icon

Let do Austrálie s 9 mesačným dieťaťom

leria
18. apr 2015

Prosím Vas pekne, absolvoval niekto taký dlhy let? Odchádzame za manželom do Austrálie a chcela by som napríklad zobrať so sebou kočík aj vajíčko. Zoberú mi ich na palubu? Musí byt kočík aj v nejakom ochrannom obale? A vajíčko by som chcela tiez dať ulozit, nechcem ho brat do sedacej časti, len ci mi ho odložia aj s kočíkom? Dieťa budem mat na rukách, alebo viem ze sa dajú priplatiť take boxy na spanie. Mám z tej cesty trosku obavy, ocením každú dobrú radu a skúsenosť. Dakujem🙂

leria
autor
18. apr 2015

vás 😉

lennicka
18. apr 2015

Neporadim ti s vajickom... Kocik predsa zlozis tesne pred vstupom na palubu a hned pri vystupe z lietadla ti ho daju. Na palubu skor odporucam ergo nosic - my sme ju v tom prenosili. V ramci Europy a Usa(vnutrostatne) boli lietadla male, tam priestor na chodenie nebol. Basinet/carrycot nam dali bez poplatku pri zaoceanskom lete, ale pytala som si ho telefonicky par dni pred letom. Myslim vsak, ze je to len do 6 mesiacov. Resp nemam skusenosti s let. Spolocnostami pri lete do AUstralie. Riesila by som to s konktretnou leteckou spolocnostou.

sisaka
18. apr 2015

@leria v prvom rade si over, ci vajíčko, ktoré máš je schválené na používanie v Austrálii, aby si ho tam zbytočne neniesla a potom nemohla používať. Vajíčko na palubu nemôže ísť odovzdala by si ho pred vstupom na palubu, najlepsie overiť si všetko priamo s leteckou spoločnosťou s ktorou poletis, za basinet sa neplatí, treba ale vopred rezervovať, aby nebol obsadený ....