Kam na dovolenku pri mori v septembri?
Odporucite mi krajinu,hotel kam ist v septembri? 2 dospele osoby do 2500€. All inclusive,plazovy bar k hotelu,pekna pieskova plaz,pozvolne more.
@anonym_autor my sme minuly rok boli v septembri na Malorke a bolo super : )
v sept. máš teplé more všade. Aj v Grécku, Taliansku, a ceny idú dole.
@anonym_autor cyprus egyot turecko. Vybrala by som nieco ceny epsie len zacina skola smola
@anonym_autor určite Egypt a brať len 5*
@anonym_autor Mallorka, Cyprus, Antalya 💖
Zakyntos, Laganas
Kanarske, Grecko
Viaceri pisete Egypt. Kam konkretne,kde je pekne more a pozvolny vstup do mora? Paci sa mi aj Marsa Alam,ale tam som citala,ze byvaju velke vlny?
Viaceri pisete Egypt. Kam konkretne,kde je pekne more a pozvolny vstup do mora? Paci sa mi aj Marsa Alam,ale tam som citala,ze byvaju velke vlny?
@anonym_autor boli sme tento rok Marsa Alam, hotel Jaz costa Mares , zátoka Mubarak. Dcéra je tam teraz v Jaz Amara. Oba hotely sú nádherne, teple more, piesok. Vyskytujú sa tu korytnačky, dugong, pekny šnorchel. Vlny sú v Marsa Matrout.
@anonym_autor Odporúčam aj Pickalbatros Dana Beach, boli sme 2x.
@anonym_autor aj ja idem do Marsa Alam, skôr v Marsa Matruh sú vlny.
@anonym_autor Cyprus, Grécke ostrovy, mallorca
@anonym_autor Cyprus, Grécke ostrovy, mallorca
@anonym_d83d90 Grecke ostrovy ktore? Paci sa nam Kos,Kreta,ale tam je tiez veterno. Davnejsie sme boli na Thassose tam bolo super,len neviem,ci zaciatkom septembra uz nie je dazdivo,kedze je to najsevernejsi ostrov.
@anonym_autor ostrovy majú aj stranu, kde fúka menej a sú menšie vlny. Väčšinou východ. Na Kréte len zátoky. Na Zakynthose juh-Laganas ,Kalamaki je teplé a pokojné more.
@anonym_d83d90 Grecke ostrovy ktore? Paci sa nam Kos,Kreta,ale tam je tiez veterno. Davnejsie sme boli na Thassose tam bolo super,len neviem,ci zaciatkom septembra uz nie je dazdivo,kedze je to najsevernejsi ostrov.
@anonym_autor Skuathos je pekny maly a lieta Ba, popripade Chalkidiki tie su pri Turecku takze v septembri tam urcite teplo bude

Hneď prvé Egypt a ešte o tisícku lacnejšie