Koľko stojí letná dovolenka pre rodinu?
My sme 4, boli sme v Chorvátsku na týždeň, komplet cena 1400 E. Muž vraví ze to bolo veľa.
Môžete napísať miesto, aj počet osôb.
Ďakujem.
My sme boli v júli v Egypte 2+2 9000€ 17 dni a to nerátam ešte výlety
@sono2 super, aj ja mám rada chorvátske more, tak krásnu dovolenku,
@miska45 a kde ste boli v ktorom rezorte?
V apartmáne svätí filip i jakov
Pickalbatros White Beach
ktorý hotel má takú dobrú cenu na 12 dní ?
To nie je vôbec veľa pre 4 ľudí. MY sme boli minulý rok už iba 2, začiatkom júla na 8 nocí v Pakoštane pri Zadare, v appartmáne, ktorý je cca 8min peši od pláže, čiže pre niekoho ďaleko 🙂)) Obedy sme si varili na app, večere vždy v konobe alebo v reštike, ale už nič nenosíme z domu, všetko kupujeme tam, aj zubnú pastu a prach na pranie, ktorý vždy zabudnem. Boli sme na 2 výletoch autom, vždy si kúpim šaty a olivový olej a celková cena bola presne taká ako Vaša ...
@sono2 JA by som tam vydržala celé leto. Boli sme už 20x 🙂)))))))))))))))
Tak ak 1400 je pre tvojho muza vela, tak ti radsej ani nejdem pisat, kolko sme uz minuli my, a to nas este ta dovca len caka. Od polky augusta takmer 3 tyzdne road trip Skandinaviou.
@yanni ahoj, čítam, ze ste minulého roku boli na road tripe po Škandinávii.. Mala by si nejaké tipy? My ideme tento august, čisto Nórsko..
@mv098 ahoj, my chodime bez cestovky ale tak nemas sa tam kde stratit takze ani cestovku netreba 😁 Letenky som kupovala v januari cez Emirates, byvali sme na ostrove Thoddoo s plnou penziou za 800$ pre vsetkych, boli sme teraz v juli takze “mimo sezony” takze ceny boli troška nižsie 🙂 z ubytka zariadili odvoz rychločlnom z letiska aj na letisko, rovnako aj vylety na zraloky, manty, sandbank atd. Koralovy utes na plazi kde ziju korytnacky ktore si davali rano 2-3 koliecka okolo ostrova asi 5m od brehu 🙂 Raj na zemi
@sima2111 Aké ste mali v lete počasie prosím?
@anonym_autor m sme boli 16 dni v egypte letecky 1 dosp 2 deti vek 11 5r cele mas to stalo aj letenky ubytko vreckove strava kazdy den vonku vylety presuny po krajine parkovanie v budapesti na letisku 16dni dialnicna znamka v hu a benzin ba - bud - ba do 1200eur na kompletku
@anonym_autor m sme boli 16 dni v egypte letecky 1 dosp 2 deti vek 11 5r cele mas to stalo aj letenky ubytko vreckove strava kazdy den vonku vylety presuny po krajine parkovanie v budapesti na letisku 16dni dialnicna znamka v hu a benzin ba - bud - ba do 1200eur na kompletku
@anonym_517dcd wau , ale to asi nebolo ubytko v hoteli ....
Áno komplet s cestovným, poistným, stravou..jeho názor je ze nás to vyšlo dosť draho. Varila som a boli sme 3 x v restike na večeru. Uskromnovali sme sa, lebo tento rok sme veľa nenasetrili. Ale dovolenka bola pekná, chcela som len počuť od vás, že to bola ok cena. Ďakujem.
@anonym_autor cena super, my vždy letecky, 2+1, či už Turecko,Grécko alebo Španielsko,aj s vreckovým sme minuli min.3000eur zakaždým.
@vitaminsee mali sme aj hotel a dom prenajaty 5 dni dom zvysok hotel
@vitaminsee ale nezivim ck bomi sme vo vlastnej rezii... Ked tu vidim co ste niektore ochotne zaplatit ck z tyzden dovolenky tak nechapem 🙈
2.600€ Bulharsko letecky, 2+2, 10 dni.
Takych 700 tam este mimieme za vylety a hluposti...
Zivim ck,lebo mam o vsetko postarane a nie sme takto zdatni hladat a rezervovat a dopravu a vsetko.Tak ideme do ck a dovolenku vyberieme tam.Turecko,14.7 2 izby 2+2 v kazdej,1 izba na 11dni a 10 noci 4800eur,2ha tak isto.
@vitaminsee ale nezivim ck bomi sme vo vlastnej rezii... Ked tu vidim co ste niektore ochotne zaplatit ck z tyzden dovolenky tak nechapem 🙈
@anonym_517dcd ani ja nechapem, to je brutal za tyzden ... bojim po vladstnej osi, viem trochu anglicky, manzel ziadnu rec, preto vobec nechce po vlastnej osi letecky. Boli sme v Turecku, to este vydrzal, ale pred 10 rokmi boli aj v 5* hoteloch vyrazne nizsie ceny cez my sme S Hydrotour
ako teraz !! N

Tak, stravovanie sa vonku niečo stojí. Apartmán niečo stál. Všetko je drahé. Ja chorvátsko ľúbim. Mne to nevadí. O tri týždne ideme zase.