icon

Nejde niekto do Dubaja?

14. aug 2022

Baby nejde niekdo najbližšie dva týždne do Dubaja alebo sa odtiaľ nevradza? potrebovala by som tam kúpiť jeden mali darček a doniesť ho na sk? Dakujem moc

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
14. aug 2022

@bilberryday pytam sa tých čo idu nie tých čo nejdú

bilberryday
•
Autor odpoveď zmazal
•
vanda323
•
14. aug 2022

@bilberryday 😂😂😂😂

autor
•
14. aug 2022

@bilberryday vporiadku ďakujem ale naozaj hľadám tie ktoré idu do Dubaja a vedeli by mi doniesť tu vec

juliavolna
•
14. aug 2022

Mali? To je čo ?

autor
•
14. aug 2022

@juliavolna áno jednu malú vec potrebujem kúpiť len sa nedá cez internet kúpiť preto hľadám tu ktorá to tam vie kúpiť a ja by som to jej zaplatila keďže to ma byt dar pre jednu osobu

autor
•
14. aug 2022

A zle som sa vyjadrila nie že mi niekto kúpi dar ale ja to potrebujem pre niekoho tam kúpiť a ja zaplatím celu vec aj poštovné na Slovensku

martinmmartin
•
14. aug 2022

Napis ze ako presne by to malo prebiehat nech to nevyzera ze tam niekto bude cely den lietat po meste pre tvoje modre oci

autor
•
15. aug 2022

@martinmmartin ten kto bude v Dubaji pokojne aj odchádzať mi kúpi tu vec (dá sa kúpiť aj na letisku) a ja mu samozrejme hneď pošlem peniaze a keď dôjde na Slovensko posle mi to poštou

autor
•
15. aug 2022

@martinmmartin a neboj nechcem aby niekto kvôli tomu behal po meste ale majú to aj na letisku alebo ten obchod je v Dubaji na každom rohu
Nie je to niaka špeciálna vec ktorú je problém zohnať ale dá sa kúpiť len v Dubaji a preto ja ju zo Slovenska neviem zohnať a pre tu osobu pre ktorú to na byt by to bol obrovský darček

A neboj nie je to 100€ vec je to max do 20€