icon

Kde nájsť najlepšie miesto na dovolenku v Chorvátsku?

Dnes o 16:20
anonym_34bd03
Dnes o 16:42

Pre nas najjuznejsia časť omišskej riviery. Kvôli prostrediu - more a hory zároveň.

anonym_74bb9b
Dnes o 16:52

Urcite nie sever. Studene more a stale vietor. Ale Dalmacia je super. Od Splitu az dole je to super. ostrovy- Brac, Hvar, polostrov Peljesac. ❤️❤️

anonym_0051f9
Dnes o 16:56

@anonym_autor juh krajiny, ostrovy na Makarskej, Omiš, Brela. Krásne, čisté more, v pozadí voňavé borovice, milí ľudia.

anonym_670b80
Dnes o 17:09

@anonym_autor oblasť Makarskej.
Hory, zeleň, prírodný tieň borovíc, teplejšie more ako na severe, promenády, reštaurácie a konoby, večerný a nočný život “tak akurát”.
Svoje “miesto” si ale musí každý nájsť sám. Veď nie nadarmo sa hovorí 100 ľudí 100 chutí.

patulik0706
Dnes o 17:51

Mne sa napr. páčilo vo Vodiciach, krásne mesto...behá tam aj vláčik ktorý vás prevedie po rôznych zákutiach mesta...bolo tam krásne, mali tam bohatý nočný život... promenáda s obchodíkmi so suvenírmi, diskotéky, výborná zmrzlina 😉🩷 vodné atrakcie...veľký tobogán (šmýkačka) do mora. Ja som tam bola 3x ...potom ešte na Makarskej bolo pekne, prijemné prostredie, len more bolo len kúsok plytké a hneď bol zráz že musel človek plávať inak mne to nevadilo bola som nonstop na nafukovačke 🙂

angelinja
Dnes o 17:56
@anonym_74bb9b

Urcite nie sever. Studene more a stale vietor. Ale Dalmacia je super. Od Splitu az dole je to super. ostrovy- Brac, Hvar, polostrov Peljesac. ❤️❤️

@anonym_74bb9b boa so aj na hvare a tam bolo tak zima ze ani muz neviezol do vody fukalo cely cas naopak prekvapenie v poreci teplo aj voda bola tepla