Kam na dovolenku s trojročným dieťaťom?
Baby čo máte 3 ročne detičky akú destináciu ste tento rok zvolili? Jasne že ma láka exotika ale aj 5 hodín v lietadle + 4 hodiny na letisku je na moju dcéru moc. Minule leto sme dali ltt Turecko ale tam už ísť nechcem.
Taliansko sever, plytke more, cestovanie dostupne autom, z BA za 7 hodin
Syn bude mat o par tyzdnov 3, boli sme autom v Slovinsku, ale ja by som s malym dietatom inak ani nesla, lebo autom sa mozes kedykolvek vratit keby nieco. Skombinovali sme prirodu, more a vsetko tak, aby si uzili vsetci. Exotika ti neujde, chodte o par rokov ked si to budete vediet vychutnat vsetci.
Chorvatako, Taliansko, Spanielsko, Slovinsko... Vsade najdes kids friendly hotely a rezorty aj atrakcie vhodne pre deti.
@anonym_7cfac7 Tak Chorvatsko aj Taliansko bude podobne minimálne 6-7h cesty..
@anonym_autor moja mala trz 3 roky tento rok sle boli v egypte Marsa Matruh, minuly rok Cyprus 🙂
@anonym_7cfac7 Tak Chorvatsko aj Taliansko bude podobne minimálne 6-7h cesty..
@anonym_b59ae9 letadlom menej, ved predpokladam, ze do Turecka nesli cestnou dopravou.
@anonym_autor Zadar hotel falkenstainer, viete ísť aj letecky. Pripadne aj na krku je hotel falkenstainer, stále je to menej ako 9 hodín 🙂 inak hocikde vrámci Európy, pokiaľ je hotel baby friendly.
@anonym_autor s 2 rocnym sme boli na Sardinii, kratky let, super plaze. Nam sa pacilo

Chorvatako, Taliansko, Spanielsko, Slovinsko... Vsade najdes kids friendly hotely a rezorty aj atrakcie vhodne pre deti.