icon

Oplatí sa cestovať do Ománu v novembri?

molkapolka
Dnes o 16:11

Ahojte, boli ste niekto v Ománe na dovolenke začiatkom novembra? Aké je tam počasie, teplota vzduchu a mora? Oplatí sa v tomto mesiaci cestovať?
Ďakujem.

amonet
Dnes o 16:37

otazka znie oplati sa tam ist teraz?

anonym_9e2c4c
Dnes o 16:43

@molkapolka aj čítaš správy?

tenerifka
Dnes o 16:48

Muscat alebo Salalah? Lebo to je nebe a dudy, a velmi velky rozdiel....

martinmmartin
Dnes o 17:16

Muscat 20 Decembra - zima , velka zima

suzi33
Dnes o 17:35

My sme boli v decembri a v marci (Salalah) ale december bol chladnejsi. Dalo sa kupat, bolo super vypadnut z tejto zimy a skaredeho pocasia, ale v marci bolo prijemnejsie. Kludne by som si to zopakovala aj v decembri keby bola moznost, ale ja mam radsej teplo, tak mne bolo trochu chladno. Vecer to bolo na svetrik (ja a deti), uz okolo 4 poobede bolo pri mori/bazene chladnejsie, slniecko zapada rychlejsie ako u nas cez leto, takze uz okolo tej 5 sme vacsinou sli na izbu sa chystat na vecer. My sme v decembri mali okolo 28 vzduch, vodu si nepamatam, ale bola vlaznejsia. November bude tiez chladnejsi. A neviem ci myslis Salalah alebo Muscat, ale Muscat ma este o cca 5 stupnov menej

molkapolka
autor
Dnes o 18:01
@suzi33

My sme boli v decembri a v marci (Salalah) ale december bol chladnejsi. Dalo sa kupat, bolo super vypadnut z tejto zimy a skaredeho pocasia, ale v marci bolo prijemnejsie. Kludne by som si to zopakovala aj v decembri keby bola moznost, ale ja mam radsej teplo, tak mne bolo trochu chladno. Vecer to bolo na svetrik (ja a deti), uz okolo 4 poobede bolo pri mori/bazene chladnejsie, slniecko zapada rychlejsie ako u nas cez leto, takze uz okolo tej 5 sme vacsinou sli na izbu sa chystat na vecer. My sme v decembri mali okolo 28 vzduch, vodu si nepamatam, ale bola vlaznejsia. November bude tiez chladnejsi. A neviem ci myslis Salalah alebo Muscat, ale Muscat ma este o cca 5 stupnov menej

@suzi33 dakujem za odpoved, chceme ist do Salalah. Ratam s tym, ze slnko zapada ovela skor ako v lete.

molkapolka
autor
Dnes o 18:01
@anonym_9e2c4c

@molkapolka aj čítaš správy?

@anonym_9e2c4c ano

molkapolka
autor
Dnes o 18:02
@tenerifka

Muscat alebo Salalah? Lebo to je nebe a dudy, a velmi velky rozdiel....

@tenerifka Salalah

molkapolka
autor
Dnes o 18:17
@amonet

otazka znie oplati sa tam ist teraz?

@amonet na tuto otazku nikto neda odpoved, kazdy nech si zvazi sam.