Oplatí sa kombinovať výlet do Gdansku a Varšavy?
Ahojte ☺️ chystáme sa na výlet do Gdansku, na 5 dni. Koľko je tam treba casu? Myslite, že je dobrý napad ísť najprv do Varšavy možno na 2 dni a potom gdansk 3? Oplatí sa to tak? Boli ste? Páčilo sa?
Ja by som to nedelila, Gdansk 5 dní, choďte aj do Slowinski national park, Sopot, Gdyňa. My sme navštívili aj hrad Malbork, Westerplatte, torpédoborec Blýskavica a Motor Museum v Gdyni. A teraz sme boli na 3 dni vo Varšave, tam sme pochodili tiež kopec toho, odporúčam Marie Sklodowska-Curie Museum, Kopernikovo vedecké centrum, Múzeum Kultúry a vedy potme a Kolejkowo.
3 dni na gdansk je malo.ak chcete aj malbork.hel.sopot...do varsavy by som sla inokedy.
@anonym_autor veď to by bola štvanica. Štyri noci sú pramálo aj na menšie mesto, nieto na dve lokality, ktoré spomínaš. Krajné (cestovacie) dni moc nerátaj, cez ne sa často veľa nestihne.
Urcite nekombinujte a uzite si 5 dni v Gdansku. Tam mas co pozerat a aj 5 dni je malo.
@anonym_autor oplatí, pacilo, a áno bude to z rýchlika a štvanica. Závisí od veku ak štípance mladi tak ok mne sa nechce tak behat.

@anonym_autor ahoj, my sme boli iba vo Varsave, je to velke mesto a tam sa 4-5 dni da stravit uplne s prehladom. Do Gdansku sa coskoro chystame a podla mna 5 dni je tam tiez dobry cas, hlavne ak chces vylety do okolia (polostrov Hel, hrad Malbork, atd). Cize pokial mate 5 dni, tak ja by som to rozdelila na dva vylety.