icon

Kam na dovolenku s trojročným dieťaťom?

Včera o 11:35

Baby čo máte 3 ročne detičky akú destináciu ste tento rok zvolili? Jasne že ma láka exotika ale aj 5 hodín v lietadle + 4 hodiny na letisku je na moju dcéru moc. Minule leto sme dali ltt Turecko ale tam už ísť nechcem.

anonym_7cfac7
Včera o 11:38

Chorvatako, Taliansko, Spanielsko, Slovinsko... Vsade najdes kids friendly hotely a rezorty aj atrakcie vhodne pre deti.

anonym_85120f
Včera o 11:51

Taliansko sever, plytke more, cestovanie dostupne autom, z BA za 7 hodin

anonym_57f2b0
Včera o 11:53

Syn bude mat o par tyzdnov 3, boli sme autom v Slovinsku, ale ja by som s malym dietatom inak ani nesla, lebo autom sa mozes kedykolvek vratit keby nieco. Skombinovali sme prirodu, more a vsetko tak, aby si uzili vsetci. Exotika ti neujde, chodte o par rokov ked si to budete vediet vychutnat vsetci.

kvietok1233
Včera o 11:56

@anonym_autor Cyprus alebo mallorca

klotildabazarik
Včera o 12:00

Grecko

anonym_b59ae9
Včera o 12:21
@anonym_7cfac7

Chorvatako, Taliansko, Spanielsko, Slovinsko... Vsade najdes kids friendly hotely a rezorty aj atrakcie vhodne pre deti.

@anonym_7cfac7 Tak Chorvatsko aj Taliansko bude podobne minimálne 6-7h cesty..

nikuskaa92
Včera o 12:22

@anonym_autor moja mala trz 3 roky tento rok sle boli v egypte Marsa Matruh, minuly rok Cyprus 🙂

anonym_7cfac7
Včera o 12:39
@anonym_b59ae9

@anonym_7cfac7 Tak Chorvatsko aj Taliansko bude podobne minimálne 6-7h cesty..

@anonym_b59ae9 letadlom menej, ved predpokladam, ze do Turecka nesli cestnou dopravou.

domiklik
Včera o 13:13

@anonym_autor Zadar hotel falkenstainer, viete ísť aj letecky. Pripadne aj na krku je hotel falkenstainer, stále je to menej ako 9 hodín 🙂 inak hocikde vrámci Európy, pokiaľ je hotel baby friendly.

milovnikbehu
Včera o 15:38

@anonym_autor s 2 rocnym sme boli na Sardinii, kratky let, super plaze. Nam sa pacilo