icon

Kam na dovolenku na Slovensku?

veve8483
22. máj 2012

Ahojte, poprosila by som Vas o radu, co by ste odporucili, kam ist cez leto na dovolenku s malymi detmi. Aby tam bol bazen, popripade detsky kutik....

jankanelka
•
22. máj 2012

ahoj, ja som bola len na vikend v Terchovej - baby -friendly hotel Gold, maju aj bazen, ale v nom sme neboli, detsky hotel, vonku krasne ihrisko, vnutri detsky kutik priamo v jedalni, prijemny personal, detske menu, do jedalne vstup s kocikom mozny, animatorka pre deti,... Vylet do Vratnej, lanovkou na Chleb a spat, ak mas auto este lepsie, mozete ist na Vychylovku atd. Inak casopis Dieťa ponuka 10% zlavu na pobyt vo forme kuponu - byva na konci casopisu, ale nie v kazdom je ten kupon. Alebo Hotel Junior, Jasna, Nizke Tatry (v podstate rovnako super, len v jedalni nie je detsky kutik, ale je pred jedalnou)

sintra
•
23. máj 2012

Ja za seba mozem doporucit klasiku: Vilu Betulu na Liptove alebo hotel Slovan v Tatranskej Lomnici...oboje maximalne baby friendly.

veve8483
autor
•
23. máj 2012

Dakujem velmi pekne za typy. My sme boli v Hotel Wellness Chopok na Liptove, max. spokojnost, bazeny, detsky kutik, detske ihrisko.....Len rozmyslame, ci sa tam vratit, alebo vyskusat nieco nove....

sasovinky
•
Odpoveď bola odstránená
•
veve8483
autor
•
25. máj 2012

Dakujem pekne za typ, urcice pozriem. Nam sa na Chopku pacilo, malinka spapala vsetko, akurat manzel ocakaval vacsie porcie🙂. este raz dakujem...

blackmon
•
29. máj 2012

ak je to este aktualne tak ponukam dalsie tipy napr.www.baracka.penziony.sk, krasny welness hotel www.patince.penziony.sk alebo www.vadicov.penziony.sk s uzasnym ihriskom v prirode

solinkarka
•
29. máj 2012

@blackmon omg ze obed 10eur 🙄

veve8483
autor
•
29. máj 2012

@blackmon ano, este stale aktualne, nevieme sa rozhodnut....dakujem

betulka27
•
31. máj 2012

@veve8483
Mám dobré skúsenosti so zariadením vo veľkom mederi - vila aura. pekné prostredie, pre deti bezpečný výbeh v zatrávnenej záhrade, dve veľkosti nadzemných bazénov, hojdačky, pieskovisko... Vrelo odporúčam

jana3
•
3. júl 2012

Viete mi prosim niekto poradit nejaku vhodnu turu pre stvorrocne dieta v Slovenskom Raji? Mozu byt aj rebriky, ale nejake moc nebezpecne retaze radsej nie....
Dakujem

anit05
•
3. júl 2012

@jana3 ahoj Jani, po minuloročnej skúsenosti v Sl. Raji by som ja osobne nešla s tak malým dieťaťom na tútu, Raj je totiž iba o rebríkoch, pri výstupe z rebríka ťa čakaá v lepšom prípade reťaz aby si sa mohla zachytiť a fixovať pred sebou prcka, seba a vyjsť z rebríka tak to je riadny adrenalín. Naša malá mala skoro 6 rokov, bola vysoká cca 120 cm a mala čo robiť aby vyliezla po rebríku... Medzi najlahšie túry patrí Suchá Belá, vychádza sa z Podleska, celý čas ideš po potoku, ako podstate vo všetkých roklinách, to znamená musela by si malého stále držať za ruku, a ísť po vodorovných rebríkoch vo dvojici sa to moc nedá. Takže ak Raj, určite s väčším dieťaťom.

jana3
•
3. júl 2012

@anit05
dakujem
ideme totiz teraz ku znamym, ktori byvaju nedaleko Slovenskeho Raja, tak sme mysleli, ze si spravime neajku prechadzku.... ale tak asi nie....

evitka3
•
24. mar 2014

http://bruchac.webnode.sk/
Chaty v krpacove alebo v zavadke nad hronom na horehroni, odporucam🙂

penzionduha
•
27. dec 2014

Dedinky-Slovensky Raj.www.penzionduha.sk