icon

Nour Palace Tunis alebo Pegasos Club Turecko

25. jan 2026

Ahojte nemaaaa niekto priamo skúsenosti z oboch hotelov?🫣😆nevieme sa rozhodnúť absolútne či skúsiť 1x Tunis vidím na fotkách že hotel už má prežite dosť ale láka ma more mušle... Turecko sme boli 3x to more nič moc tu ale pláž pekná je pri tejto sieti hotelov aj služby samozrejme turecké sú iná liga. Ak sa niekomu chce odpovedať na tieto moje otázky ťažké 😅budem rada.

Strana
z2
autor
Včera o 13:05
@ewelinna

Ahoj, boli sme v obidvoch hoteloch, ten Pegasus bol rozhodne lepší, v zmysle služby, strava, okolie, hygiena. Aj pláž obrovská a pekná, je to komplex 3 hotelov, vyuzivas služby kdekoľvek.

@ewelinna ďakujem... Ale more krajsie tunis že ??

hefo
Včera o 17:54
@anonym_autor

@ewelinna ďakujem... Ale more krajsie tunis že ??

@anonym_autor TunisKO, TunisKO, TunisKO, stokrát si to treba napísať, aby si to človek zapamätal - Tunis je hlavné mesto, krajina sa po slovensky volá Tunisko!

anonym_ac05f7
Včera o 18:10

Tento rok ideme do Turecka,ale bavili sme sa s muzom,ze chce chodit kazde 2roky,a tak ja mu vravim,ze ja by som buduci rok chcela este Tunisko,ale hotel LIBERTY,ako velmi sme tam boli spokojni,sice plaz dalej ale to vobec nevadilo.Super tam bolo,20min.od letiska.

autor
Včera o 18:17
@hefo

@anonym_autor TunisKO, TunisKO, TunisKO, stokrát si to treba napísať, aby si to človek zapamätal - Tunis je hlavné mesto, krajina sa po slovensky volá Tunisko!

@hefo pardon ,budem si to pamätám navždy. Každopádne ná otazku si neodpovedal 😅

autor
Včera o 18:18
@anonym_ac05f7

Tento rok ideme do Turecka,ale bavili sme sa s muzom,ze chce chodit kazde 2roky,a tak ja mu vravim,ze ja by som buduci rok chcela este Tunisko,ale hotel LIBERTY,ako velmi sme tam boli spokojni,sice plaz dalej ale to vobec nevadilo.Super tam bolo,20min.od letiska.

@anonym_ac05f7 to nepoznám ja len tu mahdiu chcem kvôli tomu moru čo tam je a hotel najviac chvália práve tento nour palace pre deti že naj aj že čisto je tam..ale aj tak váham či nebudeme ľutovať ten pegasos ma láka tiez hmm

anonym_ac05f7
Včera o 18:37
@anonym_autor

@anonym_ac05f7 to nepoznám ja len tu mahdiu chcem kvôli tomu moru čo tam je a hotel najviac chvália práve tento nour palace pre deti že naj aj že čisto je tam..ale aj tak váham či nebudeme ľutovať ten pegasos ma láka tiez hmm

@anonym_autor my sme minuly rok boli dalej 2hod.od Monastiru ale tam fukalo,prsalo,more spinave a bol to komplex hotel a bungalovi ako tam sa nam naozaj nepacilo aj ked hotel priamo pri mori ale animacie pre deti,niekde az pri bungalovoch.Pri hotely bola len ziva hudba,take suche to bolo tam.Ale Liberty to malo priamo pri hotely,bol to len 1 hotel,sice 1bazen velky ale dalo sa super kupat.Vzdy si na usb kluce nahrame filmi,v Liberty bol tv zo vstupom a vtom 2hom nebol.Aj kolace omnoho lepsie ako v tom druhom.Chcela by som sa tam este vratit.

anonym_ac05f7
Včera o 18:41
@anonym_autor

@anonym_autor do Turecka letime 14.jula Club calimera serra palace,snad sa nam tam bude pacit,je tam vela toboganov,co zase v Tunisku chyba,ale to nevadi.

autor
Včera o 18:55
@anonym_ac05f7

@anonym_autor do Turecka letime 14.jula Club calimera serra palace,snad sa nam tam bude pacit,je tam vela toboganov,co zase v Tunisku chyba,ale to nevadi.

@anonym_ac05f7 áno toto je známy hotel tiež. Tobogánovy raj. Ja stále váham ozaj neviem bojím sa že v tom tunisku bude taká pustatina chudoba citelna..ale v recenziach ľudia chvália na fb tento hotel že aj jedla strašne veľa je aj všetkého tak asi ozaj zle byť nemusí 😅

anonym_ac05f7
Včera o 18:58
@anonym_autor

@anonym_ac05f7 áno toto je známy hotel tiež. Tobogánovy raj. Ja stále váham ozaj neviem bojím sa že v tom tunisku bude taká pustatina chudoba citelna..ale v recenziach ľudia chvália na fb tento hotel že aj jedla strašne veľa je aj všetkého tak asi ozaj zle byť nemusí 😅

@anonym_autor tak ano je to taka krajina,s tymi plastami vsade maju problem,ale zase vela tam prerabaju.Domy,budovy a pod.alebo stavaju.Snazia sa to Tunisko zveladovat aspon trochu.

hefo
Včera o 21:50
@anonym_autor

@hefo pardon ,budem si to pamätám navždy. Každopádne ná otazku si neodpovedal 😅

@anonym_autor Ak otázkou myslíš "Ale more krajsie tunis že ??" a to "krajšie" sa vzťahuje na porovnanie s Tureckom, tak žiaľ nemôžem slúžiť, v Turecku som nebol (a ani neplánujem, keďže nechcem podporovať geopolitické smerovanie sultána Erdogana). Voči Chorvátsku krajšie iste je.

anonym_7fd8d2
Dnes o 06:57

@anonym_autor Boli sme v Pegasos ale Royal a to bola paráda, celkovo Turecko nikdy nesklamalo. Tunisko bolo strašné, špina všade, odpadky v mori, muži ktorí nedali pokoj, v živote by som už do Tuniska nešla. Počula som však aj negatívne recenzie na Turecko, treba vyberať 5 hviezdičiek ale naozaj 5 hviezdičiek lebo niektoré sú reálne iba 3. Môžem odporučiť Pegasos Royal aj Sealife Buket resort.

autor
Dnes o 11:35
@anonym_7fd8d2

@anonym_autor Boli sme v Pegasos ale Royal a to bola paráda, celkovo Turecko nikdy nesklamalo. Tunisko bolo strašné, špina všade, odpadky v mori, muži ktorí nedali pokoj, v živote by som už do Tuniska nešla. Počula som však aj negatívne recenzie na Turecko, treba vyberať 5 hviezdičiek ale naozaj 5 hviezdičiek lebo niektoré sú reálne iba 3. Môžem odporučiť Pegasos Royal aj Sealife Buket resort.

@anonym_7fd8d2 v selife buket sme boli pred detmi ešte s mužom ale nejak nás to nenadchlo možno sa zmenilio ale pred 10r žiadny waw efekt..ten pegasos rozmýšľam ale kvôli cene skôr club keď aj tak môžme využívať všetky hotely tak nepotrebujem aj bývať v tom najlepšom... Dik za recenziu

autor
Dnes o 11:36
@hefo

@anonym_autor Ak otázkou myslíš "Ale more krajsie tunis že ??" a to "krajšie" sa vzťahuje na porovnanie s Tureckom, tak žiaľ nemôžem slúžiť, v Turecku som nebol (a ani neplánujem, keďže nechcem podporovať geopolitické smerovanie sultána Erdogana). Voči Chorvátsku krajšie iste je.

@hefo okej vďaka 😅 za mňa HR 2x a dosť zima kamen ježkovia a mám pocit že som doma na výlete len niekde a nie na dovolenke pre mori...ale tunisKO ešte zvazim 🫣😅

manzanillaa
Dnes o 11:56

Ja sa chcem opýtať trochu možno odveci,ale v júni je už more v Tunisku teplé? A aké sú tam v júni teploty cez deň. Vždy chodíme koniec augusta začiatok septembra a ja by som rada šla pred prázdninami..

autor
Dnes o 16:49
@manzanillaa

Ja sa chcem opýtať trochu možno odveci,ale v júni je už more v Tunisku teplé? A aké sú tam v júni teploty cez deň. Vždy chodíme koniec augusta začiatok septembra a ja by som rada šla pred prázdninami..

@manzanillaa choďte na fb do skupiny tunisko dovolena rady a typy a tam je toho veľa.. veľa píše že chodí jun.

Strana
z2