icon

Neférové jednání v hoteli

maminuska
16. aug 2011

Dobrý deň , potrebovala by som radu , zvlášť od českých mamičiek. S manželom ( Čech ) sme si zajednali dovolenku v Jizerských horách v rodinnom hoteli , ktorý má všetko vybavenie pre deti. Zajednali sme si mezonet, dve izby nad sebou nakoľko manžel chrápe, ešte nám udelili zľavu na mezonet lebo ho nemali naplnený.Na dovolenku sme cestovali okolo 400 km, aké bolo však naše rozčarovanie ked daný mezonet pridelili inej rodine , napriek tomu že sme ho mali riadne zarezervovaný, zálohu sme zaplatili a mali sme doklad o rezervácii. Argumentáciou bolo že táto rodina má tri deti a my iba jedno a preto nás presunuli na štandartnú izbu . Ako kompenzáciu nám dali smiešnu zľavu.
Po troch dňoch sme odišli , nakoľko sa medzi nami rozbehla prestrelka ked sme sa domáhali nášho práva a samozrejme manžel chrápala ako naschvál ako divý , takže som taká nevyspatá 😒
Som neskutočne sklamaná, pokazili nám celu dovolenku , svojvolne nás presunuli na inu iizbu , uviedli do omylu .
Už som kontaktovala právnika, chcela by som sa ešte opýtať českých mamičiek aké mám možnosti podania sťažností na príslušné orgány alebo kam sa ešte obrátiť.

Som skal

helisek84
17. aug 2011

@maminuska Dobré ráno...myslím, že pokud ve smlouvě není přesně uvedený pokoj, apartmán ap., tak moc neuspějete...Hotel má právo umisťovat hosty do pokojů dle vlastního uvážení...
Nám se dokonce stalo, že přítel jel do lázní, měl přesn určený lázeňský dům, ve kterém má být ubytovaný a až na místě ho přesunuli uplně do jiného hotelu a na procedury musel chodit pěšky - byl prosinec, sníh, mráz a třeba z horkých koupelí musel na tu slotu ven 😖 A neudělali jsme nic..

elise
17. aug 2011

@maminuska jedine čo im môžeš dať je negatívne hodnotenie na stránku alebo na napísať do zväzu hotelierov (tam by mali byť registrovaný) písome požiadať o stanovisko hotel - prevádzkara a žiadať nápravu, ale ked vám poskytli zľavu tak vás trochu odškodnili možno mali dať dačo na izbu ovocie alebo nápoje poprípade fľaška vínka.