😅 výber je pestrý avšak záleží, kde je tvoj finančný strop.

anonym_6d4986
Dnes o 15:04
@patrike

@melanta Tak to chcem silne vidiet tu firmu, ktora niekho posle do rizikovej oblasti na sluzobku a tiez chcem vidiet teba, ako tam s usmevom na tvari letis zase - mimochodom presne akou linkou ? Poprosim datum tej sluzobnej cesty nazvy letisk odlet - prilet, nech si to overim.

@patrike Melanta sa tu dlhodobo hra na nieco co nie je, takze treba brat jej prispevky s rezervou. 😉

anonym_6bd2f5
Dnes o 15:29
@anonym_c5ac21

@anonym_autor bez si kam chces ty mojko, pytas sa uplne primitivne kam za teplom, odpovedala som jasne ze ja mam doma teplo.

@anonym_c5ac21 primitívne píšeš ty. Ak sa nemáš k čomu vyjadriť tak sa neozývaj.

luliu
Dnes o 15:47
@anonym_6d4986

@patrike Melanta sa tu dlhodobo hra na nieco co nie je, takze treba brat jej prispevky s rezervou. 😉

@anonym_6d4986 jaj závisť sa prejavila 😉

evulienkaslx
Dnes o 15:54

Zanzibar, napr. Cedok ma priame lety z BA

anonym_6d4986
Dnes o 16:12
@luliu

@anonym_6d4986 jaj závisť sa prejavila 😉

@luliu Kde sa prejavila? U teba?

luliu
Dnes o 16:33
@anonym_6d4986

@luliu Kde sa prejavila? U teba?

@anonym_6d4986 u mňa v čom? U teba! Poznáš @melanta ? Že tak o nej píšeš. V čom sa hrá na niečo, čo nie je? Ja z nej nemám ten pocit. Všimla som si, že ochotne poradí, pomôže. Plus píše otvorene a slabšie a zavistlivejsie typy, ako ty, to niekedy nezvládnu a začnú útočiť, samozrejme ako anonym.

anonym_468dd9
Dnes o 16:44

Basic geografiu síce nepozná, ale by to cestovaloooo....🙂

valria
Dnes o 16:48

Ak nie Dubai, postačí aj Dubnica. Ušetríš čas, peniaze a možno aj život.

Strana
z2