Odporučte hotely na letnú dovolenku 2027
Ahojte,
kedze sa nam leto konci, viete mi prosim napisat v akom hotely, rezorte ste boli spokojni? Robim si zoznam na nasledujuce leto (2027). Turecko, Grecko, Cyprus, Taliansko, Španielsko, pripadne aj inde kde sa vam pacilo 😊 chodime cez CK
Dakujem
Hotel Terra Nostra na ostrobe Sao Miguel. Ma vlastny prirodny termalny pramen s prirodn jazierkom a pristup je kedy chces hoc aj o tretej rano....najlepsia dovolenka
@martinmmartin Zabudla som napisat, ze pri mori. Moja chyba. Kazdopadne vyzera to super 👍🏻
Concorde Luxury resort, Cyprus 💖
Za mna zatial asi Lyttos Beach, Kreta, co sa tyka hotela a kamosi nam odporucali Sani Beach, Chalkidiki.
Zadala som požiadavky AI a vyhodila mi tri hotely.Do 10 min.som mala vybrane a uz sme sa aj vratili.A bolo super.Takze netreba z toho robiť vedu😜
Boli sme v Turecku,Calimera Serra palace.Mne sa pacilo,aj ked more bolo dalej.Ale muza uz do Turecka veru nedostanem.
Takze buduci rok Tunis,bud Liberty hotel alebo v hre je este Mahdia.Uvidime bud oktober alebo asi az v decembri pojdeme do ck.
Kedy je najlepsie kupovat dovolenku pre rodinu ( 2 male deti)?
@beata_k chodievame december,januar do ck.
@beata_k zvyknime kupovat zaciatkom decembra najneskor
Ostatnym dakujem. Popozeram vsetko
@anonym_5b80fa Isli by sme v lete, ale vraj sa kupuju uz skor. Dlho sme uz neboli. S muzom sme vzdy kupili last minute, ale s detmi nemam odvahu.
@beata_k toto by som nedala ani ja,my vzdy musime kupit 2 izby,preto by sme toto neriskovali takto neskoro a tiez uz by sme nemuseli dostat v robote tolko dovolenky kolko chceme.
A je toho este stale dost na vyber.
Boli sme v Turecku,Calimera Serra palace.Mne sa pacilo,aj ked more bolo dalej.Ale muza uz do Turecka veru nedostanem.
Takze buduci rok Tunis,bud Liberty hotel alebo v hre je este Mahdia.Uvidime bud oktober alebo asi az v decembri pojdeme do ck.
@anonym_c44935 plaz je v pohode? My sme boli pred 3 rokmi v limaku a plaz bola topka. Je taka ista pekna?
@anonym_8ad242 nefukalo vam velmi na krete? Ja totiz bytostne neznasam vietor 😆
Chalkidiky je super, boli sme v roku 2019, hotel si urcite pridam na zoznam, kedze na chalkidiky sa chceme urcite vratit este.
@anonym_5b80fa my sme boli v TR 2x, nam sa pacilo. Ale vyberame hotel v prvej rade.. lenivi sme chodit 😂😂😂 ale pisem si aj tvoj, pozriem to
Ak pre vas prichadza do uvahy aj Egypt, tak mozem odporucit Steigenberger Alaya, v Marsa Alam, 5* hotel, vsetko bolo perfektne. Ubytovanie, jedlo, casnici chodia po plazi aj k bazenom. Mozes si rezervovat izbu s vystupom do bazena. Je tam koralovy utes, kde sa da snorchlovat a mozes vidiet aj velku korytnacku.
@anonym_c44935 plaz je v pohode? My sme boli pred 3 rokmi v limaku a plaz bola topka. Je taka ista pekna?
@anonym_8ad242 nefukalo vam velmi na krete? Ja totiz bytostne neznasam vietor 😆
Chalkidiky je super, boli sme v roku 2019, hotel si urcite pridam na zoznam, kedze na chalkidiky sa chceme urcite vratit este.
@anonym_5b80fa my sme boli v TR 2x, nam sa pacilo. Ale vyberame hotel v prvej rade.. lenivi sme chodit 😂😂😂 ale pisem si aj tvoj, pozriem to
@anonym_autor plaz je aj kamienkova,vstup do mora je ozaj kratky,potom uz hlboka voda.Ak prides neskor uz nemas miesto.
Ale ja som si celkom odpocinula.
@beata_k hned ako davaju ponuky aj so zlavami december, januar
@beata_k hned ako davaju ponuky aj so zlavami december, januar
@juzanka151 ponuky sa vyhadzuju uz koncom septembra, v oktobri (jedine tip travel tusim zaciatkom decembra). Zaciatkom novembra uz maju take velke cestovky vonku kompletnu ponuku 🙂
@anonym_autor Concorde luxury resort- Severný Cyprus. Egypt- Pick Albatros Dana Beach, Jaz Costa Mares. Turecko-Trendy Verbena, Trendy Aspendos, See Sheel resort, Sea amelia, Adalya oceán de luxe ( časť Side Evrenseki všetky). Vo všetkých sme boli a spokojnosť 👍100%.
@anonym_autor plaz je aj kamienkova,vstup do mora je ozaj kratky,potom uz hlboka voda.Ak prides neskor uz nemas miesto.
Ale ja som si celkom odpocinula.
@anonym_5b80fa fiha, tak to dobry rozdiel oproti limaku. Tam cisty jemny piesok a dlhoooooo plytka voda
@anonym_autor Concorde luxury resort- Severný Cyprus. Egypt- Pick Albatros Dana Beach, Jaz Costa Mares. Turecko-Trendy Verbena, Trendy Aspendos, See Sheel resort, Sea amelia, Adalya oceán de luxe ( časť Side Evrenseki všetky). Vo všetkých sme boli a spokojnosť 👍100%.
@catherin4 egypt asi skor nie. Ale dakujem 🙂
@daniela2310 ako je na tom Aspendos s plazou, lebo citala som o kamenoch velkych
@catherin4 egypt asi skor nie. Ale dakujem 🙂
@daniela2310 ako je na tom Aspendos s plazou, lebo citala som o kamenoch velkych
@anonym_autor boli sme tam minulý rok. Tie skaly boli iba vľavo, tam sme nechodiliAk pôjdeš rovno alebo do prava ,pláž piesková a pozvoľná.
@anonym_autor boli sme tam minulý rok. Tie skaly boli iba vľavo, tam sme nechodiliAk pôjdeš rovno alebo do prava ,pláž piesková a pozvoľná.
@daniela2310 dakujem 🙂
My sme boli len 2x v lare (delphin diva a baia lara), ale laka ma aj Side
@daniela2310 dakujem 🙂
My sme boli len 2x v lare (delphin diva a baia lara), ale laka ma aj Side
@anonym_autor Side star elegance

Hotel Terra Nostra na ostrobe Sao Miguel. Ma vlastny prirodny termalny pramen s prirodn jazierkom a pristup je kedy chces hoc aj o tretej rano....najlepsia dovolenka