Nechávate si na dovolenke upratať izbu každý deň?
V hoteloch to beriem ako samozrejmosť, ale čím som staršia, tým viac mi príde zvláštne, že mi niekto každý deň chodí medzi osobné veci. Nechávate upratovanie denne, alebo radšej vyvesíte "Nerušiť"?
@anonym_autor denne, veľa piesku a na dovolenke sa mi nechce upratovať, nechávam na druhých , myslím upratovanie v štýle sanita a podlahy.
Nie že bordel kade tade, neustlane postele, to robíme automaticky
kludne nech chodia, dosť upratujem doma
Ono robila som na hoteli ak som neupratala takuto izbu dali mi upratat inu norma musela byt splnena..a radsej sme upratovali izby taketo ako tie co odchadzaju na stevmici...ja si davam upratovat kazdy den a kazdy dem necham nieco za upratanie. Chyzne sa z toho tesia ked msju nieco bokom
nie, ani uteráky nedávam meniť každý deň. Veď ani doma nemeníme uterák po jednom použití.
mne to popravde dost lezie na nervyu. Vzdy sa pchali do izby, ked som tam este bola a potom, ked uz som nebola, tak sa uz neunuvali prist
Ak som v hoteli, tak ano. V jednej izbe vynikne kazdy neporiadok, je fajn, ked to niekto ako tak uprace.
Tak zase, mám to zaplatené, tak môže byť upratané. Hlavne piesok. Kúpeľňa a nové uteráky. Zvyšok si udržujeme poriadok. Ak ideme niekde, kde si na začiatku prevezmeme a na konci pobytu odovzdáme, tak ako prevezmem, tak sa snažím, aby bolo čisto, keď odchádzame. Pozameta, pozmyvam, vyzleciem postele, umyjem riad, odložím. Ako doma. Raz mi jedna pani povedala, že to ešte nezažila za 30r čo upratuje.
@anonym_autor ja som raz v Madride bola v hoteli, kde mali inštrukcie, ako nechať uteráky, ak NECHCEME, aby nám ich vymenili. Tak sme to tak robili, lebo veď načo sa to má prať, keď to raz použijem, a aj tak vždy vymenili..
Ano kazdy den. Zasah do sukromia mi je u prdele, ak sa chcu hrabat v pradle, nech sa paci. Ziadne osobne artefakty na dovolenky nevlacim. Ja rada chodim bosa a z piesku ma ide urvat. Posledne dva roky sme boli v Grecku a bez vyneseneho kosa by ma asi drblo. A vzdy na zaciatku dava muz baksis 😉
@anonym_autor žiadne upratovanie počas celého pobytu!!!!! .... naše kráľovstvo , náš pokoj....my berieme aj svoje posteľné obliečky, a riad.... blbé???😆🤣😆👀👀👀
Nebranim sa tomu ale obcas to nevyjde lebo oddychujeme prave, ked chcu upratat, tak len poviem, ze kos poprosim a inak netreba 🙂 osobne veci mi nevadia, myslim, ze im su moje osobne veci ukradnute.
Tiež mi to vadí keď sme na izbe, ale potrpim si na hygienu, takže vydržím. Aj uteráky chcem často čisté. Doma ich tiež po kúpalisku periem ak sa dá každý deň. Alebo zoberiem druhé. Kúpeľňové uteráky mám tiež rada často meniť, lebo väčšinou je málo miesta na ich vysušenie a často sa sprchujeme. Osobné veci si upratujem sama, aby ich nikto nemusel. Postele tiež.
Je to sluzba, ktoru mam zaplatenu, tak ju vyuzivam. Stalo sa mi v zahranici, konkretne v Kodani, ze izba bola upratovana iba raz za 3 dni, aj kos vyneseny. Prisposobila som sa, ale druhykrat si uz taketo ubytovanie nevyberiem.
Vsetky osobne veci zamykam do kufra, ktory davam do skrine. Mojich rodicov kedysi v Turecku okradla chyzna o peniaze.
Sprepitne davam ak som spokojna na konci pobytu. Ak nie som, upratovacka nedostane nic.
uteráky nemusím mať každý deň čisté, ale povysávať či sanitu prebehnúť a vysypať kôš myslím že áno, veď si to platím teda mám to v cene za ubytovanie či nie? doma tiež vysávam každý deň či obdeň a teda keď som pri mori, kde je piesok, tak sa to navláči do izby..
Ano, kazdy deñ, nech postelu postele, pozmyvaju, umyju kupelñu. Ale uteraky nedavam menit kazey deñ, len obdeñ, necham ich pekne zavesene a to znamena, ze ich este pouzijem. Ak chcem vymenit, necham bud v kosi na pradlo a ak tam nie je, tak na zemi

Tak raz za 3, 4 dni, niekedy každý druhý keď je bordel.