Kam na dovolenku pri more letecky all inclusive?
.
Dobrý deň,
pre mňa osobne sú najkrajšie pláže v Taliansku- Kalábria a Sicília. Krásne, biele pláže z jemného piesku, kvalitné ubytovanie, výborná strava. Taliani vedia spraviť perfektné animačné programy, aj dospelý sa zabavia. No a veľkým plusom je množstvo fakultatívnch výletov...pozrieť si môžte antické, románske, renesančné pamiatky, stavby, mestá,...
Grécke ostrovy + Grécko ,Cyprus , Talianske ostrovy + Taliansko ,Španielsko + ostrovy , Albánsko ,potom skús popozerať niektoré 4 a viac * rezorty v Bulharsku , prípadne Turecko 🙂
To by aj mna zaujimalo, co odporucate. My sa v lete chystame s 3 rocnou dcerkou a 1,5 rocnym synom. Zvazujeme medzi Kreta, Sardinia, Cyprus. Nevieme si vsak vybrat.
Udajne Sardinia ma studene more, Cyprus je zas daleko - dlho trva let. Nejako sa nevieme rozhodnut ☹.
Pred 2 rokmi sme boli na Mallorce a ohromne sklamanie :-/. Dost draho nas to vyslo a plaz taka naspikovana ludmi, ze sa tam nedalo pohnut - a to sme boli prelom 8-9.
dobrý deň,
každý má iné kritéria, iné zvyky......sama mám cestovnú agentúru www.aztravel.sk - ak budete chcieť, individuálne to s vami preberiem a vybavím vám naj cenu - mám zazmluvnené všetky renomované ck (slovenské,(hydrotour,firo.satur, ....) nemecké, rakúske ck) a mamičkám z koníka pri objednávke dávam zlavu na konečnú cenu, čiže dovolenku budete mať za naj cenu.
TO GARANTUJEM
🙂
Koníkovský profil profesionála, kde ma môžete sledovať:
Tábory, plávanie, detské aktivity, dovolenka - www.aztravel.sk
alebo Facebook
https://www.facebook.com/aztravel.sk
pekný den prajem
elena
tak podľa najnovších udalostí si radšej preverte situáciu s all inclusive v Grécku... vraj to majú hotelom zatrhnúť.... aby hostia jedli a pili v miestnych reštauráciách..... cestovky ešte nevedia, čo urobia s už zaplatenými pobytmi na toto leto......
my sme boli vždy spokojný v Turecku..... nie je to ďaleko, služby a jedlo super, more teplé.... 🙂 Sardínia má aj prekrásne pláže, ale je tam dosť draho....
Ak All inclusive letecky do 4-5 hodin, tak Turecko,Tunisko alebo Egypt, kde su tieto sluzby ponukane na dobrej urovni najma preto, ze v tychto krajinach je mimo rezortov hygiena na nizsej urovni a pre zapadneho turistu je AI stravovanie daleko bezpecnejsie.
V krajinach ako Grecko, Spanielsko, Taliansko a k nim patriacim ostrovom je takato forma stravovania vyslovene hriech, kedze strava ponukana v miestnych restauraciach je vo vacsine pripadov vyborna,cerstva, kvalitna....a aj tymto sposobom sa daju spoznat chute a zvyky danej krajiny.
Lacné letenky do Dubaja 🙂 http://dubaj.letenky.com/ odporučam 😉 #letenky #dubaj

My sme boli s manželom minué leto na rodose a bolo tam nádherne. Super jedlo, užasne čisté more, môžem len doporučiť.