Kam na dovolenku?
Ahojte poraďte niekto kam na dovolenku. Chceme ísť sami s manželom autom do chorvátska. Ale bojíme sa že to tam bude na prasknutie a kopec ludi s druhých štátov. Na Slovensku sú otrasné ceny a neťahá ma turistika... Minulý rok sme boli v Grécku 14 dní a bola to nuda.. Jedlo hrôza všade ryby.
Kam idete vy a ako to riešiť s ubytovaním? Dá sa to vybaviť na mieste či vopred si to rezervovať?
Prepáčte ale nemusíte tu sikanovat ľudí ja chcem ísť preč vypadnúť užiť si mam doma v kuse rok 3 deti z detskeho domova som profi mama ja to potrebujem, aspoň na 5 dní uvoľniť sú som ou 24 hodín niesu to obyčajne deti ako mate vy že snimi radi trávite všetok voľný čas s nimi treba v kuse riešiť problémy.. A doma sedieť pri bazéne to fakt nie som v okrese kde nič také nieje žiadny Welness a chcem ísť niekde k moru preto sa pýtam ľudí kam by išli keď sa boja tejnkorony chápete...
Aj doma v Tatrách bude mäsa cudzích ludi z druhých štátov.. Každý sa tu trepe že je tu najmenšie riziko tak neviem už čo robiť..
@annkajanik ja by som šla autom, do Chorvátska, Slovinska do apartmánu. Bez chodenia na preľudnené miesta, ako sú trhy, promenády, atrakcie. K moru kvôli moru...
Tak už je rozhodnuté doma budeme 😔😔😔😔😔 vírusu sa asi nezbavímee
@annkajanik veď nič sa nedeje , ja som tiež chcela ísť , posledné dva roky som nebola, čo už . Pôjdeme budúci rok 🙂 nezblázniš sa doma určite 🙂

A všetci dovolenkujúci nezabudnite priniesť Covid-19 j pre nás ostatných! Namiesto magnetiek : )