icon

Kúpanie sa s bábätkom - Huty a okolie

sisinger
19. jan 2018

Maminky z okolia Zuberca, ideme zajtra na chalupu na Huty, je v tom okoli nieco kde sa da ist kupat s 5m miminom. Dakujem za odpovede.

senta_sofia
•
19. jan 2018

@sisinger najblizsie mas Oravice, meanderoravice.sk

sisinger
autor
•
19. jan 2018

Ano len tam sa bojim ist s malym 5m babatkom, skor som mala na mysli take len pre deti. Ale dakujem ☺

miriama11
•
19. jan 2018

V habovke je hotel julianin dvor a je tam bazen ale neviem aka tam je voda

sisinger
autor
•
19. jan 2018

@miriama11 dakujem skusimnsi tam zavolat

miriama11
•
19. jan 2018

@sisinger 😉vedla je aj bouling

ja197
•
19. jan 2018

Možno pre vás trošku ďaleko, ale odporúčam Chocholowsie termy, je to v poľsku, hneď za hranicami cez Suchú Horu, pre deti ideálne nakoľko je tam kopec detských bazénov , ale bude to asi až nejakých cca 30-40km od Zuberca

sisinger
autor
•
19. jan 2018

@ja197 to asi nie kedze spunt ma 5m a nema pas

cacianka
•
20. jan 2018

S takym malym velmi neries verejne bazeny typu welnes chvilu pockaj na teplejsie dni

cacianka
•
20. jan 2018

Najblizsie su Oravice potom Tatralandia ale v takomto pocasi by som sa netrepala cez tie kopce a zakruty.spytaj sa tam na mieste od domacich ci vedia o niecom.skus ci nie je nieco v penzione u Michala alebo Pribisko uz som tam velmi davno nebola tak si nepametam a mohli zmenit. Alebo julianin dvor ako uz spomenuli

mia407
•
20. jan 2018

Ja som bola s 8 mesacnym v tatralandii a super kutik je tam hore plus da sa tam ist s kocikom.Len je tam teda strasny hluk ale kupat sa nie,lebo ta voda ma iba 34,to je studene pre babatko.Ale inak da sa to zvladnut,len teda trocha stres..

sisinger
autor
•
20. jan 2018

Vdaka za tipy kocky, volala som do toho Julianinho dvora robia tam plavanie pre babatka tak predpokladam, ze to tam bude vhodne