Montenegro
Dobrý den milé mamicky 🙂
Chcela by som sa opytat ci uz ste boli niektore v tejto destinácii s detickami ?
Idem tam s detmi po prvý krat a chcela by som sa opytat ci sa Vam tam pacilo a ci je to tam pre deti vhodne prostedie 😀
Ja som taka stres zena a uz teraz mam z toho obavy , dufam , ze mi napisete a vyvratite moje obavy z dovolenky ,,,vopred kazdej jednej Dakujem 🙂
Ahoj, ja som bola na dovolenke v Montenegru ale len s manželom, malú sme ešte nemali. Boli sme v Budve. Je to krásne historické mesto, je tam stále čo obdivovat... Nemali sme piesok ale kamene, ale bolo velmi cisté more, teplúčko... Mne sa velmi páčilo. A chodili sme na pláž, ktorá sa volala Slovenska🙂))
Och Dakujem ,,,my ideme vola sa to dobra voda , ale manzel vravel ze pojdeme aj tam kde vy ste boli ( Budva ) , ze je to krasne historicke mestecko 🙂 chcela by som sa ta opytat ,,,chcela by som si tam kupit caftan to su take saty ako nosia moslimky ,,,ale nie cierne , ale nejake farebne ,,nepamas si nahodou ci su tam dostat ,,,manzel mi vravel , ze urcite ,,,lebo nedaleko je Palestínka hranica a , ze oni tam tie saty predavat urcite budu ,,lebo je tam 60 % moslimov ,,strasne sa mi pacia tie saty a velmi by som ich chcela ,,,dakujem za odpoved ,,, 🙂 Dakujem aj tebe eva423 ,napisem potom ako bolo,,pekny den kocky 🙂
Budva je fajn, máš tam dookola veľa pláží... ja tam tiež idem 24.augusta 🙂 a rovno na tri týždne 🙂
Jaj vies co nepamastam si ci tam mali take satky, ale su tam take historicke ulicky kde domaci predávaju, tak to mozno najdes... Prijemnu dovolenku prajem🙂
No , ze vraj je tam 60 % moslimov ,,tak zeny moslimky by maly nosit habit ne? no uvidím v tej Budve ci tam daco take nenájdem ,,Dakujem uz o tyzden ideme tak sa neviem dockat ,, 🙂
Cierna hora je velmi prijemna krajina, ktora sa velmi podobe recou, hudbou, prirodou na Chorvatsko....kedysi to bola cast Juhoslavie....takze netreba sa nicoho bat....ako keby si isla do Chorvatska, odporucam Budvu a treba viedet aj Kotor, je to nadherne stare kamenne mesto a Sveti Stefan, taky ostrovcek s kostolom , ten je kusok od Budvy....

Ahoj ,ak myslíš Čiernu horu ako takú,tak je to nádherná krajina.Boli sme tam na dovolenke pred pár rokmi. Myslím že je to bezpečná destinácia.Nám sa tam veľmi páčilo. Boli sme na viacerých plážach ale mne osobne sa najviac páčil Plavi Horizont- pre detičky úplne úžasná. Myslím ,že sa nemáš čoho obávať.Ľudia sú tam veľmi milí.