icon

Odporučte najlepšie cestovné kancelárie pre last minute dovolenky

Včera o 18:04

Baby, s ktorou CK máte dobré skúsenosti, čo sa týka last minute? Mali sme dovolenku v Egypte, ale zrušili sme ju. S dvoma malými deťmi sme sa rozhodli v tejto situácii necestovať tým smerom. Napriek tomu chceme ísť niekam k moru, v Európe. Ale uvedomujeme si, že už je neskoro. Už ostalo len to, čo nikto nechce, alebo prestrelene ceny. Sme flexibilní, takže last minute je v pohode. Len boli sme pred troma rokmi s Fischerom a bol to jeden veľký chaos, nehovoriac o tom, že CK bola ústretová len kým nebol žiaden problém. Takže uvítame vaše skúsenosti z posledných rokov. A môžete aj napísať kde ste takto boli🙂

anonym_baacbc
Včera o 18:11

Ked sme isli do chorvatska,boli tam muz zo zenou a oni si takto kupili doslova par dni pred dovolenkou zajazd.My najneskor januar zajednavame,je este vela toho na vyber.Na tento rok Turecko bolo uz v decembri.
Rozhodne to nemienime rusit,ludia sa zlakli uplne zbytocne,aspon tam bude menej ludi a plaze,bazeny prazdnejsie.

autor
Včera o 18:20
@anonym_baacbc

Ked sme isli do chorvatska,boli tam muz zo zenou a oni si takto kupili doslova par dni pred dovolenkou zajazd.My najneskor januar zajednavame,je este vela toho na vyber.Na tento rok Turecko bolo uz v decembri.
Rozhodne to nemienime rusit,ludia sa zlakli uplne zbytocne,aspon tam bude menej ludi a plaze,bazeny prazdnejsie.

@anonym_baacbc keby mám vacsie deti, neruším ani ja, ale nechcem mať dovolenku o zbytočnom strese ;) takže vďaka za koment, ktorý mi nedal nič adekvátne

frederikasucha38
Včera o 18:25

Pred pár rokmi sme boli s CK Solvex. Išli sme do BG za smiešne peniaze a všeto bolo v poriadku. Objednávali sme 3 dni pred odletom. Delegáta sme mali na hoteli a dvihol telefón aj o 2 v noci, keď sme mali problém. Či sa to ale doteraz nezmenilo neviem zaručiť.

anonym_41506f
Včera o 18:27

Moja susedka chodi kazdy rok na last minute. Kupuje tak max tyzden pred odletom. Uz mala aj take, ze kupila a o dva dni letela. Minuly rok bola na Korzike a na Krete, predtym na Kanaroch...
Bez CK nie ste ochotni? My cez CK nechodime, tiez mame dve deti a uplne v pohode aj bez CK. Tiez to mame casto na poslednu chvilu. Uz sme mali aj take, ze vecer sme sa rozhodli a rano sme sli. Ale to bolo autom teda.

autor
Včera o 18:30
@anonym_41506f

Moja susedka chodi kazdy rok na last minute. Kupuje tak max tyzden pred odletom. Uz mala aj take, ze kupila a o dva dni letela. Minuly rok bola na Korzike a na Krete, predtym na Kanaroch...
Bez CK nie ste ochotni? My cez CK nechodime, tiez mame dve deti a uplne v pohode aj bez CK. Tiez to mame casto na poslednu chvilu. Uz sme mali aj take, ze vecer sme sa rozhodli a rano sme sli. Ale to bolo autom teda.

@anonym_41506f ďakujem. Chceme ísť určite letecky a príde mi asi pohodlnejšie cez CK. 🙂

nekonecna_katastrofa
Včera o 18:34

@anonym_autor my sme boli na Last minute na svadobnej ceste cez Tip Travel. Všetko bolo super. Mala som aj problém so zubom. Delegátka vybavila zubára. Ubytko krásne, čisté, jedlo skvelé. Boli sme v Kalábrii.

slavomira236
Dnes o 05:53

Na last som bola cez globrour ces seneca (tip travel) vsetko ok. Ja idem s detmi egot ces kartago nic sme nerusili. Kulivala som uz zaciatok oktobra pretoze na last ostavaju vetsinou 8dnove 11 dnove sa predavaju prve. Bolu sme aj hydrotour so seneca 3jrat na last minute. Zo ziadnou cestovkou nebol problem. V turecku som mala zdravotne problemy ale to som neriesila cez cestovku ale rovno cez slovensku sestricku zijucu s pracujucu v turecku