icon

Omán a aktuálny vojnový konflikt

28. feb 2026

Ahojte, idem si po radu. 26.3. mame odletieť do Salalahu. Po dnešnom začatom konflikte sú lety do Saudskej Arabie zrušené. Riešili by ste už teraz pripadne storno či čakali ako sa to vyvinie?

Strana
z2
anonym_7adb14
28. feb 2026

Idete cez ck ? Čo hovorí poistka ?

gemerka17
28. feb 2026

Počkala by som. Je velka šanca, ze o tyzden bude po konflikte.

anonym_6f443b
28. feb 2026
@anonym_7adb14

Idete cez ck ? Čo hovorí poistka ?

@anonym_7adb14
Vacsinou je to force majeure,- nepoistitelne riziko

anonym_da0bd9
28. feb 2026

@anonym_autor vraj su zrusene aj samotne lety z Omanu... ale minule konflikt rychlo prehrmel... dobre ze zacal tak skoro, snad aj rychlo skonci... uvidime... tiez netrpezlivo cakame, co bude... nechceme letiet cez pol sveta... SA sa asi tiez boji "zbludilej" rakety (respektive sa pridali na stranu USA/IS, takze aj tam moze nieco padnut)...

anonym_6f443b
28. feb 2026
anonym_dfd037
28. feb 2026

Z Ománu a do Ománu zrušené lety. Stačí kuknúť stránku letiska Ba

sisa_s
28. feb 2026
@anonym_dfd037

Z Ománu a do Ománu zrušené lety. Stačí kuknúť stránku letiska Ba

citala som, ze dnes sa podarilo odletiet smartwings z omanu do BA este

anonym_f22191
28. feb 2026

Určite by som sa tam netrepala, v čase takej neistoty.

anonym_dfd037
28. feb 2026
@sisa_s

@sisa_s prílet o 22.25 je zrušený

minenkaa
28. feb 2026

No bude to veselé s dovolenkami ,akurát som začala pozerať

anonym_dfd037
28. feb 2026
@minenkaa

No bude to veselé s dovolenkami ,akurát som začala pozerať

@minenkaa asi tak. Začínam rozmýšľať, že dovolenku už nebudeme kupovať niekoľko mesiacov dopredu.

minenkaa
28. feb 2026
@anonym_dfd037

@minenkaa asi tak. Začínam rozmýšľať, že dovolenku už nebudeme kupovať niekoľko mesiacov dopredu.

@anonym_dfd037 aj keď kúpiš iba mesiac dopredu nemusí byt nic platne,keď niekto na tomto svete je drbnuty a chce si niečo dokázať

autor
28. feb 2026

Akurát som čítala vyjadrenie Satur kde zrušili najbližšie lety do Muscatu. Salalah vôbec nespomínajú. Myslite že tam sa lieta? Zrušili aj Dubaj

muchotrafka298
28. feb 2026
@anonym_autor

Akurát som čítala vyjadrenie Satur kde zrušili najbližšie lety do Muscatu. Salalah vôbec nespomínajú. Myslite že tam sa lieta? Zrušili aj Dubaj

@anonym_autor lety su momentalne zrusene tusim do zajtra, takze do 28.3. moze byt situacia uplne ina. Ja by som zachovala klud a rozvahu a riadila sa pokynmi CK.

autor
28. feb 2026
@muchotrafka298

@anonym_autor lety su momentalne zrusene tusim do zajtra, takze do 28.3. moze byt situacia uplne ina. Ja by som zachovala klud a rozvahu a riadila sa pokynmi CK.

@muchotrafka298 áno hlavne pozrela som Satur aj Hydrotour a do 5.3. nebol plánovaný let do Salalahu, takže aj preto sa ešte k tejto oblasti nevyjadrujú

anonym_6b5bfe
28. feb 2026

My mame zajtra letieť do Dohy … Saudi nieje problem … Omán áno. Ale do 26.3 bude vzdušný priestor už dávno otvorený … aj keď situácia si myslím že ešte dlho nebude ani bezpečná ani pokojná

terezia74
28. feb 2026

@anonym_autor obdivujem, že chcete ísť aj napriek tomu, čo sa deje. Držím palce, môj názor je, že toto bude trvať dlhšie ako týždeň, bodaj by som sa mýlila

autor
28. feb 2026
@anonym_6b5bfe

My mame zajtra letieť do Dohy … Saudi nieje problem … Omán áno. Ale do 26.3 bude vzdušný priestor už dávno otvorený … aj keď situácia si myslím že ešte dlho nebude ani bezpečná ani pokojná

@anonym_6b5bfe a nemáte to zrušené? Čítala som na Facebooku v diskusiách že ani do Dohy sa nelieta.

anonym_6b5bfe
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_6b5bfe a nemáte to zrušené? Čítala som na Facebooku v diskusiách že ani do Dohy sa nelieta.

@anonym_autor v aapke Qatar-u ešte stále ukazuje let že nieje zrušený … ale my už sme sa aj tak rozhodli niesť. Dufam že let zrušia a tým náklady refundujú

autor
28. feb 2026
@anonym_6b5bfe

@anonym_autor v aapke Qatar-u ešte stále ukazuje let že nieje zrušený … ale my už sme sa aj tak rozhodli niesť. Dufam že let zrušia a tým náklady refundujú

@anonym_6b5bfe držím palce, snáď zrušia 🍀

sisa_s
28. feb 2026
@anonym_dfd037

@sisa_s prílet o 22.25 je zrušený

@anonym_dfd037 zo Salalahu je vo vzduchu let, muscat zruseny

anonym_24d9e9
28. feb 2026

pockaj chvilu

janinah
28. feb 2026

Mame ist v stredu do egypta,zrejme odletime,ale očakavam meškanie.Treba sa riadit pokynmi z MZV a potom pokynmi z cestovky.Na tvojom mieste čakám.Podla jedneho zo scenarov to cele čudo ma trvat 4 dni a potom budú zas rokovať.

slavomira236
28. feb 2026

@anonym_autor dnes vratili lietadlo z kosic do omanu otocili ich niekde pri rodose

slavomira236
28. feb 2026
@janinah

Mame ist v stredu do egypta,zrejme odletime,ale očakavam meškanie.Treba sa riadit pokynmi z MZV a potom pokynmi z cestovky.Na tvojom mieste čakám.Podla jedneho zo scenarov to cele čudo ma trvat 4 dni a potom budú zas rokovať.

@janinah egypt je ok..akurat je plnsi vzdusny priestor.

anonym_b68a42
1. mar 2026
@sisa_s

@sisa_s áno, my sme ešte včera zo Smartwings z Ománu odleteli, poslali nás na Egypt, ale stihli sme to len tak- tak, vyzeralo to všelijako, okolité krajiny už mali všetky uzavreté vzdušné priestory a zrušené všetku lety.

sisa_s
1. mar 2026
@anonym_b68a42

@sisa_s áno, my sme ešte včera zo Smartwings z Ománu odleteli, poslali nás na Egypt, ale stihli sme to len tak- tak, vyzeralo to všelijako, okolité krajiny už mali všetky uzavreté vzdušné priestory a zrušené všetku lety.

@anonym_b68a42 aspon ste v bezpeci 🙏

amarilka26
1. mar 2026

Ako sa vobec mozete pytat na take veci, ja by som po takomto niecom ani nevahala a dovolenku by som zrusila. To Vam ozaj stoji za to ? Potom budete vyplakavta a my sa budeme skladat na Vas odlet domov. Ako fakt, slovac je cudny narod, trepat sa do tychto oblasti v takejto situacii. Nechapem.

gemerka17
1. mar 2026
@amarilka26

Ako sa vobec mozete pytat na take veci, ja by som po takomto niecom ani nevahala a dovolenku by som zrusila. To Vam ozaj stoji za to ? Potom budete vyplakavta a my sa budeme skladat na Vas odlet domov. Ako fakt, slovac je cudny narod, trepat sa do tychto oblasti v takejto situacii. Nechapem.

@amarilka26 nezavid iným, nikto za to nemôže, ze o cestovaní nič nevieš a sedíš doma na zadku.

tiezjedna
1. mar 2026
@amarilka26

@amarilka26 daj si obklad...🙄

Strana
z2