Máte skúsenosti s hotelom Atlas v Bulharsku?
Ahojte ideme na dovolenku do bulharska zlate piesky do hotela atlas. Boli ste tam niekto mate snim skusenosti?
@beata110 stačí zadať do Google hotel Atlas Bulharsko recenzie. Nie sú veľmi dobré
@mine123 ano pozerala som nebolj boh vie co ale zas boli z roku 2018 a tak chcela som nieco aktualne. Naslam som aj celkom fajn. A pani z cestovky tam bola a nic take co tam bolo pisane mi nehovorila tak neviem. Ale celkovo bulharsko nieje najcistejsie.
@mine123 ano pozerala som nebolj boh vie co ale zas boli z roku 2018 a tak chcela som nieco aktualne. Naslam som aj celkom fajn. A pani z cestovky tam bola a nic take co tam bolo pisane mi nehovorila tak neviem. Ale celkovo bulharsko nieje najcistejsie.
@beata110 čo som ja pozerala recenzie, boli niekoľko týždňov staré, ale ok. Tiež sme práve v Bulharsku a na čistotu na hoteli sa teda sťažovať nemôžem
@beata110 a pani z cestovky určite nebude hovoriť negatíva, keď chce predať zájazd

skus skupiny na fb tam bude viac info