icon

Kam môže štvorčlenná rodina vycestovať za teplom v zime?

Dnes o 06:35

ahojte. urcite sa tu vyskytnu rozne hejty ale verim aj ze sa tu najdu zeny co mi poradia.
Vy co chodievate za teplom v zime.. ideal medzi decembrom a februarom
Kam chodite a za kolko? Lebo do Dubaja a okolia mi nepride smart ist tento rok
A ked pozeram aziu ci karibik furt je to aj daleko a najma za 8tisic eur 🤪 ak mate nejake tipy ako sa ohriat s ok cestou a ok sumou poradte dakujeeem.

anonym_16e04d
Dnes o 06:51

@anonym_autor kamoška bola vo februári na maledivach, dvaja dospelí a dvaja teenageri , myslím týždeň, suma 6000. Tak neviem, či je to pre teba prijateľná suma.

anonym_88705d
Dnes o 06:56

V zime uz musis cestovat mimo Europu, tak jasne, ze to bude drahsie ako mimosezona v oktobri na Cypre.

veselo_neveselo
Dnes o 06:57

@anonym_autor uplne ti postaci ist na juh spanielska, nebudu to tropy ani kupanie v mori, ale slnko bude a fajna teplota tiez. Pozri este Maltu, Madeiru, Cyprus, Algarve,...to su vsetko blizke destinacie kde je teplo aj v zime. Ked chces 30ky, tak zbehnite do Thajska, to nebude za 8k pokial nedas (zbytocne) 5* hotel.

anonym_b842d8
Dnes o 07:00
@veselo_neveselo

@anonym_autor uplne ti postaci ist na juh spanielska, nebudu to tropy ani kupanie v mori, ale slnko bude a fajna teplota tiez. Pozri este Maltu, Madeiru, Cyprus, Algarve,...to su vsetko blizke destinacie kde je teplo aj v zime. Ked chces 30ky, tak zbehnite do Thajska, to nebude za 8k pokial nedas (zbytocne) 5* hotel.

@veselo_neveselo predpokladam ze autorka “za teplom v zime” mysleal ze sa aj okupe, nevidim vyznam ist k moru a nekupat sa, to sa da ist aj do egypta, tunisu…

a0
Dnes o 07:05

Ak chceš lacnejšie letenky tak rozhodne kanarske ostrovy, ak ti nevadí cestovať ďalej, príp. vieš sa prispôsobiť, tak mimo cestovky si vieš vyriešiť všetko sama do tých 5-6k. Treba rátať, že letenky budú drahšie - Thajsko, Filipíny, Singapur, Vietnam,… avsak ubytovanie vie byť ďaleko lacnejšie (pozorne čítaj hlavne negatívne recenzie). Tu sa dá zmestiť do 4-6k

anonym_88705d
Dnes o 07:07
@anonym_b842d8

@veselo_neveselo predpokladam ze autorka “za teplom v zime” mysleal ze sa aj okupe, nevidim vyznam ist k moru a nekupat sa, to sa da ist aj do egypta, tunisu…

@anonym_b842d8 Alebo autom do Bibione😃

minesasubu
Dnes o 07:10

Odporúčam skupinu na fb cestovatelská poradňa
je to tam dosť rozoberané

ballenka
Dnes o 07:19

Podľa mna najblizsie a ked vyjde pocasie su Kanárske. Ja som sa kupala aj v tomto období ale je tam viac premennych, slnko je zarucené fuka a voda je chladnejsua ako v septembri

muchotrafka298
Dnes o 07:37

Pokial sa chces okupat v teplom mori, tak Ti neostava nic ine, iba sa pozerat mimo Europu. Na uvod si mala napisat, kolko penazi ste schopni a ochotni do tej dovolenky investovat.Lebo je rozdiel ist lowcostovo, vsetko si sam vybavovat a byvat skromnejsie ako mat 5* all inclusive resort. A je jedno, ci sa bavime o Karibiku, Maledivach, Seychellach alebo Thajsku.
Vyssie spominane Maledivy sa daju aj "lacnejsie" ked si to vybavis sama a pojdes na nejaky lokalny ostrov. To si ale treba dobre prezistit, ze ako a co, lebo nemusis mat na lokalnom ostrove tzv. bikini plaz, je to moslimska krajina a nie kazda plaz je taka, ze sa tam vyzliecies veselo do plaviek.

mooonika1975
Dnes o 07:55

Ja môžem len k radiátoru, moje finančne možnosti mi len to dovolia . 🙃

patrike
Dnes o 07:55

Logicky tropy s celorocnym teplom alebo opacna pologula. Lacne to nebude.

patrike
Dnes o 07:58

Ak ti staci chodenie v tricku a kratasoch a na kupanie znesies 20 stupnovu vodu, tak aj Florida je ok, kupal som sa na Vianoce takto. Na plazi plno ludi v plavkach.