Nájdem maminu s dieťaťom na spoločnú dovolenku?
Ahojte, hľadám nejakú maminu s dieťaťom na spoločnú dovolenku. Či už na Slovensku alebo do zahraničia. Mám 5 ročného syna a nechceme ísť len dvaja.
Ahojte hladam maminu s dietaom na spolocnu dovolenku alebo vyletik. Vyznam sa v lacnych letenkach a ubytovaniach ale mozeme ist kludne aj cez cestovku. Mam 1,5 rocneho synceka.
Ahojte baby, chystate sa niektorá v lete na dovolenku? 🙂 ci uz Slovensko alebo zahraničie. (Ja 25 a syn 5m)
@rebekas1417 ja nie som proti 🙂
Kam presnejšie k moru by ste chceli ist a aký mate rozpočet?
@pijavickaa
@mondolina
@ivett311 ja som z Piestan..a popravde nad destinaciou a rozpoctom som este vobec nerozmyslala..kludne sa prisposbim...minuly trok este aj s partnerom sme boli na sardinii na vlastnu past a bolo skvelo..a ako by ste chceli ist? ja som sice soferka ale velmi slaba a auto mam tiez take 🙂 tak asi letecky..
@rebekas1417 súhlasím 🙂, ja som z Považskej, chcem ísť letecky, rozpočet taký priemer, no a nad destináciou som ešte nepremýšľala ☹
@petra09 ahoj ja by som rada sla konkretne ma zaujalo toto http://www.penziongejdak.sk/
baby a potom keby ste nasli nieco zaujimave na leto dajte vediet..ja to neako este neriesim len keby ma nieco zaujalo tak potom pisem 🙂
@roja310 super 🙂 kuknite cestovku danny gotravel. Boli sme s tou cestovkou na kanaroch a bola som spokojná. Hlavne maju super ceny podla mna 🙂
ja by som sa tiez pridala,
ja sa chystam na Malorku na zaciatku maja sama so synom 5 rokov letenka vysla 100 eur na osobu
prida sa niekto?????

ja mám 6 ročného a som tiež sama s ním. sme od Senca, odkiaľ ste vy? tiež rada chodím aj na SK aj inde. len s tými hotelmi je to blbé, lebo predávajú len dvojlôžkové izby a ja nebudem platiť za dve dospelé osoby.