icon

Kam odporúčate ísť v Taliansku s malými deťmi?

evickuska
8. aug 2026

Ahojte mam 3 a 1.5 r dieta kam do Italy odporucate? Chceme v septembri, ze by uz nebolo tolko ludi vsade. Nemam rada davy ale tomu sa asi nevyhnem 🙄😂

anonym_311329
8. aug 2026

Sardinia, Sicilia, Apulia, Calabria, Amalfi...

anonym_eebb15
8. aug 2026

@evickuska Sicilia,Sardinia

emily76
8. aug 2026

Zalezi, co chcete robit, ci len kupat sa, alebo spoznavacku, aj ked s takymi malymi detmi asi velke vylety neplanujes. Aj ci chcete ist autom alebo letecky...lebo ak autom, tak kludne Lignano. Su tam zabavne parky aj pre male deti, zoo, more plytke, v septembri v pohode, za par hodin po dialnici ste tam. Ak letecky, hore mas par navrhov.

anonym_46866e
8. aug 2026

Elba

evickuska
autor
9. aug 2026
@emily76

Zalezi, co chcete robit, ci len kupat sa, alebo spoznavacku, aj ked s takymi malymi detmi asi velke vylety neplanujes. Aj ci chcete ist autom alebo letecky...lebo ak autom, tak kludne Lignano. Su tam zabavne parky aj pre male deti, zoo, more plytke, v septembri v pohode, za par hodin po dialnici ste tam. Ak letecky, hore mas par navrhov.

@emily76 kupat, autom, manzel nelieta 😒

evickuska
autor
9. aug 2026
@emily76

@emily76 no ja nedavam ten slnecnik na slnecniku preto som ochotna aj dalej auto. 😒

anonym_247923
9. aug 2026
@evickuska

@emily76 no ja nedavam ten slnecnik na slnecniku preto som ochotna aj dalej auto. 😒

@evickuska s tak malými deťmi by som ďalej nešla.Ak nechceš tie davovky tak minimálne 1200 km.V čom ti vadia plne pláže je to tam určite lepšie ako mini pláže v HR kamene a ľadová voda.Pekne pláže sú dole a pochybujem, že tvoj muž pôjde 2200 km

emily76
9. aug 2026
@evickuska

@evickuska ak chcete ist v septembri, tak tam uz ziadne masovky nebudu. My sme boli koncom jula v Bellarii a boli poloprazdne plaze.

anonym_247923
9. aug 2026

@evickuska také malé decká potrebujú plytku teplu vodu.Boli sme v Caorle, Lido di Jesolo pre deti ideálne.Kratka cesta, kolotoče, delfinarium, ihriská

anonym_ea946f
9. aug 2026

V sezóne by som do IT na tie ich špinavé pláže najbližšie k Sk, Bibione, Caorle,Lido… nesla ani keby mi platili.Hlava na hlave, slnečník vedla slnečníka, hrôza ta plnka a more nič moc.Ked už Sardínia, Sicília, Calabria.