Máte skúsenosti s dovolenkou v Tučepy?
V Tucepy sme boli raz a stačilo. Hrozne veľa ľudí. Na pláži telo na telo.
Išla by som, ale začiatkom septembra.
@zdrev Boli sme min.roku na odporúčanie známej,že Tucepi super najviac z Chorvátska.....nikdy viac,jedna promenáda a miliooooon ľudí hlava na hlave. Určite nikdy viac. Nie je tam ani veľmi čo pozrieť,my aj radi chodíme....
moj kolega si pochvaloval pred rokmi, ale on je celkovo taky nenarocny. my sme sa tam boli osobne pozriet autom na pol dna a okupat na chvilku, je to sice uz davno, ale naozaj len jedna velka plaz a pristav s promenadkou/namestickom a obrovskym parkoviskom, kde odtahovka zbierala vsetky vozidla z blizkeho okolia, ze zle parkuju a pokuta z fleku, inak nedostanes auto (vtedy asi 70 eur), hoci sme nestali ani v zakaze, ani sme nic neblokovali, jednoducho sme len stali pri ceste na okraji na spevnenom strkovom povrchu (nie na trave) ako aj ostatni, ale oni to vraj robili ako standardny zarobok. ako je to dnes a ci sa to zmenilo, naozaj neviem povedat. tolko spomienka na tucepi😀
@zdrev my chodíme do Podgory,kúsok odtiaľ,podstatne menej ľudí, je to moja ❤️ minulý rok sme s manželom šli ráno o pol 6 pešo z Podgory do makarskej cez Tučepi a nechápem tých ľudí. Už ráno o 7 bola hlava na hlave a o pol 11 uterák na uteráku. Žiadne súkromie, krik,hluk,plnka..za mňa nie
Ano boli sme viac krat. Je to tam úžasné. Aj do Basky vody chodime. Tiez parada.

@zdrev Ak máš rada total masovku a preplnené pláže hlava na hlave, tak určite áno.