icon

Ktoré cestovné poistenie sa osvedčilo pre Chorvátsko?

1. jún 2026

Ahojte, v lete ideme autom do Chorvátska a riešim cestovné poistenie. Zatiaľ porovnávam Allianz a Union, rozdiel v cene nie je veľký. Mali ste niekedy poistnú udalosť a ako dopadla? Koho by ste mi odporučili? Ďakujem.

chrobak7
1. jún 2026

@anonym_autor Pokiaľ je škodová udalosť opodstatnená, tak ju všetky poisťovne preplácajú . Ja si uzatváram v Unione.

simsalabim
1. jún 2026

Allianz, len dobre skusenosti.

biba_18
1. jún 2026

ja si vyberám v superpoistení, doteraz som mala dobré skúsenosti, naposledy s axa

ivicatolic
1. jún 2026

@anonym_autor môj zapne "kompjuter",😁 nájde najlacnejšie poistenie, ktoré spĺňa naše atribúty a vyrážame...😁👍, naposledy Alianz

katkaseiner
1. jún 2026

Allianz - predpokladam ze je o chlp drahsi ale nejednaju s tebou akoby to platili zo svojho. Proste ak mas nieco poistene, tak plnenie sa kona. S cestovnym poistenim mame najviac skusenost z Egypta a Bulharska - skor ale zdravotna stranka. Ohladne domu a auta mame skusenosti viac a skutocne nikdy nebol problem...
Dokonca raz mi dali mylnu informaciu ohladne zabezpecenia auta (to zabezpecenie som si zaobstarala) a nakoniec vyhlasili ze to nie je spravne a preplatili mi to zabezpecenie. Cize ja naozaj s nimi mam dobre skusenosti.

anonym_117572
1. jún 2026

Vzdy Allianz alebo Union za mna najlepsie poistenia

jaroe
1. jún 2026

@anonym_autor mala som už poistenie aj poistnú udalosť v oboch, žiaden problém nebol.

anonym_22508d
1. jún 2026

My mame cez ČSOB celoročne cestovné nakoľko to krátkodobé stoji oveľa viac keď si vezmem do úvahy koľkokrát ročne sa ocitneme v zahraniči . Zatiaľ sme neriešili nič (dúfam že to tak aj ostane)