icon

Odporučte hotely na letnú dovolenku 2027

Včera o 07:56

Ahojte,
kedze sa nam leto konci, viete mi prosim napisat v akom hotely, rezorte ste boli spokojni? Robim si zoznam na nasledujuce leto (2027). Turecko, Grecko, Cyprus, Taliansko, Španielsko, pripadne aj inde kde sa vam pacilo 😊 chodime cez CK
Dakujem

martinmmartin
Včera o 08:09

Hotel Terra Nostra na ostrobe Sao Miguel. Ma vlastny prirodny termalny pramen s prirodn jazierkom a pristup je kedy chces hoc aj o tretej rano....najlepsia dovolenka

autor
Včera o 08:17
@martinmmartin

Hotel Terra Nostra na ostrobe Sao Miguel. Ma vlastny prirodny termalny pramen s prirodn jazierkom a pristup je kedy chces hoc aj o tretej rano....najlepsia dovolenka

@martinmmartin Zabudla som napisat, ze pri mori. Moja chyba. Kazdopadne vyzera to super 👍🏻

anonym_c44935
Včera o 08:19

Concorde Luxury resort, Cyprus 💖

anonym_8ad242
Včera o 08:27

Za mna zatial asi Lyttos Beach, Kreta, co sa tyka hotela a kamosi nam odporucali Sani Beach, Chalkidiki.

anonym_5ae2a7
Včera o 10:43

Zadala som požiadavky AI a vyhodila mi tri hotely.Do 10 min.som mala vybrane a uz sme sa aj vratili.A bolo super.Takze netreba z toho robiť vedu😜

anonym_5b80fa
Včera o 11:02

Boli sme v Turecku,Calimera Serra palace.Mne sa pacilo,aj ked more bolo dalej.Ale muza uz do Turecka veru nedostanem.
Takze buduci rok Tunis,bud Liberty hotel alebo v hre je este Mahdia.Uvidime bud oktober alebo asi az v decembri pojdeme do ck.

beata_k
Včera o 11:11

Kedy je najlepsie kupovat dovolenku pre rodinu ( 2 male deti)?

anonym_5b80fa
Včera o 11:16
@beata_k

@beata_k chodievame december,januar do ck.

beata_k
Včera o 11:21
@anonym_5b80fa

@beata_k chodievame december,januar do ck.

@anonym_5b80fa Isli by sme v lete, ale vraj sa kupuju uz skor. Dlho sme uz neboli. S muzom sme vzdy kupili last minute, ale s detmi nemam odvahu.

autor
Včera o 11:26
@beata_k

@beata_k zvyknime kupovat zaciatkom decembra najneskor

autor
Včera o 11:27

Ostatnym dakujem. Popozeram vsetko

anonym_5b80fa
Včera o 11:28
@beata_k

@anonym_5b80fa Isli by sme v lete, ale vraj sa kupuju uz skor. Dlho sme uz neboli. S muzom sme vzdy kupili last minute, ale s detmi nemam odvahu.

@beata_k toto by som nedala ani ja,my vzdy musime kupit 2 izby,preto by sme toto neriskovali takto neskoro a tiez uz by sme nemuseli dostat v robote tolko dovolenky kolko chceme.
A je toho este stale dost na vyber.

autor
Včera o 12:20
@anonym_5b80fa

Boli sme v Turecku,Calimera Serra palace.Mne sa pacilo,aj ked more bolo dalej.Ale muza uz do Turecka veru nedostanem.
Takze buduci rok Tunis,bud Liberty hotel alebo v hre je este Mahdia.Uvidime bud oktober alebo asi az v decembri pojdeme do ck.

@anonym_c44935 plaz je v pohode? My sme boli pred 3 rokmi v limaku a plaz bola topka. Je taka ista pekna?
@anonym_8ad242 nefukalo vam velmi na krete? Ja totiz bytostne neznasam vietor 😆
Chalkidiky je super, boli sme v roku 2019, hotel si urcite pridam na zoznam, kedze na chalkidiky sa chceme urcite vratit este.
@anonym_5b80fa my sme boli v TR 2x, nam sa pacilo. Ale vyberame hotel v prvej rade.. lenivi sme chodit 😂😂😂 ale pisem si aj tvoj, pozriem to

catherin4
Včera o 12:22

Ak pre vas prichadza do uvahy aj Egypt, tak mozem odporucit Steigenberger Alaya, v Marsa Alam, 5* hotel, vsetko bolo perfektne. Ubytovanie, jedlo, casnici chodia po plazi aj k bazenom. Mozes si rezervovat izbu s vystupom do bazena. Je tam koralovy utes, kde sa da snorchlovat a mozes vidiet aj velku korytnacku.

anonym_5b80fa
Včera o 12:24
@anonym_autor

@anonym_c44935 plaz je v pohode? My sme boli pred 3 rokmi v limaku a plaz bola topka. Je taka ista pekna?
@anonym_8ad242 nefukalo vam velmi na krete? Ja totiz bytostne neznasam vietor 😆
Chalkidiky je super, boli sme v roku 2019, hotel si urcite pridam na zoznam, kedze na chalkidiky sa chceme urcite vratit este.
@anonym_5b80fa my sme boli v TR 2x, nam sa pacilo. Ale vyberame hotel v prvej rade.. lenivi sme chodit 😂😂😂 ale pisem si aj tvoj, pozriem to

@anonym_autor plaz je aj kamienkova,vstup do mora je ozaj kratky,potom uz hlboka voda.Ak prides neskor uz nemas miesto.
Ale ja som si celkom odpocinula.

juzanka151
Včera o 13:30
@beata_k

@beata_k hned ako davaju ponuky aj so zlavami december, januar

autor
Včera o 14:50
@juzanka151

@beata_k hned ako davaju ponuky aj so zlavami december, januar

@juzanka151 ponuky sa vyhadzuju uz koncom septembra, v oktobri (jedine tip travel tusim zaciatkom decembra). Zaciatkom novembra uz maju take velke cestovky vonku kompletnu ponuku 🙂

daniela2310
Včera o 14:58

@anonym_autor Concorde luxury resort- Severný Cyprus. Egypt- Pick Albatros Dana Beach, Jaz Costa Mares. Turecko-Trendy Verbena, Trendy Aspendos, See Sheel resort, Sea amelia, Adalya oceán de luxe ( časť Side Evrenseki všetky). Vo všetkých sme boli a spokojnosť 👍100%.

autor
Včera o 16:03
@anonym_5b80fa

@anonym_autor plaz je aj kamienkova,vstup do mora je ozaj kratky,potom uz hlboka voda.Ak prides neskor uz nemas miesto.
Ale ja som si celkom odpocinula.

@anonym_5b80fa fiha, tak to dobry rozdiel oproti limaku. Tam cisty jemny piesok a dlhoooooo plytka voda

autor
Včera o 16:05
@daniela2310

@anonym_autor Concorde luxury resort- Severný Cyprus. Egypt- Pick Albatros Dana Beach, Jaz Costa Mares. Turecko-Trendy Verbena, Trendy Aspendos, See Sheel resort, Sea amelia, Adalya oceán de luxe ( časť Side Evrenseki všetky). Vo všetkých sme boli a spokojnosť 👍100%.

@catherin4 egypt asi skor nie. Ale dakujem 🙂
@daniela2310 ako je na tom Aspendos s plazou, lebo citala som o kamenoch velkych

daniela2310
Včera o 16:21
@anonym_autor

@catherin4 egypt asi skor nie. Ale dakujem 🙂
@daniela2310 ako je na tom Aspendos s plazou, lebo citala som o kamenoch velkych

@anonym_autor boli sme tam minulý rok. Tie skaly boli iba vľavo, tam sme nechodiliAk pôjdeš rovno alebo do prava ,pláž piesková a pozvoľná.

autor
Včera o 16:52
@daniela2310

@anonym_autor boli sme tam minulý rok. Tie skaly boli iba vľavo, tam sme nechodiliAk pôjdeš rovno alebo do prava ,pláž piesková a pozvoľná.

@daniela2310 dakujem 🙂
My sme boli len 2x v lare (delphin diva a baia lara), ale laka ma aj Side

oliverceky
Včera o 17:58
@anonym_autor

@daniela2310 dakujem 🙂
My sme boli len 2x v lare (delphin diva a baia lara), ale laka ma aj Side

@anonym_autor Side star elegance

taaanka
Včera o 18:43

Turecko hotel adalya ocean deluxe alebo gold island