icon

Let s dvojročným dieťaťom: Ako zabaviť na palube?

janina308
8. aug 2026

Dobrý deň. Prosím o radu. Ideme prvý krát na dovolenku do Turecka s 2 ročnou dcérkou. Ako to prosím zvládajú takto malé detičky? A čo by ste mi poradili na zabavenie do lietadla? Vydržali to vaše detičky v takom veku?
Ďakujeme pekne za odpovede

thereisabear
8. aug 2026

Pri vzlietaní a pristávaní nech niečo je, aby ju neboleli uši. Inak to deti zvládajú podľa povahy a nálady. Na zabavenie zošit s nálepkami, zošit so zotierateľnou fixou, knižky alebo čo ju baví. Plus niečo v mobile/tablete, ak by bolo najhoršie.

janina308
autor
8. aug 2026
@thereisabear

Pri vzlietaní a pristávaní nech niečo je, aby ju neboleli uši. Inak to deti zvládajú podľa povahy a nálady. Na zabavenie zošit s nálepkami, zošit so zotierateľnou fixou, knižky alebo čo ju baví. Plus niečo v mobile/tablete, ak by bolo najhoršie.

@thereisabear a je dobrý aj dudlik pri vzlietaní a pristavaní aj to zaberá aby neboleli ušká?

thereisabear
8. aug 2026
@janina308

@thereisabear a je dobrý aj dudlik pri vzlietaní a pristavaní aj to zaberá aby neboleli ušká?

@janina308 aj to by malo pomôcť

anonym_08f95c
8. aug 2026

ja som vzdy kupila novu hracku kt dostala ked sme vzlietali ... ta ju zavavila na vacsiu cast letu... a mali sme aj rozne hry-omalovanky nalepky knizku .. nieco co este nemala a tak ju to voac bavilo ...

petamich
8. aug 2026

Ked mal dva, tak to uz bolo uplne v pohode. Nasho usi nikdy neboleli, ked tak sa napil vody alebo pomaha aj lizatko, cukrik, skratka nech prehlta. Jeho najviac zabavili v tej dobe take tie nalepky kadeake, nalepkove knizky, vodne malovanie (co mas len take jemne vlhke pero), vzdy som kupila taketo veci a dostal ich az v lietadle. No a este ovocie, snacky....cestu spat sme mali vecer a to prespal.