Omán a aktuálny vojnový konflikt
Ahojte, idem si po radu. 26.3. mame odletieť do Salalahu. Po dnešnom začatom konflikte sú lety do Saudskej Arabie zrušené. Riešili by ste už teraz pripadne storno či čakali ako sa to vyvinie?
@amarilka26 daj si obklad...🙄
@tiezjedna no ved chod 🙂 slovaci su velki dobrodruhovia 🙂 potom plackaju na videach ze nevedia co robit ked su v srackach.
@gemerka17 🙂 nepatrim k tym co sedia doma, ale nechapem ako niekto moze rozmyslat ci ist alebo neist na dovolenku kde su letecke utoky.
@amarilka26 ty si si aj pozrela datum, kedy ma odist? Je to rozdiel 25 dní. Ti to vysvetlim, aby si to pochopila, čo vsetko je za tým. Státisíce ľudí uviazli v krajinách. Ochromili sa letiska, ktore su jedny z najvyznamnejsich dopravnych uzlov sveta. Len na odskodnom a zrušených letoch bude škoda v miliardoch. Budu neuskutocne tlaky, aby sa vsetko rychlo upokojilo. Preto, už o týždeň moze byt vsetko v poriadku.
@tiezjedna no ved chod 🙂 slovaci su velki dobrodruhovia 🙂 potom plackaju na videach ze nevedia co robit ked su v srackach.
@amarilka26 úplne od veci komentár, rovnako ako ten, na ktorý som reagovala...🙄
@amarilka26 úplne od veci komentár, rovnako ako ten, na ktorý som reagovala...🙄
@tiezjedna skoda reci, tu su tie najmudrejsie z najmudrejsich a len oni maju vo vsetkom pravdu,ostatne je od veci 🙂
@anonym_autor čakaj čo spraví cestovka nič neruš.Ale aj, keby sa nič nezrusilo ja by som dovolenku preložila.Aj vojna na Ukrajine mala trvať krátko.Momentalne by som neletela do týchto oblasti
@anonym_b68a42 aspon ste v bezpeci 🙏
@sisa_s dík, si zlatá...❤ ešte podotýkam, že my sme išli zo Salalah, tí z Mascatu už neodleteli ani včera.

@amarilka26 nezavid iným, nikto za to nemôže, ze o cestovaní nič nevieš a sedíš doma na zadku.
@gemerka17 🙂 nepatrim k tym co sedia doma, ale nechapem ako niekto moze rozmyslat ci ist alebo neist na dovolenku kde su letecke utoky.