icon

Kam na jarnú - letnú dovolenku s ročným bábom na Slovensku?

poi99
9. mar 2012

Dajte typy 🙂

poi99
autor
9. mar 2012

priradila som ju asi do zlej kategórie :( vadí to?

dai
9. mar 2012

@poi99 my sme boli teraz na Strbskom plese - maju tam apartmanove domy, myslim ze oliver sa vola jeden a druhy crocus - my sme boli v tom crocuse - vlastne 2-izbovy byt s kuchynkou, sedenim, obrovskym satnikom, vyborna restauracia, ranajky su v cene... fakt super komfort - je to kusok od zjazdoviek, kusok od klziska, da sa prechadzat kocikom okolo jazera, ihriska su tam pre deticky ( tie sme my nevyuzivali, lebo bolo kopu snehu ) - ale inak super miesto...
dobre je aj Vadicov - obrovske detske ihrisko pre deticky, ked je sneh, tak je tam super sankovanie, wellness , da sa aj plna penzia objednat ( tak sme to mali my ked sme tam boli )
super sa nam pacilo aj v Permone - nadherne wellnes, obrovsky bazen aj maly pre male deticky, detsky kutik ( to je aj vo vadicove ), vyborne jedlo...
my sa teraz chystame do hotela thermia v piestanoch - tam sme ale este neboli, tak neviem dat referencie ... boli sme ale v patricii v piestanoch a tam bolo fajne - tiez welnes ( da sa objednat aj izba s virivkou na terase ), velke detske ihrisko, aj tenisove kurty, fajna restauracia... len je to trosku dalej od centra...

keby nieco lacnejsie tak sme boli napr. minuly rok v Terchovej - daju sa tam prenajat krasne chaty - jurosik myslim sa to volalo - aj pre viac ludi, my sme boli partia - kazda izba ma vlastne prislusenstvo, velke detske ihrisko , male futbalove ihrisko, velke opekacie miesto pri chate, my sme si objednali prasiatko - to nam bolo uz upecene so vsetkym dorucene... bolo tam super, a este mi napadla Valcianska dolina - my sme tam boli aj v Impozante aj s kamosmi v jednej z chat ktore sa tam daju prenajat - v hoteli impozant je male welnes, prijemny detsky kutik, perzonal super k detickam, ku chatam zase patria opekacie miesta etc. ... v celom arealy je obycajne program pre deti, velke detske ihrisko, ihriska pre dospelych,vela miesta na byciklovanie, korculovanie, na jar mozno bude este sneh, takze aj lyzovanie ci sankovanie... tiez super tury sa tam daju robit...

poi99
autor
18. mar 2012

Má ešte niekto dáky tip? 🙂

kolinia
18. mar 2012

My sme prave v Hornom Smokovci v jednom hoteli, mala ma 4 a pol mesiaca, ked mala necele 3, boli sme na Orave a bolo -10, tak si myslim, ze s 1roc. babom (uz by som ho babom ani nenazvala 😉), je mozne ist hocikam, ak nevyskakuje z kocika a nemusis ho stale nosit...tu je super, dnes bolo 18 stupnov, kocikmi a detmi sa to tu hemzi 🙂

poi99
autor
6. apr 2012

jednalo sa mi o konkrétne typy kde sa Vám páčilo s ohľadom na vek (služby alebo areál).. 😉 To mi je jasné, že s ročný by som mohla ísť už hocikam... A podľa mňa to ešte bábo je, bo to musíš ešte prebaľovať, kŕmiť a obliekať (ale nie bábätko 😀 )

ssara
8. apr 2012

Hotel Chopok. Super hotel stvoreny pre deti. odporucam 🙂