Kam môže štvorčlenná rodina vycestovať za teplom v zime?
ahojte. urcite sa tu vyskytnu rozne hejty ale verim aj ze sa tu najdu zeny co mi poradia.
Vy co chodievate za teplom v zime.. ideal medzi decembrom a februarom
Kam chodite a za kolko? Lebo do Dubaja a okolia mi nepride smart ist tento rok
A ked pozeram aziu ci karibik furt je to aj daleko a najma za 8tisic eur 🤪 ak mate nejake tipy ako sa ohriat s ok cestou a ok sumou poradte dakujeeem.
V zime uz musis cestovat mimo Europu, tak jasne, ze to bude drahsie ako mimosezona v oktobri na Cypre.
@anonym_autor uplne ti postaci ist na juh spanielska, nebudu to tropy ani kupanie v mori, ale slnko bude a fajna teplota tiez. Pozri este Maltu, Madeiru, Cyprus, Algarve,...to su vsetko blizke destinacie kde je teplo aj v zime. Ked chces 30ky, tak zbehnite do Thajska, to nebude za 8k pokial nedas (zbytocne) 5* hotel.
@anonym_autor uplne ti postaci ist na juh spanielska, nebudu to tropy ani kupanie v mori, ale slnko bude a fajna teplota tiez. Pozri este Maltu, Madeiru, Cyprus, Algarve,...to su vsetko blizke destinacie kde je teplo aj v zime. Ked chces 30ky, tak zbehnite do Thajska, to nebude za 8k pokial nedas (zbytocne) 5* hotel.
@veselo_neveselo predpokladam ze autorka “za teplom v zime” mysleal ze sa aj okupe, nevidim vyznam ist k moru a nekupat sa, to sa da ist aj do egypta, tunisu…
Ak chceš lacnejšie letenky tak rozhodne kanarske ostrovy, ak ti nevadí cestovať ďalej, príp. vieš sa prispôsobiť, tak mimo cestovky si vieš vyriešiť všetko sama do tých 5-6k. Treba rátať, že letenky budú drahšie - Thajsko, Filipíny, Singapur, Vietnam,… avsak ubytovanie vie byť ďaleko lacnejšie (pozorne čítaj hlavne negatívne recenzie). Tu sa dá zmestiť do 4-6k
@veselo_neveselo predpokladam ze autorka “za teplom v zime” mysleal ze sa aj okupe, nevidim vyznam ist k moru a nekupat sa, to sa da ist aj do egypta, tunisu…
@anonym_b842d8 Alebo autom do Bibione😃
Podľa mna najblizsie a ked vyjde pocasie su Kanárske. Ja som sa kupala aj v tomto období ale je tam viac premennych, slnko je zarucené fuka a voda je chladnejsua ako v septembri
Pokial sa chces okupat v teplom mori, tak Ti neostava nic ine, iba sa pozerat mimo Europu. Na uvod si mala napisat, kolko penazi ste schopni a ochotni do tej dovolenky investovat.Lebo je rozdiel ist lowcostovo, vsetko si sam vybavovat a byvat skromnejsie ako mat 5* all inclusive resort. A je jedno, ci sa bavime o Karibiku, Maledivach, Seychellach alebo Thajsku.
Vyssie spominane Maledivy sa daju aj "lacnejsie" ked si to vybavis sama a pojdes na nejaky lokalny ostrov. To si ale treba dobre prezistit, ze ako a co, lebo nemusis mat na lokalnom ostrove tzv. bikini plaz, je to moslimska krajina a nie kazda plaz je taka, ze sa tam vyzliecies veselo do plaviek.
Ak ti staci chodenie v tricku a kratasoch a na kupanie znesies 20 stupnovu vodu, tak aj Florida je ok, kupal som sa na Vianoce takto. Na plazi plno ludi v plavkach.

@anonym_autor kamoška bola vo februári na maledivach, dvaja dospelí a dvaja teenageri , myslím týždeň, suma 6000. Tak neviem, či je to pre teba prijateľná suma.