icon

Mexico - Cancún v septembri

alis110
22. aug 2018

Ahojte, chceli by sme ísť s drahým na honeymoon do Mexica v 2. polovici septembra,
bojím sa však, že počko bude nič moc a k tomu aj obdobie hurikánov... :(
Máte niekto skúsenosti s takouto dovolenkou? Mám sa báť a vybrať radšej niečo iné?
Ďakujem a cením si každé odporúčanie

nadaphotography
•
22. aug 2018

Bola som v septembri..... a ziadne hurikany sme tam nazazili. Je tam krasne, ja by som kludne isla este raz. Mozem len odporucat.

ciernysokol
•
22. aug 2018

Ahoj,treba pozriet na internete pocasie na september.byvaju tam stastiky z minulych roko ,na zaklade coho robia predpoved na tento september.vacsinou to vychadza,lebo obdobia dazdov a hurikanov byvaju viac menej fixne,ale jasne,stava sa,ze sa to trosku posunie.my sme boli pred par rokmi v maji,pocasie dobre

novana
•
22. aug 2018

@alis110, bola som pred pár rokmi v septembri, počasie nám prialo, ale mrkla som teraz na predpoveď počasia na september, píšu prehánky, no nie vždy sa dá spoliehať na predpoveď... veď to poznáš... 🙂

alis110
autor
•
22. aug 2018

@novana dakujem velmi pekne, pozerala som aj ja ale su to take max. 2hodinove prehanky co je relativne ok, skor sa bojim zemetraseni a hurikanov🤔

novana
•
22. aug 2018

@alis110, to by sme nemohli nikde cestovať. Na to ani nemysli. 🙂

tenerifka
•
22. aug 2018

@alis110 Je 22 augusta, ani srnka netusi, ake bude pocasie o tyzdeñ, nieto o dva.....meteorologovia to vedia odhadnut max.na 5-6 dni, ostatne je len statistika.A ano, v septembri/oktobri je v Karibiku ovela vacsie riziko hurakanov ako na zaciatku leta, aj dazda, ale toto ti nikto dopredu nepotvrdi ani nevyvrati

alis110
autor
•
22. aug 2018

@tenerifka to mi je uplne jasne, ze tu nie je rosnicka s vesteckou gulou, skor som chcela vediet nazor niekoho kto tam v tomto obdobi bol, ze ake mali oni pocasie, ked su burky ci je to ako u nas ze ciape tyzden v kuse a mozno nejake cenne rady a skusenosti...