icon

Letná dovolenka s 12-mesačným bábätkom

7. máj 2023

Ahojte. Rozmyslame nqd letnou dovo pri mori s 12-13m babatkom. Nejake tipy a rady? Najma ci autom alebo lietadlom, all inclusive ci nie, na co nezabudnut atd. Vase realne akusenosti ☺️ dakujem

Strana
z2
valeriakadarova
7. máj 2023

@mamula20 my s našou chodíme mesačne raz dve hoďky za babkou vlakom a tiež má rada cestu vlakom, ale aj MHD, takže sa toho nebojím. Skôr toho ako ju poriešim tých 6 hodín, ale napr začiatkom júla ideme do Čiech za mamou a tam má malá sama sedadlo aj keď ide zdarma takže tam to bude jednoduchšie keďže pôjdeme v noci🙂

autor
7. máj 2023

Baby co ste boli s drobcom turecko v lete - ako ste riesili horucavy a slnko? Ja som bola v turecku len raz, boli tam vtedy (nastastie “iba”) tridsiatky ale v case 11-17 sme boli zalezeni dnu, lebo sa inak nedalo. Neviem si predstavit to silne slnko vs detska pokozka. Dakujem za skusenosti, dost pomohlo ☺️

kikulienkadd
7. máj 2023

Ahoj,so starším sme boli keď mal 9mes autom v Chorvátsku. S mladším sme boli all inclusive letecky keď mal 1rok (samozrejme zobrali sme aj staršieho). Musíš si zvážiť priority,koľko vecí potrebuješ zbaliť, lebo do auta sa toho zmestí oveľa viac ako zbaliť sa do 2 kufrov do lietadla. Dlhá cesta autom dá zase zabrať bábätku aj rodičom. Lietadlo môže meškať. Minulý rok sme boli all inclusive letecky,tento rok ideme autom do apartmánu. Každý typ dovolenky má svoje za a proti.

yanni
7. máj 2023

Zalezi na destinacii. Takto ti nik poriadne neporadi, ked nemas vybrate miesto/krajinu. S detmi sa da cestovat (ano aj lietat) prakticky od narodenia. Nemali sme a nemame s cestovanim (jedno akym dopr.prostriedkom) nijake problemy. A ani so stravou ci ubytkom. A netrep toho vela. na mieste sa da vsetko kupit. Aj ked pojdes do timbuktu.

petamich
7. máj 2023

rocne dieta aspon mne 2x spalo, takze ranaky, k vode a potom som ho dala do kocika, uspala a zakotvila v nejakej bocnejsej kaviarni pri mori, ulozila nas pod slnecnik a pospal tam, sli sme do restauracie na obed, potom dnu bud vnutorny bazen alebo detsky kutik alebo na izbu, tam sme ho vacsinou aj ulozili na druhy spanok a o tej 17:00 sme sli zasa k moru, ked vstal

Strana
z2