Kde nájsť najlepšie miesto na dovolenku v Chorvátsku?
Urcite nie sever. Studene more a stale vietor. Ale Dalmacia je super. Od Splitu az dole je to super. ostrovy- Brac, Hvar, polostrov Peljesac. ❤️❤️
@anonym_autor juh krajiny, ostrovy na Makarskej, Omiš, Brela. Krásne, čisté more, v pozadí voňavé borovice, milí ľudia.
@anonym_autor oblasť Makarskej.
Hory, zeleň, prírodný tieň borovíc, teplejšie more ako na severe, promenády, reštaurácie a konoby, večerný a nočný život “tak akurát”.
Svoje “miesto” si ale musí každý nájsť sám. Veď nie nadarmo sa hovorí 100 ľudí 100 chutí.
Mne sa napr. páčilo vo Vodiciach, krásne mesto...behá tam aj vláčik ktorý vás prevedie po rôznych zákutiach mesta...bolo tam krásne, mali tam bohatý nočný život... promenáda s obchodíkmi so suvenírmi, diskotéky, výborná zmrzlina 😉🩷 vodné atrakcie...veľký tobogán (šmýkačka) do mora. Ja som tam bola 3x ...potom ešte na Makarskej bolo pekne, prijemné prostredie, len more bolo len kúsok plytké a hneď bol zráz že musel človek plávať inak mne to nevadilo bola som nonstop na nafukovačke 🙂
Urcite nie sever. Studene more a stale vietor. Ale Dalmacia je super. Od Splitu az dole je to super. ostrovy- Brac, Hvar, polostrov Peljesac. ❤️❤️
@anonym_74bb9b boa so aj na hvare a tam bolo tak zima ze ani muz neviezol do vody fukalo cely cas naopak prekvapenie v poreci teplo aj voda bola tepla

Pre nas najjuznejsia časť omišskej riviery. Kvôli prostrediu - more a hory zároveň.