Lyžovačka v Čertove - Lazoch pod Makytou
Chcela by som poradiť, či neviete, ako to je s lyžovačkou v tejto oblasti. Vyberame si Silvestrovsky pobyt, mame 8 a 5 rocne deti, minuleho roku sme boli na Taloch, teraz som objavila na nete tuto oblast (Hotel Čertov a Javornik), ale nie som si ista, ake su tam svahy, ci tam je dobre zasnezovanie a pod. Strasia dcera lyzuje uz OK, ladsia sa stale este uci, ale min. roku isla uz sama na vleku aj pluhom z kopca. Mate s tym niekto skusenost?
Zasnežujú aj na certove, je to take menšie stredisko veľký vlek je na jednom svahu a oproti nemu cez cestu je menší vlek. Lyžuje sa tam super a mávajú aj fajn upravený svah.
Stredisko Kohutka je cca 3km ďalej a to už je o inom, super podmienky dosť vlekov, reštaurácia, lyžiarska škola, 6 miestna sedačkova lanovka. Len v zime je nutne mat snehové reťaze lebo je to tam dosť hore kopcom. Inak myslím ze budete spokojný na Čertove je aj fajn wellness a na Kohutke robia najlepšie borůvkove knedlicky na svete 😀😀😀
Baby a dá sa v Ski kohútka nájsť dosť široký a mierny svah pre začiatočníkov? Ďakujem
@lolonka ja myslím ze hej, je to tam Ok aj pre začiatočníkov. Najlepšie je ísť na svah napravo od parkoviska.
Ahoj, chcem sa spýtať ci sa da len sankovat ked niesme na lyze a ci su tam bazeny pre deti nad horelom Certov prave premyslame
Ahoj, chcem sa spýtať ci sa da len sankovat ked niesme na lyze a ci su tam bazeny pre deti nad horelom Certov prave premyslame
@filipko_nelinka dá sa naboku svahu spušťať na lopári alebo boboch. Na saniach som nevidela.
V Hoteli čertov je jeden plavecký bazén, jeden detský bazén so šmykľavkou pre deti do šesť rokov a virivka
@filipko_nelinka dá sa naboku svahu spušťať na lopári alebo boboch. Na saniach som nevidela.
V Hoteli čertov je jeden plavecký bazén, jeden detský bazén so šmykľavkou pre deti do šesť rokov a virivka
@drobcek26l Ďakujem krasne. ☺️ Boli sme naposledy pred 10 rokmi, tak som chcela vediet, ci sa nieco pomenilo. ☺️ Len rozmyslame stsle, lebo neviem ci sa tam oplati ist v marci, ci bude este sneh...
@drobcek26l Ďakujem krasne. ☺️ Boli sme naposledy pred 10 rokmi, tak som chcela vediet, ci sa nieco pomenilo. ☺️ Len rozmyslame stsle, lebo neviem ci sa tam oplati ist v marci, ci bude este sneh...
@filipko_nelinka skúste pozerať na FB SKi Čertov. Pridávaju stále videá a info o snehu
@filipko_nelinka skúste pozerať na FB SKi Čertov. Pridávaju stále videá a info o snehu
@drobcek26l To ma nenapadlo moc dakujem

@breslerka čo viem,tak zasnežovanie tam nie je,ale kúsok vyššie nad Čertovom (asi 3 km)je ski Kohutka..tam aj zasnezuju a je to tam SUPER 😊