icon

Máte skúsenosti s hotelom Atlas v Bulharsku?

beata110
7. aug 2026

Ahojte ideme na dovolenku do bulharska zlate piesky do hotela atlas. Boli ste tam niekto mate snim skusenosti?

minesasubu
7. aug 2026

skus skupiny na fb tam bude viac info

mine123
7. aug 2026

@beata110 stačí zadať do Google hotel Atlas Bulharsko recenzie. Nie sú veľmi dobré

beata110
autor
7. aug 2026
@mine123

@beata110 stačí zadať do Google hotel Atlas Bulharsko recenzie. Nie sú veľmi dobré

@mine123 ano pozerala som nebolj boh vie co ale zas boli z roku 2018 a tak chcela som nieco aktualne. Naslam som aj celkom fajn. A pani z cestovky tam bola a nic take co tam bolo pisane mi nehovorila tak neviem. Ale celkovo bulharsko nieje najcistejsie.

mine123
8. aug 2026
@beata110

@mine123 ano pozerala som nebolj boh vie co ale zas boli z roku 2018 a tak chcela som nieco aktualne. Naslam som aj celkom fajn. A pani z cestovky tam bola a nic take co tam bolo pisane mi nehovorila tak neviem. Ale celkovo bulharsko nieje najcistejsie.

@beata110 čo som ja pozerala recenzie, boli niekoľko týždňov staré, ale ok. Tiež sme práve v Bulharsku a na čistotu na hoteli sa teda sťažovať nemôžem

mine123
8. aug 2026
@beata110

@beata110 a pani z cestovky určite nebude hovoriť negatíva, keď chce predať zájazd