icon

Koľko stojí rodinná dovolenka v Taliansku?

veronika7388
Dnes o 16:37

Ahojte. Nájde sa tu 5 členná rodina, ktorá bola toho roku na dovolenke v Taliansku? Zaujímal by ma priemerný rozpočet. (autom alebo letecky, ubytko v apartmáne, stravovanie po vlastnej osi - raňajky v apartmáne + večera rešika, príp. požičanie auta ak ste šli letecky). Dik

demartka
Dnes o 16:50

Pridaj sa do skupiny Dovolenka v taliansku.
Ceny sú rôzne-závisí od miesta pobytu, dátumu, hotel, cez agentúru, booking...
Inak strava lacná-pizza na pláži 8 eur, zmrzlina 2,5-2 eurá.

anonym_1a46fc
Dnes o 16:59

@veronika7388 to sa vôbec nedá predpokladať.Aj apt môže byť za 800 eur alebo 1500 hotel to isté.Ale rataj apt priemerne 1100 benzín diaľničné, keď sever 300 eur neviem odkiaľ idete, jedno jedlo priemer 15 eur.Zo skúsenosti lepší je hotel s pp

anonym_5d8a33
Dnes o 17:30

@veronika7388 a kde? Bione, Neapol, Amalfy, Sicilia?

veronika7388
autor
Dnes o 17:32
@anonym_5d8a33

@veronika7388 a kde? Bione, Neapol, Amalfy, Sicilia?

@anonym_5d8a33 východ pod Rimini

veronika7388
autor
Dnes o 17:33
@demartka

Pridaj sa do skupiny Dovolenka v taliansku.
Ceny sú rôzne-závisí od miesta pobytu, dátumu, hotel, cez agentúru, booking...
Inak strava lacná-pizza na pláži 8 eur, zmrzlina 2,5-2 eurá.

@demartka
Začiatok júla, žiadna ck, budem si riešiť sama

lucik194
Dnes o 17:48
@veronika7388

@demartka

@veronika7388 minuly rok 4 osoby (deti zjedia ako dospelaci), toskansko. najazdenych 3000 km. 16 noci. 5 roznych ubytovani. varili sme si aj sme chodili do restauracii, ziadne obmedzovanie, navstevy muzeu aj galerii..... 4100 e.

natalka13
Dnes o 18:06

Ved si zrataj letenky ubytko auto a potraviny ako u nas restiky tiez.
Chodime 2-3x do roka a ceny leteniek su rozne, rovnako auto.

kajka100
Dnes o 18:13

Ahoj. my sme 4clenna rodina (deti 15,11)boli minulý rok na Sicílii na 7 noci, bývali sme v apar.mali sme požičané auto, letenky a strava na striedačku reštaurácia, obedy sme kupovali v obchodakoch a zmestili sme sa do 2200€. Tento rok ideme ešte len na Kalabriu, no myslim, ze sa nezmestíme do tejto sumy.

muchotrafka298
Dnes o 18:17

Zalezi od toho, za kolko a kedy zozenies letenky a ake. LEbo ak Ti staci ist s Ryanairom a malou prirucnou, tak si na uplne inej cene, ako ked si vezmes velku podpalubnu alebo prirucnu (tu pocitaj minimalne 25 EUR jedna cesta). Mozes mat letenku na osobu za 50 EUR spiatocnu aj za 250. Takze treba aj takto rozmyslat, ze kolko veci potrebujem, kam chcem ist a kolko som ochotna za tie letenky dat. Detto prenajom auta, mozes mat lacnejsi, drahsi, kazdy ma iny standard. Ubytovanie apartmany su rozne, su pri mori, su 20 km od mora, s bazenom, bez bazenu a za toto vsetko platis. Tak isto su destinacie, kde je lacna letenka ale ubytovanie stoji tolko, ze zaplaces uz len pri bookingu. Ak chces ist v letnej sezone tej hlavnej ked su prazdniny, tak pocitaj s tym, ze nebude lacne nic, ani letenka, ani ubytovanie.

anonym_5d8a33
Dnes o 19:06
@veronika7388

@demartka

@veronika7388 ja ti odporúčam Sicíliu. Je tam nádherne a super počasie.

natalka13
Dnes o 19:25
@muchotrafka298

Zalezi od toho, za kolko a kedy zozenies letenky a ake. LEbo ak Ti staci ist s Ryanairom a malou prirucnou, tak si na uplne inej cene, ako ked si vezmes velku podpalubnu alebo prirucnu (tu pocitaj minimalne 25 EUR jedna cesta). Mozes mat letenku na osobu za 50 EUR spiatocnu aj za 250. Takze treba aj takto rozmyslat, ze kolko veci potrebujem, kam chcem ist a kolko som ochotna za tie letenky dat. Detto prenajom auta, mozes mat lacnejsi, drahsi, kazdy ma iny standard. Ubytovanie apartmany su rozne, su pri mori, su 20 km od mora, s bazenom, bez bazenu a za toto vsetko platis. Tak isto su destinacie, kde je lacna letenka ale ubytovanie stoji tolko, ze zaplaces uz len pri bookingu. Ak chces ist v letnej sezone tej hlavnej ked su prazdniny, tak pocitaj s tym, ze nebude lacne nic, ani letenka, ani ubytovanie.

@muchotrafka298 presne tak, nic jej nepomozu rozpocty inych.
ja ked idem s kamoskami na total lowcost je cena uplne inde ako s muzom alebo s inou partiou.

anonym_841e6b
Dnes o 19:29

Nezabudni,ze buduci rok uz opät budu ine ceny,ako bol tento rok.