Máte skúsenosti s cestovaním s Čedok?
Ahojte. Letel niekto na dovolenku s cestovkou Čedok?
Sú spoľahlivý?Nemám skúsenosti. Ďakujem..
Preco je pod tym K ciarka? Skoro som si vyskriabala sklo, ze tam mam spinku. 😁
@daniela823 ktorý hotel? A k otázke. Ja idem s nimi prvýkrát toto leto a neobávam sa, to nie je nová cestovka, ale najstaršia česká, kedysi bola v československu cestovka a po rozdelení republiky z nej vznikla Satur na Slovensku a Čedok v Česku.
@sisa2010 ahoj, boli sme uz aj s lepsou cestovkou. Cez cedok sme isli do tunisu a ked sa riesili problemy s izbami tak delegatka povedala ze to vybaví, vyrieši a nic sa nevyriesilo. Slabota.
S cestovnou kanceláriom Čedok nie som spokojná. V popise mali, že v Pineda de mar je pozvoľný vstup do mora. Na základe ich informácie som sa skoro utopila. Reklamáciu mi neuznali aj keď mi delegát sľúbil, že mi dá potvrdenie, že tam nie pozvoľný vstup do mora.
Na letenku mi uviedli nesprávne priezvisko. Na letisku ma nemohli nájsť v databáze. Na ich SOS linku sa nedalo dovolať. Už som si myslela, že nikde nejdeme. Nakoniec sa podarilo pracovníčke zistiť pod akým priezviskom ma uviedli. Na poslednú chvíľu som ešte vybavila zmenu priezviska. Vzdialenosť od mora mala byť 600 m, ale bolo to asi 1 km.

@sisa2010 Čedok je snad najstarsia česká, rokmi overena spolahliva cestovka.