icon

Máte skúsenosti s cestovaním s Čedok?

sisa2010
3. feb 2025

Ahojte. Letel niekto na dovolenku s cestovkou Čedok?
Sú spoľahlivý?Nemám skúsenosti. Ďakujem..

barka1
3. feb 2025

@sisa2010 Čedok je snad najstarsia česká, rokmi overena spolahliva cestovka.

daniela823
3. feb 2025

My minulý rok na malorku a boli sme spokojní

ivana11155
3. feb 2025

@sisa2010 do Turecka s spokojnost

raszuz
3. feb 2025

@sisa2010 my ideme tento mesiac s nimi prvýkrát, ohlasy majú dobré, len tie lietadlá malé objednávajú 🙈🙈🙈

moonlight1210
3. feb 2025

Preco je pod tym K ciarka? Skoro som si vyskriabala sklo, ze tam mam spinku. 😁

marsmykkok
3. feb 2025

@daniela823 ktorý hotel? A k otázke. Ja idem s nimi prvýkrát toto leto a neobávam sa, to nie je nová cestovka, ale najstaršia česká, kedysi bola v československu cestovka a po rozdelení republiky z nej vznikla Satur na Slovensku a Čedok v Česku.

la_dolce_vita
3. feb 2025

Čedok ma meno a tradiciu, da sa povedat, ze top ceska cestovka.

raszuz
3. feb 2025

@moonlight1210 ja tiež 😂

daniela823
3. feb 2025

@marsmykkok hotel Caballero

jaja20
4. feb 2025

V decembri sme s nimi boli na Zanzibare, všetko v poriadku.

gretulienka156
6. feb 2025

@sisa2010 ahoj, boli sme uz aj s lepsou cestovkou. Cez cedok sme isli do tunisu a ked sa riesili problemy s izbami tak delegatka povedala ze to vybaví, vyrieši a nic sa nevyriesilo. Slabota.

uctovnik
30. júl 2026

S cestovnou kanceláriom Čedok nie som spokojná. V popise mali, že v Pineda de mar je pozvoľný vstup do mora. Na základe ich informácie som sa skoro utopila. Reklamáciu mi neuznali aj keď mi delegát sľúbil, že mi dá potvrdenie, že tam nie pozvoľný vstup do mora.
Na letenku mi uviedli nesprávne priezvisko. Na letisku ma nemohli nájsť v databáze. Na ich SOS linku sa nedalo dovolať. Už som si myslela, že nikde nejdeme. Nakoniec sa podarilo pracovníčke zistiť pod akým priezviskom ma uviedli. Na poslednú chvíľu som ešte vybavila zmenu priezviska. Vzdialenosť od mora mala byť 600 m, ale bolo to asi 1 km.