icon

Kam ísť s deťmi k moru na jarné prázdniny?

12. feb 2025

Dievčatá viem, že obdobne otázky tu odzneli, ale ja mám takú užšiu kategóriu 🙂
Poraďte, kam môžeme ísť s deťmi cez jarné prázdniny k moru, nepotrebujeme sa kúpať, ale nech je aspoň 20 stupňov (začiatok marca) a nech je priamy let. Chceme si skôr užiť morský vzduch. Ak viete aj konkrétne hotely, budem rada.
Ďakujem.

cacianka
•
12. feb 2025

skús pozrieť Cyprus (Pafos má predpoveď počasia o týždeň 17- 19°C) v marci bude nad 20.

alkoholik
•
12. feb 2025

Dubai

heidy222
•
12. feb 2025

My ideme na Tenerife a už teraz ľutujem že len na týždeň 😁

tenerifka
•
12. feb 2025

Hocikde na Kanarske ostrovy, je to EU, je tu teraz cez 25º cez deñ a 18º v noci, a turisti sa normalne kupu v mori. Ja som na Fuerteventure, doporucujem juh ostrova-Jandia/Morro jable

jaja20
•
12. feb 2025

Omán hotel Fanar

mimirka32
•
12. feb 2025

Mne sa velmi pacilo aj na Lanzarote, leti sa tam myslim aj priamo z BA

marcaurel
•
13. feb 2025

@jaja20 vypredaný už riadne dlho

yoxinka
•
13. feb 2025

My sme boli jedny jarné prázdniny na juhu Talianska. Priamy let z Viedne do Bari (veľmi lacné letenky) a tam sme precestovali celý ten “opätok” ak pozrieš mapu. My sme ale boli bez cestovky, mali sme prenajaté auto, bývali sme v apartmánoch na troch rôznych miestach, postupne sme sa presúvali. Cez deň teplúčko, chodili sme v mikinách, papali sme všade zmrzku, slniečko. Veľmi radi na ten týždeň spomíname.

jaja20
•
13. feb 2025

@marcaurel Satur ešte má voľné niečo
Len autorka nenapísala presný termín

iwet7
•
14. feb 2025

My sa chystáme do Malagy. Je tam aktuálne ca 20st, ideme na vlastnú päsť. Chceme prejst okolie Gibraltár, Cordoba, Granada. Priamy let z Viedne

tinqua
•
14. feb 2025

@iwet7 ach ako závidím...presne toto sme boli v novembri...úžasné Španielsko ❤️ cestou dole na Gibraltár nevynechajte Rhondu

vlada41
•
14. feb 2025

My sme boli na malte, cca mesiac dozadu, pekných 17-20 stupňov bolo. Priamy let z ba, dobre ceny ubytka, malo ľudí.

sarandon
•
14. feb 2025

Malta. DB Seabank.

kulumulu123
•
14. feb 2025

My ideme do Maroka teplota cca 25'C

kulumulu123
•
14. feb 2025

Letíme z Viedne

marionete
•
15. feb 2025

My ideme na Cyprus máme zarezervované ubytovania po celom Cypre chceme to pochodiť od severu na juh, od západu na východ, predpovede sú cez 20°C

tiezjedna
•
15. feb 2025

vlani sme sa zo dňa na deň rozhodli a odleteli do Marbelly na konci februára. Bolo to absolútne top👍

onedaynick
•
15. feb 2025

Presne odporucim.aj ja tipy, ktore odzneli. Malaga, Valencia, Tenerife, Bari. My ideme teraz do Lisabonu.

tiezjedna
•
15. feb 2025

@onedaynick my sme boli v Lisabone pred týždňom👍 vychytali sme krásne počasie. Užite si to🙂

sarandon
•
15. feb 2025

@onedaynick my ideme do Lisabonu buduci tyzden. Teraz sme v Turecku.

bubchen86
•
18. feb 2025

My ideme na Mallorku , boli sme aj minuly rok a strasna pohodicka , na slniecku teplo a vela energie sme nacerpali ☀️☀️☀️

bubchen86
•
18. feb 2025

@bubchen86 ☀️❤️

tilly
•
18. feb 2025

My chodíme január, február, marec do španielska. Costa blanca, 18-24 stupňov a slnko väčšinou. Moji rodičia boli minulý týždeň a nadšení prišli, teplo mali, odálili sa. Keďže máme vnútorný bazén, tak si aj zaplavali.