Kam na letnú dovolenku k moru v auguste?
Ahojte ,
kam odporúčate na dovolenku koncom augusta posledné 2tyzdne
muž iný termín nedostal a ja teraz nevime kam
kamoška odporúčala niekam na sever k moru ale kde to je nepovedala nemali sme už čas
mimo moslimských krajín
Ktoré krajiny sú vhodné na teplé kupanie ale zase aby tam nebolo až taký hic
dikes
alebo dajte tip kam idete vy
@sandrika101 tak jasné, sú aj takí ľudia, ktorí sú zcestovaní a vedia si to na vlastnú päsť všetko lepšie zariadiť ale potom sme tu my, druhá skupinka, ktorá sa bez pomoci nezaobíde😀 My sme aj tento rok tak vyberali dovolenku, cez cestovnú agentúr a ideme na Malorku
@barbiona9 asi tak nejako😂 Ale aj cestovky musia z niečoho žiť, takže tento kolobeh musí tiež fungovať, inak by všetky agentúy, ktoré predávajú zájazdy zanikli🙂 Heej, idete na Malorku? A ktorý hotel?
@barbiona9 asi tak nejako😂 Ale aj cestovky musia z niečoho žiť, takže tento kolobeh musí tiež fungovať, inak by všetky agentúy, ktoré predávajú zájazdy zanikli🙂 Heej, idete na Malorku? A ktorý hotel?
@sandrika101 veď áno, s tým plne súhlasím🙂 Hotel sme vybrali tento: Hipotels Mediterraneo Club. Pozri si cez stránku travelco, cez nich sme to aj kupovali, majú tam fotky aj popis a dokonca aj recenzie si vieš prečítať. Vyzerá dobre, tak verím, že aj bude🙂
Ahoj, ak ste nevybrali, my sme boli pred 2 rokmi Slnecne pobrezie, Bulharsko s Cedokom, uplny koniec augusta, posledne 2 dni sa trocha ochladilo, ale to sme mali vylet v predposledny den a kupat sa dalo, len bolo chladnejsie, poprchalo nam na v Nesebare na vylete. Cize predposledny tyzden bude podla mna fayn, boli nizsie 30ky, more prijemne.
All inclusive, hotel mal vlastnu cast plaze s lehatkami, inac 10 levov, cize 5 eur, mali tam aj taky stanok s pitim, zmrzlinou a sendvicmi, vsetko zdarma, samozrejme.
@sandrika101 veď áno, s tým plne súhlasím🙂 Hotel sme vybrali tento: Hipotels Mediterraneo Club. Pozri si cez stránku travelco, cez nich sme to aj kupovali, majú tam fotky aj popis a dokonca aj recenzie si vieš prečítať. Vyzerá dobre, tak verím, že aj bude🙂
@barbiona9 super, idem ho pozrieť😉🙂
@barbiona9 super, idem ho pozrieť😉🙂
@sandrika101 pozri a zabudla som ti napísať, že sa nenaplaš, keď ťa to prehodí na stránku idem.sk, ale to sú stále tí istý, len sa premenovali😇
@sandrika101 pozri a zabudla som ti napísať, že sa nenaplaš, keď ťa to prehodí na stránku idem.sk, ale to sú stále tí istý, len sa premenovali😇
@barbiona9 dobre, že si mi to napísala, lebo by som sa asi veľmi čudovala, čo to spravilo🙈😂 A hotel vyzerá veľmi dobre, som zvedavá čo budeš potom hovoriť, či bolo všetko tak ako na fotkách🙂
@barbiona9 dobre, že si mi to napísala, lebo by som sa asi veľmi čudovala, čo to spravilo🙈😂 A hotel vyzerá veľmi dobre, som zvedavá čo budeš potom hovoriť, či bolo všetko tak ako na fotkách🙂
@sandrika101 dám potom vedieť ale verím, že to také pekné a hlavne čisté bude

@barbiona9 to si ma potešila lebo v poslednej dobe sa dosť stretávam s tým, že ľudia chodia na vlastnú päsť na dovolenku, že si kúpia letenky, zabookujú hotel a idú, no ja by som na to vôbec nemala, hneď na letisko v inom štáte by som sa stratila😂
@sandrika101 tak jasné, sú aj takí ľudia, ktorí sú zcestovaní a vedia si to na vlastnú päsť všetko lepšie zariadiť ale potom sme tu my, druhá skupinka, ktorá sa bez pomoci nezaobíde😀 My sme aj tento rok tak vyberali dovolenku, cez cestovnú agentúr a ideme na Malorku